| Off Topic Chat, spam ma sve s kratkim rokom trajanja, a srcu drago |
 |
|
10.07.2009., 23:03
|
|
|
svetopismo.wordpress.com
Registracija: Oct 2006.
|
Quote:
Ana Lana kaže:
pa sad sam zbunjena šta nije stvorenje prešo u ateiste, shvativši zabludu vjere?? ja na to računam. više ne nosim maramu  znam da je Homer sada ušo u te islamske vode, ali nekako mi se on čini kao moderan i liberalan, za razliku od stvorenja...
|
Pa možda je liberalan musliman, ima i takvih.  Vozi se avionom, koristi struju i mobitel, ima internet i ne vodi rat protiv nikog. Šta mu fali? Jedino mi.
Quote:
što se tiče Harija, ne bih ja to. nekako mi se ne sviđa njihov stilsko modni izričaj
|
Namenjeno mom pajtašu, sorry što sam padobranac.  Čuj, pa šta mu fali? Viđe kakva je junačina:
Mislim, š'a reći...
Quote:
ne znam ja ništa više, to se vjere mjenjaju brže nego cipele. ne znaš ni jel ti paše nozi, već promijeniš... i ja bih u ateiste, makar zbog ratia, ali ne znam.. vjerujem, ako je Bog htio da budem bez ratia, tko sam ja da mu se suprotstavim. možda glupa, ali Božje sam dijete
|
Pa dobro, ti ondak budi dobri anđeo među nama zloćama, ok?  Malo nas čuvaj da ne zastranimo i sve će bidne olrajt. (Ne Olbrajt  )
|
|
|
10.07.2009., 23:59
|
|
|
ravno do dna
Registracija: May 2009.
|
Quote:
Modern Gent kaže:
Stvorenje ateist? Nije, dušo draga, to on samo malo glumi dok ne postane moderator. Znan ja lopova starog, karijerista i Sunita... a kad onda krene Jihad prvo ćemo mi sa ove teme otići u ropotarnicu povijesti 
|
aha, tako znači. ipak, ne bojim se ja. pa ja sam od njegove strane. šta, stavit ću opet maramu i on će me zaštiti  svoj svoga štiti ne? barem na forumu
Quote:
Modern Gent kaže:
Harijev stilsko-modni izričaj ne valja?! Što mu fali?
Je da ga zovu "prljavi", a on ima cool frizuru i uredno je obrijan... ali reći da nema stila je svetogrđe.

