ZA MODA: Budući nemamo temu posvećenu Eureki, možda bi bilo pametno ovaj topic preimenovati u Eureka / Warehouse 13 , jer je riječ o srodnim serijama, koje su imale i svoje crossovere.
To mi je najgluplje kad dvi serije idu na isti topic pa se sve izmiješa. Otvori topic za Eureku i gotovo. To što su imali jednu epizodu gdje su razmijenili likove ne znači nešto. Posebice jer nekome tko ne gleda Eureku (ja) taj lik nije apsolutno ništa značio niti ispao nešto poseban.
To mi je najgluplje kad dvi serije idu na isti topic pa se sve izmiješa. Otvori topic za Eureku i gotovo. To što su imali jednu epizodu gdje su razmijenili likove ne znači nešto. Posebice jer nekome tko ne gleda Eureku (ja) taj lik nije apsolutno ništa značio niti ispao nešto poseban.
Možda te spajanje serija u jedan topic navede da kreneš sa gledanjem Eureke, koja je bolja serija nego WH13.
A imat ćemo još crossovera. I da, nije bila jedna epizoda nego dvije (jedna Eureke, a jedna WH13).
Meni je ova 3. epizoda bila bezveze. Apsolutno nebitna i nezanimljiva epizoda. Ono u Warehouse je bilo totalno debilno, a sam slučaj je isto bio lakrdija.
Meni je za promjenu baš bila dobra jer nije bila ozbiljna već je više bila da pokažu kako mogu biti zabavni i kako su svi agenti međusobno povezani kao obitelj, al svatko ima pravo na svoje mišljenje.
Meni je ova serija odlilčna za razbrigu i iskreno jedna od malo serija koje su mi sve bolje i bolje; obično je na početku super a kasnije po sezonama katastrofa
“Under executive producer Jack Kenny’s leadership, this superlative team of writers, cast, and crew continue to turn out a series that only gets better and better with every episode,” Syfy president Mark Stern says in a statement. “Warehouse 13 is deservedly the most popular series in our history, and we’re delighted to renew it for a fourth season.”
Earlier this week, Syfy announced the fate of another fan fave — though the outcome was not nearly as sunny: Eureka will come to an early end in 2012, following a five-season run.
Moram priznati da mi je ova serija totalno bezvezna, dosadna i loše napravljena.
Ni likovi ni radnja mi nikako ne sjedaju. Mučim se s prvom sezonom već 2 mjeseca, svake prestupne pogledam po jednu epizodu kad stvarno nemam ništa drugo za gledati.
Nova epizoda je bila zanimljiva. Napokon se pokazao pravi neprijatelj, a Jinx je uprskao stvar. Već vidim kako će ga rekrutat druga strana sa pustim obećanjima...
Gostovala je Kate Mulgrew i izgleda da ćemo je još viđati u sljedećim epizodama.
Baš kao i Eureka, i WH13 je imao svoju božićnu epizodu, emitiranu 6. prosinca, a u kojoj Pete promjeni timeline slučajno dotakavši nekakvu četku i time dovede MacPhersona na čelo Skladišta, a Artiea u zatvor.
BTW. Myka izgleda prehebeno u onoj bijeloj pripijenoj košuljici, baš joj se baluni dobro ocrtavaju.