Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Muški kutak
Korisničko ime
Lozinka

Muški kutak Za poklonike piva, daljinskog, verbalnog šovinizma i ostalih muških spika...
Podforum: Pivnica

Pogledaj rezultate ankete: Jel to u redu od nje bilo?
Nije 44 28.21%
Je 93 59.62%
Deedy ne pretjeruje sa mijenjanjem naslova teme 14 8.97%
Taj smajlic na kraju posta bolje paše nego "?" 32 20.51%
Anketa s višestrukim izborom Glasovatelji: 156. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 27.07.2009., 19:24   #1
papa štrumf
Sjeti se covjece tko si

papa štrumf Avatar

Registracija: Jul 2003.
Je l' mi s razlogom opalila šamarčinu?

Nakon dugo vremena vidio sam drugaricu iz osnovne škole, sviđali smo se jedno drugom godinama ali nismo bili skupa. Sada je udana i ima dijete. Da skratim, pričamo ovo ono i kaže oče se ona pojebat samnom. Ko iz puške složim se ja, i onda mi padne na pamet. Pitam je kad je rodila, koliko je dijete bilo teško. Veli ona prije 2 godine, teško 4 i pol kile. vidim vrag je odnio šalu. Pitam jel bio carski rez ili je normalno rodila, veli ona normalno. Velim ja ipak se nebi jebao nije ok. Ona se naljutila i počela pizdit i vrijeđat, naravno nisam ostao dužan pa joj velim "neču te jebat jer ti je pička razvaljena". A ona mi opali šamarčinu da mi je sve zvonilo u ušima.

Jel je pretjerala i zašto je to napravila
Old 27.07.2009., 19:30   #2
obRadovan
Registrirani neradnik

Registracija: Jul 2009.

do jaja!!!
obRadovan is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.07.2009., 19:33   #3
Headbanger
MK CRUSADERS RULZ!

Headbanger Avatar

Registracija: Mar 2004.
Trebala te i nogom u jaja opalit...
Headbanger is online now  
Odgovori s citatom
Old 27.07.2009., 19:37   #4
.aquarius.
maverick

.aquarius. Avatar

Registracija: Jan 2008.
joj meni u šta je doša ovi MK
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 27.07.2009., 19:41   #5
papa štrumf
Sjeti se covjece tko si

papa štrumf Avatar

Quote:
Headbanger kaže: Pogledaj post
Trebala te i nogom u jaja opalit...
Zašto, ona je ta koja je htjela muža prevarit i još ima pravo šamare dijelit?
Old 27.07.2009., 19:41   #6
0 plus
krvavi B-)

0 plus Avatar

Registracija: Oct 2006.
a što nis tijo jebavat?

ko jedan od starješina mk-a opo si nepovratno u našim očima
Old 27.07.2009., 19:44   #7
obRadovan
Registrirani neradnik

Registracija: Jul 2009.
nije htio jebavat iz moralnih razloga, zato jer ima dijete i boji se da bi čeprkao po jami jazovki
obRadovan is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.07.2009., 20:28   #8
Gutaperka
User awaiting e-mail confirmation

Registracija: Mar 2008.
Quote:
papa štrumf kaže: Pogledaj post
Nakon dugo vremena vidio sam drugaricu iz osnovne škole, sviđali smo se jedno drugom godinama ali nismo bili skupa. Sada je udana i ima dijete. Da skratim, pričamo ovo ono i kaže oče se ona pojebat samnom. Ko iz puške složim se ja, i onda mi padne na pamet. Pitam je kad je rodila, koliko je dijete bilo teško. Veli ona prije 2 godine, teško 4 i pol kile. vidim vrag je odnio šalu. Pitam jel bio carski rez ili je normalno rodila, veli ona normalno. Velim ja ipak se nebi jebao nije ok. Ona se naljutila i počela pizdit i vrijeđat, naravno nisam ostao dužan pa joj velim "neču te jebat jer ti je pička razvaljena". A ona mi opali šamarčinu da mi je sve zvonilo u ušima.

pitanja su ti bila mudra ali je nisi triba odbit,možda se s vrimenon smanjila.Ili si se moga snać da si propa unutra,npr.ako ti upadne skupa s jajima onda umisto miška gurneš nogu a njoj posli dadeš da ti ga popuši i svima dobro
Gutaperka is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.07.2009., 22:05   #9
štemajzl
BMK

štemajzl Avatar

Registracija: Sep 2006.
Quote:
Nakon dugo vremena vidio sam drugaricu iz osnovne škole, sviđali smo se jedno drugom godinama ali nismo bili skupa. Sada je udana i ima dijete. Da skratim, pričamo ovo ono i kaže oče se ona pojebat samnom. Ko iz puške složim se ja, i onda mi padne na pamet. Pitam je kad je rodila, koliko je dijete bilo teško. Veli ona prije 2 godine, teško 4 i pol kile. vidim vrag je odnio šalu. Pitam jel bio carski rez ili je normalno rodila, veli ona normalno. Velim ja ....
... Onda ću te u prkno.