|
gle, ja više volim malo modernije izričaje i metode. svatko se može počešljati i obrijati, pih! a tek pištolji, pa to je sve zastarjelo. nitko takve više ne primjećuje. ja više preferiram malo eksploziviji stil i metode  BUM
fina igra je za naivne, tako se cilj ne postiže..
Quote:
No Nick kaže:
Pa dobro, ti ondak budi dobri anđeo među nama zloćama, ok?  Malo nas čuvaj da ne zastranimo i sve će bidne olrajt. (Ne Olbrajt  )
|
eh ne ide to tako. ne možeš ti prijatelju na mene računati. svatko je za dušu svoju odgovoran. budi siguran da će i tebe kazna snaći za ovu ateističku fazu. jedino što mogu jest moliti za tebe.  da što prije izađeš na pravi put 
|
11.07.2009., 18:54
|
|
|
svetopismo.wordpress.com
|
Quote:
Ana Lana kaže:
eh ne ide to tako. ne možeš ti prijatelju na mene računati. svatko je za dušu svoju odgovoran. budi siguran da će i tebe kazna snaći za ovu ateističku fazu. jedino što mogu jest moliti za tebe.  da što prije izađeš na pravi put 
|
Aha, znači ti misliš da sam ja u zabludi, jel?  Pa dobro, onda moli za mene da mi prorade klikeri i da odem iz ove faze. 
|
|
|
11.07.2009., 23:01
|
|
|
Brilliant but lazy
Registracija: Dec 2008.
|
Evo i mene. što se radi ovdje?
|
12.07.2009., 10:07
|
|
|
svetopismo.wordpress.com
|
Quote:
Volster kaže:
Evo i mene. što se radi ovdje?
|
E a de si ti do sada?
Eto kuliramo, smaramo se, etc... 
|
|
|
12.07.2009., 16:48
|
|
|
Prvi korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
Alo, prognanici! 
Evo da vas pozdravim prije nego li odem na jedno ateističko kupanje na plažu. 
|
|
|
12.07.2009., 17:53
|
|
|
new times, old school
Registracija: Jun 2009.
|
Quote:
stvorenje kaže:
Alo, prognanici! 
|
Pazi da ne pronađeš Boga po putu, ljudi svašta zaboravljaju po plažama 
|
13.07.2009., 00:49
|
|
|
svetopismo.wordpress.com
|
Quote:
stvorenje kaže:
Alo, prognanici! 
|
Ma pazi da ne pogrešiš plažu... 
|
|
|
14.07.2009., 13:30
|
|
|
ravno do dna
|
dragi moji religiozni forumaši,
evo uskoro se bliži moj zasluženi godišnji pa me muči par pitanja.
moram li nositi maramu i na plažu? kako se kupati s time? dolazi li badić u obzir??  postoji li čak posebna plaža za takve kao što sam ja?
eh, nije lako nositi vjeru sa sobom na odmor. sve si ja nekako mislim da ja tu svoju vjeru ostavim doma, spremim u ladicu da ju ne bih na moru okaljala. 
pa i bolje to, nego da negdje putem (na plaži) izgubim Boga. ovako bar znam gdje sam Ga ostavila i gdje me čeka..  šta vi mislite, savjet??
|
14.07.2009., 16:16
|
|
|
new times, old school
|
Quote:
Ana Lana kaže:
dragi moji religiozni forumaši,
evo uskoro se bliži moj zasluženi godišnji pa me muči par pitanja.
moram li nositi maramu i na plažu? kako se kupati s time? dolazi li badić u obzir??  postoji li čak posebna plaža za takve kao što sam ja?
eh, nije lako nositi vjeru sa sobom na odmor. sve si ja nekako mislim da ja tu svoju vjeru ostavim doma, spremim u ladicu da ju ne bih na moru okaljala. 
pa i bolje to, nego da negdje putem (na plaži) izgubim Boga. ovako bar znam gdje sam Ga ostavila i gdje me čeka..  šta vi mislite, savjet??
|
Nikako da shvatiš. Crkva je kriva. Da nije Crkve plaže bi bile otvorene za sva živa bića, a ovako se svi smiju ženama s maramama. Eh kršćani kršćani, da imate ratio sve bi bilo drugačije...
Nego, što se tiče marame, procedura ti je ovakva.
Naime, kupi masku za ronjenje. Ali neku sa zatamnjenim staklima da ti se ne vide oči pretjerano - to je grijeh. Stavi ju na glavu priko marame da ti onaj laštik učvrsti maramu oko glave i spremna si za ludi swim.
Ako te zaguši marama dok plivaš ili roniš, bila je Allahova volja.
Kažen ti ja da je bolje s nama Hare Mata Krišnama pivat po plaži uz vopi i đoku. Pa ti budi muslimanka onda...

|
14.07.2009., 20:56
|
|
|
Prvi korisnik
|
Ah, kako je lipo od kad san posta ateist...tek sad uživan na plaži.
Prije bi od straha okrića obraz na drugu stranu kad bi se pojavile neke polugole žene, jer san se boja strile nebeske. A kako tih polugolih žena ima ka i pijeska, vrat bi me zabolija svaki put kad bi se s plaže vratija doma od silnog okrićanja.
A sad guštan gledat ta Božj...khm...pardon...prirodna stvorenja.
...a i zdravstveno stanje mi se drastično popravilo od kad san posta nereligiozan...ne boli me više vrat.

|
|
|
14.07.2009., 21:09
|
|
|
new times, old school
|
Quote:
stvorenje kaže:
Prije bi od straha okrića obraz na drugu stranu kad bi se pojavile neke polugole žene, jer san se boja strile nebeske. A kako tih polugolih žena ima ka i pijeska, vrat bi me zabolija svaki put kad bi se s plaže vratija doma od silnog okrićanja.
A sad guštan gledat ta Božj...khm...pardon...prirodna stvorenja.
...a i zdravstveno stanje mi se drastično popravilo od kad san posta nereligiozan...ne boli me više vrat.

|
To su stvorenja univerzuma i vječne energije koja u obliku pozitrona stvara energetsko polje koje oblikuje ljudska tijela. Kakav bog, živija energetski pozitronski izboj
Što se tiče vrata, ako još boli, predlažen ti da ne ideš ovin našim zatucanim doktorima katolicima, ajde nekom shamanu da te liči prirodnom energijom. Čovik je nasta od te energije i samo ga ona more ličit. Oko za oko, bioenergija za sve.

|
14.07.2009., 21:13
|
|
|
ravno do dna
|
Quote:
Modern Gent kaže:
Nego, što se tiče marame, procedura ti je ovakva.
Naime, kupi masku za ronjenje. Ali neku sa zatamnjenim staklima da ti se ne vide oči pretjerano - to je grijeh. Stavi ju na glavu priko marame da ti onaj laštik učvrsti maramu oko glave i spremna si za ludi swim.
Ako te zaguši marama dok plivaš ili roniš, bila je Allahova volja.
|
eh puno hvala na savjetu. spasio mene i moju dušu! da nije bilo ovog savjeta vjerojatno bih i ja u ateiste prešla, bar na dionici apartman-plaža.
Quote:
stvorenje kaže:
|
razumijem te stvorenje iako krivo (skoro bludno  ) zboriš. i meni je tako prije bilo, vrat me uvijek bolio nakon plaže. ali sada s ovom maskom i zatamnjenim staklima ionako neću skoro ništa vidjeti.  eh, providan je Alah. i to čak ne preko svojih nego tuđih 'proroka'... tko zna Gent, još nisi ni svjestan, ali on te zove na svoju stranu
uostalom, ako ima više takvih kao ja, manje će biti vratobolje. nije to bezveze, mislio je Alah i na zdravlje.
|
14.07.2009., 21:26
|
|
|
Banned
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
No Nick kaže:
Alo, narode, šta je to vama??
Gde vam je smisao za hjumor??
Jel' vi imate ponekad onaj smajli, znate već -  ili pak -  ili pak -  ili pak -
Mislim, u čemu je vaš problem??
Šta vi ne znate za šalu?? Ne možete da se opustite?? Jel' to umro neko, neki moderator, možda?
E baš me zanima da vidim ko će prvi da se upeca.
Toliko toga bih želeo da vam kažem, a društvo se raspada?? Šta to treba da znači??
Ovaj pdf mi počeo ličiti na neku žuraju penzosa?? Pa i njima bi bolje bilo. Mislim, šta reći. Ja mislio, pre godinu-dve, da sam najstariji na ovom forumu. Sramota me bilo da pominjem godine. Sad mi je lakše. Imam 33. U kolovozu ću 34, ako ga dočeka, a po svemu sudeći...
Znate šta me danas iznenadilo?? Došli neki mutni oblaci. Došli nekako i s juga i sa severa. Razmišljam, ovo sigurno nije tekma Zvezda-Partizan ('omere, buđavi, pa gde si bre ti? lol). Nikad u životu nisam video da grmi sa obe strane, da seva, a moja kuća u sredini. Seo na krevet (zapravo legao sam, ja nikad ne sedim na krevet, osim kod nekog, to iz učtivosti...) i razmišljam se o svemu tome, krevet se trese od grmljavine, da li je moguće??
Nisam imao struje, vodu, interneta, izolacija totalna. Jedva sam čekao da dođem i da vas pozdravim drugarski, a ono ispada vi mene pozdravljate? E pa stvarno nije fer.
Ono što želim jeste da malo se iskuliramo, izzezamo (jel' se ovako piše?). Mi, ateisti. Ja prešao u ateiste. Smaraju me hrišćani, al' su dobro došli. Kao i muslimani. Agnostici. I ostali. Mislim, šta je to vama, pitam se da li stvarno svako od vas mrzi Štrumpfove ili?  Zar stvarno nemate smisao za humor?
Aj ubedite me da ostanem na ovom forumu.
P.S. Ego mi dao dozvolu za pokretanje ovakve teme, ali mi je čvrsto obećao da će pod ključ ako nešto krene naopako. Ja mu velim - a šta to može krenuti naopako? Mislim, kad je na ovom forumu bilo nešto naopako, o čemu mi to?? LOL Zato pazite šta pričate, kako pričate. On će među prvima da pročita. Ako danas ne ode pod ključ, neće nikad. Zato vas molim! Čisto ono, malo se upristojimo, stranicu - dve, dok smo bod budnim okom moderatora, a onda možemo žuraje, možemo šta hoćemo (naravno, sve u normali - ipak smo mi samo ljudi). LOL
P.P.S. Dozvoljen ulaz samo jakim curama. Nisam siguran da je ovo tema za svakoga. LOL
Daklem, frendli pipl, kam hir. Ima vas previše.
(Mislim, gluplju temu nisam mogao da sastavim, jel' da, al' nema veze, bitno je da napolju ne pada kiša, ja imam struje, imam net, i imam dozvolu od moderatora lol)
|
drkanje pomaze otklanjanju stresa, a sex prevazilazenju drkanja.
kakav je odnos sexa prema stresu, ako mogu da znam 
|
|
|
14.07.2009., 22:10
|
|
|
new times, old school
|
Quote:
Ana Lana kaže:
eh puno hvala na savjetu. spasio mene i moju dušu! da nije bilo ovog savjeta vjerojatno bih i ja u ateiste prešla, bar na dionici apartman-plaža. 
|
Sve je to kušnja, draga moja. Odoli joj. Allah be praised.
Quote:
|
Ana Lana kaže:
uostalom, ako ima više takvih kao ja, manje će biti vratobolje. nije to bezveze, mislio je Alah i na zdravlje.
|
Misli on na sve. Što misliš zašto islam dopušta muškarcu da tuče ženu? Sve zbog zdravlja. Njemu da se ruka i noga razgibaju, a njoj da se potakne cirkulacija na periferiji i aktivnost nociceptora (to su receptori za bol  ). 
|
17.07.2009., 02:38
|
|
|
Prvi korisnik
|
Quote:
Modern Gent kaže:
Sve je to kušnja, draga moja. Odoli joj. Allah be praised.
Misli on na sve. Što misliš zašto islam dopušta muškarcu da tuče ženu? Sve zbog zdravlja. Njemu da se ruka i noga razgibaju, a njoj da se potakne cirkulacija na periferiji i aktivnost nociceptora (to su receptori za bol  ). 
|
Bah...  meni su cirkulacija i zdravlje općenito puno bolji od kada sam postao ateist.
Dok sam bio kršćanin kočile su me noge od silog klečanja a imao sam i hematome po prsima dok sam izgovarao 'moj grijeh...moj preveliki grijeh'. Kada sam bio musliman imao sam problema sa išialgijom i discus herniom od silnog klanjanja, a ponekad sam i nekontrolirano ispuštao vjetrove...i oni ispred mene također.
Najbolje je biti ateist. 
|
|
|
17.07.2009., 02:45
|
|
|
new times, old school
|
Quote:
stvorenje kaže:
Bah...  meni su cirkulacija i zdravlje općenito puno bolji od kada sam postao ateist.
Dok sam bio kršćanin kočile su me noge od silog klečanja a imao sam i hematome po prsima dok sam izgovarao 'moj grijeh...moj preveliki grijeh'. Kada sam bio musliman imao sam problema sa išialgijom i discus herniom od silnog klanjanja, a ponekad sam i nekontrolirano ispuštao vjetrove...i oni ispred mene također.
Najbolje je biti ateist. 
|
Ma još i nije loše bit musliman odi u Jurop, ali in Afrika i Ejža, kad utuče sunce a ti obučen u onaj lancun s onim turbanom i to, mora da ukuvaš i smrdiš ka deva.
A sad bez zajebancije, klečanje na ranojutarnjim misama zadnjih par dana mi stvarno predstavlja problem... sram me reći al jebemu sve, ubi mi kolina 
|
17.07.2009., 02:51
|
|
|
Prvi korisnik
|
Quote:
Modern Gent kaže:
A sad bez zajebancije, klečanje na ranojutarnjim misama zadnjih par dana mi stvarno predstavlja problem... sram me reći al jebemu sve, ubi mi kolina 
|
Ateizam brale, ateizam... 
Kažeš onom kojeg neki nerationalni ljudi nazivaju ocem doviđenja, i sve ti je dozvoljeno!
Možeš što hoćeš, a i ne moraš što nećeš!
...a i kolina će ti bit zahvalna. 
|
|
|
17.07.2009., 02:57
|
|
|
new times, old school
|
Quote:
stvorenje kaže:
Ateizam brale, ateizam... 
Kažeš onom kojeg neki nerationalni ljudi nazivaju ocem doviđenja, i sve ti je dozvoljeno!
Možeš što hoćeš, a i ne moraš što nećeš!
...a i kolina će ti bit zahvalna. 
|
A čekaj prid univerzumom se ne triba klečat i to? Prid energijom?
Stari moj kako će uskoro Deep Relief popušit na našem tržištu kad ne bude više boli u kolinima 
|
17.07.2009., 03:04
|
|
|
Prvi korisnik
|
Quote:
Modern Gent kaže:
A čekaj prid univerzumom se ne triba klečat i to? Prid energijom?
Stari moj kako će uskoro Deep Relief popušit na našem tržištu kad ne bude više boli u kolinima 
|
Ma kakav Deep Relief, Voltaren gel, Deep Heat, Tigrova mast i ostali bakrači!??
Kad ne viruješ u ništa, onda ne viruješ i da te boli.
...pa te onda i ne more bolit, jer bol ne postoji.
Energija je svud oko nas, samo vi nerationalni to ne morete skužit.
...zato vas i bolu kolina. 
|
|
|
17.07.2009., 03:09
|
|
|
new times, old school
|
Quote:
stvorenje kaže:
Ma kakav Deep Relief, Voltaren gel, Deep Heat, Tigrova mast i ostali bakrači!??
Kad ne viruješ u ništa, onda ne viruješ i da te boli.
...pa te onda i ne more bolit, jer bol ne postoji.
Energija je svud oko nas, samo vi nerationalni to ne morete skužit.
...zato vas i bolu kolina. 
|
Mislin ja znan kakav je ovaj moj Jahve kad se ljuti, piše sve u Starom Zavjetu kakav je opaki frajer i koja sve užase radi... A kako znamo kad je univerzum skupa s energijom ljut na nas?
Jel to ono kad nestane struje ili signala na mobitelu? Onda smo naljutili eneriju?

|
17.07.2009., 03:17
|
|
|
Prvi korisnik
|
Quote:
Modern Gent kaže:
Mislin ja znan kakav je ovaj moj Jahve kad se ljuti, piše sve u Starom Zavjetu kakav je opaki frajer i koja sve užase radi... A kako znamo kad je univerzum skupa s energijom ljut na nas?
Jel to ono kad nestane struje ili signala na mobitelu? Onda smo naljutili eneriju?

|
Vidiš, problem je s vama nerationalnima jer uvik mislite da postoji tamo neki koji je iznad svega, svemogući, stvoritelj, itd...itd, tzv. bog.
A to nije istina!
Mi ljudi smo bogovi!
...a sam sebe nima smisla da ljutiš i oduzimaš si energiju
(gren leć stari, čujemo se  )
P.S.
Vataj se librov, a ne tipkovnice.  
|
|
|
17.07.2009., 03:27
|
|
|
new times, old school
|
Quote:
stvorenje kaže:
Vidiš, problem je s vama nerationalnima jer uvik mislite da postoji tamo neki koji je iznad svega, svemogući, stvoritelj, itd...itd, tzv. bog.
A to nije istina!
Mi ljudi smo bogovi!
...a sam sebe nima smisla da ljutiš i oduzimaš si energiju
(gren leć stari, čujemo se  )
P.S.
Vataj se librov, a ne tipkovnice.  
|
Laku noć stari.
Libar je u ruci, ne brini  Samo neće ono iz njega u glavu 
|
18.07.2009., 23:42
|
|
|
svetopismo.wordpress.com
|
Alo, Požega, šta se dešava ovdi?? 
|
|
|
18.07.2009., 23:44
|
|
|
new times, old school
|
|
18.07.2009., 23:59
|
|
|
Prvi korisnik
|
S vama rasistima, antisemitima i robovlasnicima više nemam posla. 
|
|
|
19.07.2009., 00:12
|
|
|
new times, old school
|
Quote:
stvorenje kaže:
S vama rasistima, antisemitima i robovlasnicima više nemam posla. 
|
A nemoj tako, možemo mi biti i pedofili ako oćeš, samo se nemoj prestat družit s nama pliiiiiiz

