Kakva je situacija s presvlačenjem i dojenjem u Mercatoneu?
Nisam vidjela da je netko pisao o Mercatoneu
Prije kad sam išla to mi nije bilo bitno pa nisam ni obračala pažnju.
u mercatoneu sam ja tražila prostoriju za presvlačenje bebe prije 2-3 godine dok mi je curka još nosila pelene pa me čistačica samo zbunjeno pogledala (dobro da nije pitala kaj je to).... srećom pa je već bila dovoljno velika da ju presvućem stojećki u wc-u.... ne znam dal se nešto u međuvremenu promijenilo, ali čisto sumnjam....
eh da, jučer sam opet bila u west gateu i sjedila na wc školjki dok sam hranila malog
u mercatoneu sam ja tražila prostoriju za presvlačenje bebe prije 2-3 godine dok mi je curka još nosila pelene pa me čistačica samo zbunjeno pogledala (dobro da nije pitala kaj je to).... srećom pa je već bila dovoljno velika da ju presvućem stojećki u wc-u.... ne znam dal se nešto u međuvremenu promijenilo, ali čisto sumnjam....
eh da, jučer sam opet bila u west gateu i sjedila na wc školjki dok sam hranila malog
ja sam isto jučer bila u west gate-u! al sam ja u fotelji sjedila u nekim wc-ima (invalidskim) imaju fotelju, lijepi, veliku, crvenu za dojenje...jedini je bed sto dojiš u wc-u...al dobro, barem ne na wc školjki!
e u invalidski wc se nisam sjetila pogledat (kao kam sam mislila...) pa kaj fotelja za dojenje radi u invalidskom wc-u?
da, i muzika u wc-u je bila glasna za popizdit, mali me samo zbunjeno gledao....
i ja sam bila i opet sam stajala
Quote:
mini. kaže:
ja sam isto jučer bila u west gate-u! al sam ja u fotelji sjedila u nekim wc-ima (invalidskim) imaju fotelju, lijepi, veliku, crvenu za dojenje...jedini je bed sto dojiš u wc-u...al dobro, barem ne na wc školjki!
koji debil se toga samo dosjetio , nebi mi uopće palo na pamet tamo zavirit
apropos WG-a, meni se nije dalo gubiti vrijeme na odlazak u sobu za presvlačenje/dojenje. spojili smo ugodno i korisno...
sparkali smo se u kafiću (na gornjoj razini), uzeli si slatkače i piće. ja presvukla malog u kolicima (vješta sam), onda je pojeo svoju teglicu hrane i nakon toga se i nacicao
kad ću opet ić baš ću provjerit te invalidske wc-e.... a stalno smo tamo, nekad nešto kupimo, a nekad samo razgledavamo.... mala se rastrči tamo ili ju odpeljamo u igraonicu, zadnji put je bila obučena u snjeguljicu pa joj je to bilo strašno fora, mali se malo provoza u kolicima pošto sad ne izlazimo puno po vani dok je minus, samo provirimo zbog svježeg zraka, a mama se prošeće i i zađe iz kuće.... sva sreća da i tata voli šopingirat i šetat po dućanima
evo super mjesta za dojenje:
-Zrinjevac
-Trga bana Josipa Jelačića
-većina klupica u parku
-većina klupica u šoping centrima
-većina stolica u kafićima
-tramvaj
-autobus
a meni najdraže mjesto za dojenje... parkić - Ribnjak!
ček...vi stvarno odete u šoping centar , sjednete da nešto pojedete i onda odete u posebnu prostoriju dojiti?
ma nema šanse.
a i što se tiče presvlačenja.
jel to netko napisao da dijete presvlači u kolicima?
svaka čast!
meni su one sobice za presvlačenje smrdljive za popizdit.
a i ne bih ga stavila na onu prematalicu onak visoko nema šanse.
ni doma ga nikad nisam presvlačila na komodi nego uvijek na krevetu.
šta je sigurno, sigurno je.
-većina klupica u parku
-tramvaj
-autobus
ček...vi stvarno odete u šoping centar , sjednete da nešto pojedete i onda odete u posebnu prostoriju dojiti?
ma nema šanse.
a i što se tiče presvlačenja.
jel to netko napisao da dijete presvlači u kolicima?
svaka čast!
meni su one sobice za presvlačenje smrdljive za popizdit.
a i ne bih ga stavila na onu prematalicu onak visoko nema šanse.
ni doma ga nikad nisam presvlačila na komodi nego uvijek na krevetu.
šta je sigurno, sigurno je.
ma ne, ja sam otišla tamo presvuć i nahranit malog dok su muž i mala šetali po dućanima (ne mogu ga presvuć u kolicima jer je u as)
a što se tiće prematalice ona mi je doma zakon, mali se tak lijepo smiri na njoj, čak ga i nakon prematanja znam ostavit tamo (ja sam naravno uvijek uz njega) i razgovaramo se, on mi se smije i krevelji... ako ga hoću dignut počne se plakat... baš voli bit na povišenom
boldano se obično ne potrefi sa vremenom kad bi moja dama malo pojela i treba frišku pelenu, inače u bircu normalno jede ak treba.
a i nekad mi je lakše kad nema nikoga pored jer ju sve zanima, gleda i sluša okolo i pojede 1/4 od onoga što bi inače pojela.
ako nigdje ne sjednemo na kavu/klopu onda mi je i ljepše otići u tu prostoriju nego nasred šoping centra sjest na klupicu i hraniti malu.
uglavnom, kako kada, ali ću slat mailove dok sve ne dovedu u red makar ne koristila to
i ima tamo jedna dobra nezaštićena mreža, pa ako si s laptopom, malo prošvrljaš po forumu
Kad ce biti toplije obavit cemo sve u autu.
Sobicom za dojenje i presvlačenje u CC1 sam oduševljena. Ima sve potrebno, čak i mikrovalnu. Sangenic kantu za pelene, dvije prematalice ( rozu i pkavu), hranilicu, dvosjed za dojenje, papir koji se može stavit na prematalicu ako se nema tetrica. I što je najbitnije, poprilično je prostrana. 5+
ja još nikad nisam bila u tim sobicama po šoping centrima. odem u DM i tam ga lijepo presvučem i bok. ne moram ni torbu prekopavat da nađem kremicu i maramice
Mercator ok,ali zatvorena vrata pa prilično hladno treba otoriti prostoriju da se malo ugrije i procirkulira zrak..
King Cross velika prostorija a totalno nepraktična al ok za silu ..
A AM priča za sebe premala prostorija i kad smo otvorili vrata ženskica se unutra šminka, češlja i parfemira strašno smrdilo
kose svugdje prestrašno!
e tako sam ju oprala da me zapamtila!
Mi inače nosimo svoju podlogu!
i jedan minus za sve , sve su nam prematalice kratke
-većina klupica u parku
-tramvaj
-autobus
Probali sve navedeno
a meni moj najorginalniji podoj bio u Ikei na klupici, naravno izlozbenoj pa su ljudi zastajkivali da pogledaju klupicu, cijenu, a neki i bebu (imaju oni super prostorije za presvlacenje, ali mi bilo predaleko do tamo s mojim gladjusem)
__________________ slike(hd) moj svijet je postao ljepsi 18.10.2007.,a moj bicentricni sustav savrsen 22.01.2010.
ja još nikad nisam bila u tim sobicama po šoping centrima. odem u DM i tam ga lijepo presvučem i bok. ne moram ni torbu prekopavat da nađem kremicu i maramice
Sobicom za dojenje i presvlačenje u CC1 sam oduševljena. Ima sve potrebno, čak i mikrovalnu. Sangenic kantu za pelene, dvije prematalice ( rozu i pkavu), hranilicu, dvosjed za dojenje, papir koji se može stavit na prematalicu ako se nema tetrica. I što je najbitnije, poprilično je prostrana. 5+
Da i ja sam bila nedavno u CC1 i išla zavirit informativno, oduševila se također, naročito kutkom za dojenje. Neki super dvosjed i totalna privatnost, morat ću isprobat prvom prilikom. Nije da mi je bed dojit u javnosti, ali beba mi gleda naokolo ako nema mir.