Trikolorke i tigrasti mačići , ima nešto i crnih traže dom
3 ženkice i jedna tigrasta curica, omacile su se točno na Uskrs 12.04.
Još su uz mamu, dobile pastu protiv glista.
na to mi dolutala jadna mršava i onemoćala maca te omaila 6 mačića, 3 tigrasta dečka, 2 crne curice i jedna crno-zamuljana. maca je predivna, dovukla se do kuće glasno mijaukala, moji su je pustili na tavan gore ima stara fotelja i mir, maca ne idu nikuda, mijauče i umiljava se, vidim da je zahvalna i da će ostati kod nas.
Zovite za mačiće 091-798-5194
Staviti će mi frendica fotke
__________________ "Nemojte misliti da je naklonost psa prema vama dokaz da ste divna osoba"
-Ann Landers- www.sapica.hr
Zadnje uređivanje marta 76 : 02.06.2009. at 11:32.
Iako sam u dalekoj zemlji pa ne mogu uzeti mace, pokazala sam ih decku koji se rastopio na njih pa evo da dignemo temu i da se svi malo nasmijemo, on se poigrao s fotkama, nadam se da vam se svidja!
hahahhaah fala ljudi,
baš mi je drago da vam se svidjaju i da barem imam podršku sa toliko njuškica...ma tko će ih samo udomiti sve...
Šeficu molim prvu
__________________ "Nemojte misliti da je naklonost psa prema vama dokaz da ste divna osoba"
Ekipu sam smjestila u krevetić jer sam bila kad se maca macila, na Uskršnje jutro, kasnije ih je ona ipak premjestila po svome, pa sam ih našla u podrumu u jednom seoskom podrumu sa svime i svačime
u nekoj staroj gajbi, evo začudjeni pogleda prema fotiću...
Šefica
šefica je kod mene, udomila sam je medjutim isti dan sam išla natrag po nju, pas od udomiteljice je nikako nije prihvatio pa smo zaklučile da je bolje da ju uzmem natrag
Piki je zbunjen,
Molim vas tko ima više iskustva da mi protumači Pikijevo ponašanje..bojim se da je ne ozlijedi jer ih za koji dan moram ostaviti same..
Piki je lud za njom a on ima 5 kg ona je sićušna kao njegova glava, stalno je prati i skače po njoj, doziva je na igru ali je pregrub i tako se bojim da je ne ozljedi, ona se brani i pomalo bježi od njega.. Jednom ju je uhvatio za vrat i pritisnuo na pod, i to mi se baš nije svidjalo, "kotrlja" ju i neda joj mira ni sekunde
kakva su vaša iskustva sa starijim mačkom i mačićem..inače Piki je kastriran prije 7 dana--
Šefica traži dom, stan bez pasa, ili sa jednim mirnimimage
Marta, tako se Točko ponašao kad sam dovela Blekija, mali je imao 2,5 mjeseca i svidio mu se Točko, ali stalno se čulo kmečanje, debeli bi se navalio sa svojih pet kila, isto ga za šiju hvatao, nikad ga nije ozlijedio samo što sam barem mjesec dana dežurala i tjerala koji put velikog, koliko sam uspjela vidjeti maleni se baš uvjek uspio izmigoljiti samo što sam ja bila u brizi.
Onda se smirilo, samo bi ga Točko koji put dohvatio u čvrsti zagrljaj i dugo ga uređivao kao da mu je mama
I naravno hranjenje je bilo problem jer je mali morao puno jesti a veliki manje pa sam i tu morala paziti.
joj hvala, baš to što si rekla, mali se nekako izmigolji iz Pikijevog zagrljaja ali to ne izgleda lijepo, uopće, stvarno je razlika u veličini ogromna, Piki ga uredjuje, guzu, uha, ..ali upravo sad ga je primio za vrat i držao stisnutog,
baš mi je to grozno sad, žao mi malene
joj hvala, baš to što si rekla, mali se nekako izmigolji iz Pikijevog zagrljaja ali to ne izgleda lijepo, uopće, stvarno je razlika u veličini ogromna, Piki ga uredjuje, guzu, uha, ..ali upravo sad ga je primio za vrat i držao stisnutog,
baš mi je to grozno sad, žao mi malene
Svakako potjeraj Pikija kad to radi, strogo vikni "ne" , deri se , kako god ,pa će zapamtiti, pomalo će prestati..
šefica i ja se upoznajemo, mislim da će dobiti nove ime, jako je sitna i nježna, evo je u krilu mi spava, samo dodje do moje noge i gleda me s okicama da je uzmem u narjučje...
ak netko želi malu mazilicu, nježnu i krhku ali i hrabru, zovite
Zadnje uređivanje marta 76 : 09.06.2009. at 20:52.
Šefica je kod mene, i ostati će, Piki je obožava, htjela bi da on bude sretan, a Pupa ga uveseljava, presretni su, cijele dane zajedno, on je svemu uči ona ga slijepo prati, gušt mi je sjesti i gledati ih.. sigurna sam da je veseliji i kad radim i nema me cijeli dan znam da ima društvo..popela sam se na 2 mačke, obje neplanirano
što se tiče udomitelja, udomila sam dvije, tigrasti i crnu, trikolor cure 2 slobodne i jedan siva.
Jako imam loša iskustva, naišla sam na krive udomitelje valjda, sve dogovoreno, mladi ljudi u stanu, dogvorimo kad se vidimo i samo pošalju sms- da ipak ne bi, zatim obitelj kod mene u Bistri, kuća, kažu kućna maca, sterilizacija sve ok. odjednom kad je trebam predati mi kažu d aje muž napravio kućicu image ja pitram za koga?? za macu kad poraste, čitaj: kad se sin pozabavi dok je mala onda maca leti van..Ljudi iz Dubrave simpatični, dogovor za nedjelju, odjenom mailom mi jave da su udomili..ma užas,,