|
19.07.2009., 00:18
|
|
|
Prvi korisnik
|
Quote:
Modern Gent kaže:
A nemoj tako, možemo mi biti i pedofili ako oćeš, samo se nemoj prestat družit s nama pliiiiiiz

|
Ti si mi najsumnjiviji od svih. 
Tko zna koliko su tvoji preci imali crnih robova na plantaži negdi u Ravnim Kotarima?
Pogotovo negdi oko 1700te godine u selu zvanom Islam. 
|
|
|
19.07.2009., 00:26
|
|
|
new times, old school
|
Quote:
stvorenje kaže:
Ti si mi najsumnjiviji od svih. 
Tko zna koliko su tvoji preci imali crnih robova na plantaži negdi u Ravnim Kotarima?
Pogotovo negdi oko 1700te godine u selu zvanom Islam. 
|
Bojin se da ne kužiš. U tom selu tako plemenitog imena nije bilo robova crnaca dok ga prokleti kršćani nisu zaposjeli.
I zamisli prokletnika, još nisu mogli dostojanstveno ni popljačkat najbogatije selo Ravnih Kotara tako plemenitog imena, a da ga ne podile na Latinski i Grčki...

|
19.07.2009., 00:33
|
|
|
Prvi korisnik
|
Quote:
Modern Gent kaže:
Bojin se da ne kužiš. U tom selu tako plemenitog imena nije bilo robova crnaca dok ga prokleti kršćani nisu zaposjeli.
I zamisli prokletnika, još nisu mogli dostojanstveno ni popljačkat najbogatije selo Ravnih Kotara tako plemenitog imena , a da ga ne podile na Latinski i Grčki...

|
Ka da je to neko čudo za vas nerationalne kršćane? Vamin je šizma ka i dobar dan. Bolji su muslimani jer oni su svi isti...ček, ček...  ...pali su mi neki šijiti na pamet...
Me nema veze, oni su bolji, a mi ateisti smo najbolji!

|
|
|
19.07.2009., 00:38
|
|
|
new times, old school
|
Quote:
stvorenje kaže:
Ka da je to neko čudo za vas nerationalne kršćane? Vamin je šizma ka i dobar dan. Bolji su muslimani jer oni su svi isti...ček, ček...  ...pali su mi neki šijiti na pamet...
Me nema veze, oni su bolji, a mi ateisti smo najbolji!

|
Što nemaju u muslimana niki feministi She-jiti i oni neki Sunny day? Mora bit, nemoj ti meni, znan ja... a znan i da su napredniji od onih kršćana prokletih...
Ma vi ateisti ste meni najdraži jer volite izaći, popit i poist, a ne oni kršćani, samo pastorale pivaju i čvakaju hostije 
|
19.07.2009., 19:35
|
|
|
Prvi korisnik
|
Quote:
Modern Gent kaže:
Što nemaju u muslimana niki feministi She-jiti i oni neki Sunny day? Mora bit, nemoj ti meni, znan ja... a znan i da su napredniji od onih kršćana prokletih...
Ma vi ateisti ste meni najdraži jer volite izaći, popit i poist, a ne oni kršćani, samo pastorale pivaju i čvakaju hostije 
|
He he...samo ti čvakaj hostije i gucni malo vina usput, nećeš se nasititi od toga.
Meni je draži jaganjac...na ražnju. 
...i Dingač. Litra-dvi.

