vilaja,ti i steinar ste se prvi javili pa dogovorite se kako da to podjelitejebiga javilo se jos ljudi poslje vas pa eto...vas dva po pola,jel posteno?
uz te ulaznice imam i pravu kolekciju isjecaka iz raznih novina vecinom o hrvatskih navijacima,ali i stranih. vecinom su tih godina kada i ulaznice.
da napomenem radi se samo o isjecima iz novina o neredima!
kad bi to isao skenirati imali bi sta citati ovdje umjesto da laprdamo o raznim glupostima godinama je to sve skupljano tako da se puno toga nakupilo...
previse nereda
Ja imam i blog o ovome pa posjetite ako nekog zanima...Moram i na engleskom jer sam već rekao da razmijenjujem sa ljudima diljem svijeta...npr neki dan mi je estonija-hrv stigl iz Tallina,danas mi je Rumunjska-HRv stigla iz Belgije....
vilaja,ti i steinar ste se prvi javili pa dogovorite se kako da to podjelitejebiga javilo se jos ljudi poslje vas pa eto...vas dva po pola,jel posteno?
vjerujem da ih ima,ali evo recimo meni osobno(ne samo meni) nije napeto imat karte s gostovanja di nisan bija ja,a iman 95 % karata šta san bija,jedino neman ove di su igor i branko plaćali ulaz
vjerujem da ih ima,ali evo recimo meni osobno(ne samo meni) nije napeto imat karte s gostovanja di nisan bija ja,a iman 95 % karata šta san bija,jedino neman ove di su igor i branko plaćali ulaz
ali samo ti naprid
alije i toga bilo?
reka mi jee jedan stariji lik sa 200 gostovanja da se nesica kad je uprava placala,a i ja san isa na gostovanja u njihovoj eri i to nisan dozivija
__________________ "sve vas triba obisit na vrh one palme na rivi da visite ka tići,vas i one lapane sta vas vode"
Zadnje uređivanje against u€fa : 27.08.2009. at 16:41.
ali samo ti naprid
sta ce mi to ,to je isto koda skupljan iskorištene kondome od drugog lika koji jebe okolo
samo na koje se ode se čuvaju.
alije i toga bilo?
reka mi jee jedan stariji lik sa 200 gostovanja da se nesica kad je uprava placala,a i ja san isa na gostovanja u njihovoj eri i to nisan dozivija
gostovanje iza shelbourna, da se uštekaju je uprava platila, čakovec,neki su ipak uspili užicat kartu od lokalnih simpatizera.