Ma onaj lik na PCE je napisao da ga je jeftino nabavio, pa sam zato ga primjetio...inace nebih skužio. Samo mi je sumnjivo 24 mjeseca garancije, umjesto standardnih 5 godina. -.-
Microline je jako dobar kada su rasprodaje u pitanju, kada se sjetim MX Air miša po 300kn . ..
Opa, opak hladnjak. Koliko love ce te ispasti? Oko 500kn ili više ?
Šteta je propustiti ovu priliku, jer 650kn umjesto 1150kn je vrlo dobra prilika. ... i ja sam na knap, pogotovo kaj nitko ne želi mog stridera. Kako lovo brzo ode za ove blagdane...
Nemam osciloskop, nemam vatmetar...tako da Ali ako posudim vatmetar i ne prodam ubrzo stari strider, možda bih mogao nešto napisati.
Nego, baš su čudni ovi iz H2shopa, pošalju napajajne u orginal ambalaži bez da ga stave u drugu kutiju. Obljepe trakom pola kutije, preko serijskih brojeva... al okej. Ne treba tražiti dlaku u jajetu.
Ovako na prvu, rekao bih da sama kutija ima preko 5 kila. Još otvaram kutiju kako su to poljepili....
Koji šok. Spojim napajanje i upalim, a ono Boooom! Izbacila sklopka i ošo jedan osigurač.
Kasnije normalno upalilo. Jebo mene pas, ali moje Strider je tiše od ovoga....
Sutra napišem nešto smisleno.
Btw, ako želiš uzeti napajanje, požuri jer sam pitao esys koja je brija s napajanjem pa vele da su imali Božičnu akciju -50% i da su sve prodali... šta ima u trgovinama je sve.
Ok, pretražio sam sve ove stranice i samo se na jednom mjestu spominje review ovog napajanja, ali kad kliknem na taj link, baci mi 404 Not Found...
Imaš neki konkretan review u kojem mogu vidjet te rezultate? Jer, koliko vidim, na ovim stranicama praktički ni nema reviewova za napajanja ispod 600W.
Jasno mi je da cijena ne garantira kvalitetu. Ali mi nije jasno da se jedno napajanje od 420W koje košta 700 kuna ne može svrstati u kategoriju kvalitetnih napajanja. Zato bi baš volio vidjeti review.
Ok, pretražio sam sve ove stranice i samo se na jednom mjestu spominje review ovog napajanja, ali kad kliknem na taj link, baci mi 404 Not Found...
Imaš neki konkretan review u kojem mogu vidjet te rezultate? Jer, koliko vidim, na ovim stranicama praktički ni nema reviewova za napajanja ispod 600W.
Jasno mi je da cijena ne garantira kvalitetu. Ali mi nije jasno da se jedno napajanje od 420W koje košta 700 kuna ne može svrstati u kategoriju kvalitetnih napajanja. Zato bi baš volio vidjeti review.
pa koliko vidim po tom reviewu od tomeka napajanju iskoristivost nikad nije preko 80%. a to je jedan od glavnih uvijeta da bi mogao reći da je napajanje kvalitetno.naravno moraš uzet u obzir i ostale karakteristike tipa stabilnost napona kojima se Žilbi hvali na svom novom ljubimcu par postova iznad.
pa koliko vidim po tom reviewu od tomeka napajanju iskoristivost nikad nije preko 80%. a to je jedan od glavnih uvijeta da bi mogao reći da je napajanje kvalitetno.naravno moraš uzet u obzir i ostale karakteristike tipa stabilnost napona kojima se Žilbi hvali na svom novom ljubimcu par postova iznad.
Ali, koliko vidim, nijednom nije iskoristivost iznad 80%. Samo je jedno napajanje u 1 od 3 testa prešlo tu granicu od 80% i to jedva.