|
|
|
20.07.2009., 00:08
|
|
|
new times, old school
|
Quote:
stvorenje kaže:
He he...samo ti čvakaj hostije i gucni malo vina usput, nećeš se nasititi od toga.
Meni je draži jaganjac...na ražnju. 
...i Dingač. Litra-dvi.

|
Jaganjac i dingač... pa i nije loša kombinacija.
Al ja više volin vopi na zidiću s ekipom. Znači jaganjac i Paulaner riješi i evo me odma, samo reci di da dođen 
|
20.07.2009., 01:48
|
|
|
Prvi korisnik
|
Quote:
Modern Gent kaže:
Jaganjac i dingač... pa i nije loša kombinacija.
Al ja više volin vopi na zidiću s ekipom. Znači jaganjac i Paulaner riješi i evo me odma, samo reci di da dođen 
|
Kod Begove Đamije. 
|
|
|
20.07.2009., 02:02
|
|
|
new times, old school
|
Quote:
stvorenje kaže:
Kod Begove Đamije. 
|
I tada priznat ću ti sve,
šapnut riječi te
"volim te"
Pa nemoj im davat povoda pismama Crvene Jabuke da nas kršćane opravdano nazivaju homoseksualcima 
Ovo ti nije tribalo 
|
20.07.2009., 02:16
|
|
|
Prvi korisnik
|
Quote:
Modern Gent kaže:
I tada priznat ću ti sve,
šapnut riječi te
"volim te"
Pa nemoj im davat povoda pismama Crvene Jabuke da nas kršćane opravdano nazivaju homoseksualcima 
Ovo ti nije tribalo 
|
Ma kakav homoseksualizam!??
Kod Begove Đamije je neutralan teren. TI si naime, kršćanin, a ja sam ateist.
Pa nećemo peć janjca i pit pivušu isprid katedrale? Ili, ne daj bože, vilozovskog vakulteta?
To bi bija škandal!

|
|
|
20.07.2009., 03:14
|
|
|
new times, old school
|
Quote:
stvorenje kaže:
Ma kakav homoseksualizam!??
Kod Begove Đamije je neutralan teren. TI si naime, kršćanin, a ja sam ateist.
Pa nećemo peć janjca i pit pivušu isprid katedrale? Ili, ne daj bože, vilozovskog vakulteta?
To bi bija škandal!

|
Hehehe, ma u pismi Crvene Jabuke se spominje Begova Džamija pa sam mislija da si možda štovatelj njihova lika i djela
OK, nabijamo na kolac janjca onda kod džamije.
Ljudima oko nje neće bit čudno nabijanje na kolac. Naime, oni su to činili stoljećima sa živin ljudima u najdemokratskijem carstvu na svitu 
|
20.07.2009., 15:16
|
|
|
Prvi korisnik
|
Quote:
Modern Gent kaže:
Hehehe, ma u pismi Crvene Jabuke se spominje Begova Džamija pa sam mislija da si možda štovatelj njihova lika i djela
OK, nabijamo na kolac janjca onda kod džamije.
Ljudima oko nje neće bit čudno nabijanje na kolac. Naime, oni su to činili stoljećima sa živin ljudima u najdemokratskijem carstvu na svitu 
|
Ma dobro sad, 'ražnjić' više ili manje sve je isto...
Nego, možda nam 'tekućina' bude stvarala problem? 
A da uzmemo paket hladnog zelenog čaja umisto hladne gajbe pive?
I fala bo... khm...dobro da se nismo sitili vrtit odojka.
...koji bi to tek problem bija!???

|
|
|
20.07.2009., 22:36
|
|
|
svetopismo.wordpress.com
|
A jel' mogu i ja kod te B ogove Đamije?  Tamo valjda neki kult se dešava, 'oću i ja da bidnem prisutan?? LOL
|
|
|
21.07.2009., 00:02
|
|
|
new times, old school
|
Samo ako nabiješ prajca na kolac tamo prid svima. To ti je proces inicijacije 
|