Lokacija: You're entering a realm which is...unusual. Maybe it's magic or contains some kind of monster. The second one. Prepare to enter...The Scary Door
Inace brat mi je kolekcionar talijanskih stripova, pa svaki novi koji jos nisam procitao izdvoji se ura
ja prije par dana procitao gaimanov violent cases, sjajan kraci strip o sjecanjima iz djetinjstva, alu caponeu i osveti. gaimanu je to bio jedan od prvih ozbiljnijih stripova (dobro, prvi) i standardno je izvrstan, no ono sto mi je jos bolje od same price je nevjerojatan artwork davea mckeana. cak i tako rano u svojoj karijeri, tip je bio bog.
imam tu 5-6 stripova od hermanna, neznam točno koji su (dva-tri jeremiah i još nešto), samo moram se maknuti od ove kante da to pročitam.
super su valjda. kao i svi ostali od hermanna. meni su njegovi stripovi najbolji.
otO kaže: prvi volume furikuri mi nije bio bas nesto pa nisam ni citao dalje, ali je zato anime nenadjebiv!
ja prije par dana procitao gaimanov violent cases, sjajan kraci strip o sjecanjima iz djetinjstva, alu caponeu i osveti. gaimanu je to bio jedan od prvih ozbiljnijih stripova (dobro, prvi) i standardno je izvrstan, no ono sto mi je jos bolje od same price je nevjerojatan artwork davea mckeana. cak i tako rano u svojoj karijeri, tip je bio bog.
jebote, moram to nabavit!! gaiman i dave mckean su ludi!!
Downloadam DC++-om ko manijak i samo čekam telefonski račun da me opali i spusti na zemlju.
Na papiru počinjem s Lone Wolf & Cub.
__________________ Hawkeye: I will not carry a gun, Frank. When I got thrown into this war I had a clear understanding with the Pentagon: no guns. I'll carry your books, I'll carry a torch, I'll carry a tune, I'll carry on, carry over, carry forward, Cary Grant, cash and carry, carry me back to Old Virginia, I'll even 'hari-kari' if you show me how, but I will not carry a gun.
mene je 30 days of night dosta razocarao. niles je posao od jednostavno genijalne (i genijalno jednostavne) ideje, ali onda je zapeo i na kraju smo dobili samo jos jedan turbosablonizirani vampirski horor. i sve je totalno zbrzano, kao da se uopce ne radi o stripu nego o skici za filmski scenarij (30 days of night prvotno i jest bio filmski scenarij, no posto niti jedan studio nije bio zainteresiran, prepravljen je u strip). trebalo je to malo prosiriti.
jedino zbog cega se isplati vidjeti 30 days of night je artwork (i odlican dizajn izdanja, al ne znam koliko je to primjetno na skenovima), no i to mi je mixed bag. kad ga prelistavam, izgleda mi super, ali dok sam citao, nije mi bio bas tako impresivan, ne sjecam se vise zasto. i nekako mi je stalno na pamet padao mckean kojemu, naravno, templesmith nije ni do koljena. doduse, sad kad ga gledam, nije mi vise tako ocita slicnost, ali eto..
enivejz, u medjuvremenu je objavljen i jedan 30 days of night annual, a mislim da je vec pocelo i objavljivanje drugog dijela pa cemo viddjet kako ce to na kraju ispasti.
naravno, nakon uspjeha stipa, odlucili su ipak snimiti i film
Sin City je zapravo familija stripova, a film će se navodno vezati na serijale Sin City (prvi i istoimeni), That Yellow Bastard i Dame to Kill For.
Mislim da Mickey Rourke glumi Marva...
__________________ Hawkeye: I will not carry a gun, Frank. When I got thrown into this war I had a clear understanding with the Pentagon: no guns. I'll carry your books, I'll carry a torch, I'll carry a tune, I'll carry on, carry over, carry forward, Cary Grant, cash and carry, carry me back to Old Virginia, I'll even 'hari-kari' if you show me how, but I will not carry a gun.
Wolverine: Essential. Fenomenalan art i story. Pogotovo trenutak kad mladi Wolverine prvi put izbaci svoja kandže, možeš naprosto osjetiti suspense i dramu kako izlaze van korica stripa.
A i pojma nisam imao da Logan u stvari nije Logan..
Najs.
I Benicio Del Toro, Johhny Depp, Leonardo Di Caprio, Michael Douglas, Christopher Walken, Bruce Willis, Elijah Wood,Steve Buscemi, Josh Hartnett
mora da je dobar taj strip kad snimaju film s ovakovom ekipom.
otO kaže: a i orlando bloom se provukao, sumnjivo mi je sve to.. mora da je neka indie produkcija
btw, znas da rade a scanner darkly ekranizaciju? pogodi tko je dobio glavnu ulogu
ovak je mislim..
screenplay - Charlie Kaufmann..ajd, moze proc
director - Richard Linklater.. to bi moglo i ispast dobro
main fucking actor/Arctor
..ili ce Arctor bit actor, mislim da ni on sam nece znat (kaj je to matrix?)
uf..ovo je za one koji su citali k.
uf..off-topic
Grejp kaže: Najs.
I Benicio Del Toro, Johhny Depp, Leonardo Di Caprio, Michael Douglas, Christopher Walken, Bruce Willis, Elijah Wood,Steve Buscemi, Josh Hartnett
mora da je dobar taj strip kad snimaju film s ovakovom ekipom.
Režira ga Robert Rodriguez koji je autohtoni filmski osobenjak - a to glumci jaaaako vole.
Tip se zakačio za HD digitalni video, a post-produkciju radi u svojoj garaži.
Zbog Sin Cityja je dao ostavku u DGA jer oni maju propise da na filmu mora biti potpisan samo jedan redatelj ( Rodriguez želi Franka Millera kao koredatelja ).
kozz kaže: Režira ga Robert Rodriguez koji je autohtoni filmski osobenjak - a to glumci jaaaako vole.
Tip se zakačio za HD digitalni video, a post-produkciju radi u svojoj garaži.
Zbog Sin Cityja je dao ostavku u DGA jer oni maju propise da na filmu mora biti potpisan samo jedan redatelj ( Rodriguez želi Franka Millera kao koredatelja ).
Blah.
Njegovi filmovi su meni jako glupi postali.
To je još prolazilo kada sam bio klinac, ali sada su mi bezveze.
Spy kids mi je onak dobar, al to je feckin film za djecu.
Nadam se da zna režirati neki film, koji bi možda mogao imati i malo smisla.
Stalno ga hvale jer sam skoro cijeli film napravi, big feckin deal, nek onda napravi da valja.
Još uvijek ne znam gdje bi mogao nabavljati, posudjivati stripove.
Uglavnom su mi preskupi.
Bilo bi interesantno ako bi film Sin City bio barem dijelom crno-bijeli, kad je već i strip takav...
U filmu Sin City će glumiti Mickey Rourke, Jaime King, Jessica Alba, Elijah Wood, Marley Shelton, Josh Hartnett, Nick Stahl, Brittany Murphy i Bruce Willis.