Japan mi je tek na trećem mjestu . . .
štemajzl is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.07.2009., 22:20   #10
domar
Registrirani korisnik

Registracija: Mar 2007.
Pape... ja sam zaključio da ti imaš nerazvijen kurac!
domar is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.07.2009., 22:47   #11
SEALION
Registrirani korisnik

Registracija: Oct 2008.
Quote:
.aquarius. kaže: Pogledaj post
joj meni u šta je doša ovi MK
joj meni u šta je doša ovi pape
SEALION is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.07.2009., 22:48   #12
SEALION
Registrirani korisnik

Registracija: Oct 2008.
Quote:
domar kaže: Pogledaj post
Pape... ja sam zaključio da ti imaš nerazvijen kurac!
oteja si mi iz tipkovnice
SEALION is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.07.2009., 22:51   #13
grintava koza
Grint

grintava koza Avatar

Registracija: Apr 2009.
evo, ako smin...

i ja san prirodnim putem rodila sina od 4 ipo kila. nisan primjetila da mi muž upada do struka unutra
You have the potential to be a natural leader. Your thoughts and feelings are harmonious with the actions you ultimately take. You are a very dynamic individual who loves action. You are an ardent, somewhat aggressive, and commanding person and you make others aware of these qualities.
grintava koza is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.07.2009., 23:37   #14
papa štrumf
Sjeti se covjece tko si

papa štrumf Avatar

Quote:
grintava koza kaže: Pogledaj post
evo, ako smin...

i ja san prirodnim putem rodila sina od 4 ipo kila. nisan primjetila da mi muž upada do struka unutra
Jadan nesmi ništa reć, možda je i naša riješenje za to, omota ga krpom da bolje dihta. Aj ga pitaj možda ima dobar savjet.
Old 28.07.2009., 00:32   #15
JoWaN
♠ tђє Ŧคllєภ ♠

Registracija: Mar 2008.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku JoWaN Pošalji poruku preko MSN korisniku JoWaN Pošalji poruku preko Skype korisniku JoWaN
Logicno, da joj nisi reko da je razvaljena, nebi pokupio samar. Jer iskreno, mislim da nijedna zena to ne voli cut.
Ali ima i drugih nacina za odbit sex... mogao si samo rec kako nije u redu, s obzirom da si udana itd.
JoWaN is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.07.2009., 01:13   #16
Tijs
deletijs

Tijs Avatar

Registracija: Jun 2009.
Quote:

budi tiho, dobro si prošo, da je malo više divlja mogle su tebi čvalje bit razvaljene ko njoj pička.
Tijs is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.07.2009., 03:29   #17
Draiman
Drvosječa

Draiman Avatar

Registracija: Nov 2008.
Quote:

Aj ne seri.
Draiman is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.07.2009., 07:23   #18
0 plus
krvavi B-)

0 plus Avatar

Registracija: Oct 2006.
Quote:
Jesi kad jebo neku koja ja kroz pičku rodila dijete od 4.5 kile, ja jesam.

Znan, ali nisan moga opet to doživit. Molim da se gore navedeno uzme u obzir, probat ću se iskupit što prije.

E da, ona gore navedena koju sam jebo ni pušit nije htjela, koje sam sve traume imao sa tom jednom koja je rodila veliko dijete pa nisan moga još jednu takvu sprčit. Pa ljudi moji jer mi možete uzet za zlo šta nisan tija ovu jebat, sa obziron šta san sve proša sa takvom.
ne znam kaj si ti doživio ali puno žena se i dalje sexa s mužem/dečkom nakon poroda.ako oni mogu jebati moreš i ti

plus,možda je tvoje iskustvo samo izolirani incident,možda si se sada mogao riješiti tog straha...
Old 28.07.2009., 07:42   #19
bad news
Registrirani korisnik

Registracija: May 2009.
vi svi ili ste neki jebeni klinci koji nisu vidjeli žensku stvar osim na slici ili ste intelektualno zaostali.vagina je satkana od mišića koji imaju sposobnost širenja od dječje glavice do vaših nerazvijenih pimpača.
bad news is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.07.2009., 08:14   #20
papa štrumf
Sjeti se covjece tko si

papa štrumf Avatar

Skoro nitko da odgovori na pitanje teme.
Quote:
0 plus kaže: Pogledaj post
ne znam kaj si ti doživio ali puno žena se i dalje sexa s mužem/dečkom nakon poroda.ako oni mogu jebati moreš i ti

plus,možda je tvoje iskustvo samo izolirani incident,možda si se sada mogao riješiti tog straha...
Kad nemaju drugog izbora, nesmiju pisnut ništa. Misliš da domar smije to reći ženi, u najboljem slučaju spavao bi na kauču do kraja života
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja