Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Fantastika (SF, fantasy, horror...) > RPG
Korisničko ime
Lozinka

RPG Fencing. Fighting. Torture. Poison. True love. Hate. Revenge. Giants. Hunters. Bad men. Good men. Beautifulest ladies. Snakes. Spiders. Beasts of all natures and descriptions. Pain. Death. Brave men. Coward men. Strongest men. Chases. Escapes. Lies. Truths. Passion. Miracles. ...i sve o njima.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.02.2011., 12:45   #1001
Glupinickname
Ponekad nisam na forumu

Glupinickname Avatar

Registracija: Dec 2002.
Quote:
cvjetaca kaže: Pogledaj post
je, te knjigice su malo preskupe.
al sve se nabavi kad tad
Znam, al sam nestrpljiv.

Quote:
trebas Katapesh?
To sam si čak i kupio prošlo ljeto skupa sa Legacy of Fire Player's Guideom. Imam još i Classic Monsters Revisited i Guide to Absalom. No, do sad je najisplativija bila Gods and Magic: bar jednom svaki session-dva provjeravamo opis nekog boga ili tražim sliku njegovog holy symbola il si neko provjerava kakve bonus spelove može uzet klerik ili paladin određene vjere.

Quote:
EDIT: ak oces jeftinije, isplati se narucit od amazona:
Undead Revisited
Inner Sea Guide
Nisam baš siguran. Book Depository mi dostavi istu tu knjigu iz Engleske u roku od maksimalno dva tjedna i još mi ne naplati dostavljanje. Amazon mi je Gods and Magic slao tri mjeseca a poštarina je pojela razliku u cijeni između njih i Book Depositorya.
Old 10.02.2011., 13:04   #1002
cvjetaca
Precjednica Svemira

cvjetaca Avatar

Registracija: Jul 2003.
Quote:
Glupinickname kaže: Pogledaj post

Nisam baš siguran. Book Depository mi dostavi istu tu knjigu iz Engleske u roku od maksimalno dva tjedna i još mi ne naplati dostavljanje. Amazon mi je Gods and Magic slao tri mjeseca a poštarina je pojela razliku u cijeni između njih i Book Depositorya.
hm, dobre su im cijene
varijanta dva uvijek moze biti pdf
Odgovori s citatom
Old 10.02.2011., 13:24   #1003
-Almighty_Watashi-
Mad warrior jester

-Almighty_Watashi- Avatar

Registracija: Jan 2004.
Quote:
hm, dobre su im cijene
pdf kosta 0 kuna

Knjiga je knjiga
Old 10.02.2011., 14:02   #1004
Glupinickname
Ponekad nisam na forumu

Glupinickname Avatar

Nekak brijem da bum prvo probal nabavit pdf da vidim jel me knjiga opće zanima. Uvijek ju naknadno mogu naručit. Bog zna da je većina knjiga koje imam prošla taj proces.
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 10.02.2011., 14:03   #1005
Glupinickname
Ponekad nisam na forumu

Glupinickname Avatar

Quote:
hm, dobre su im cijene
Book Depository je zakon. Khaleesi mi je prva pričala o tom sajtu ujesen 2009. Sad isključivo naručujem knjige preko njih.
Old 17.02.2011., 09:54   #1006
dvadesetka
Registrirani korisnik

dvadesetka Avatar

Registracija: Apr 2009.
Da li koristite Coup de Grace kao što je opisano u pravilima ili imate neki svoj "dodatak"?

Jučer, moj igrač nije uspio ubiti protivnika na spavanju jer je žrtva prošla FORT save... onda je pobjegao i jako mi zakomplicirao radnju.
dvadesetka is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.02.2011., 11:11   #1007
Archangel
je Hugo Weaving

Archangel Avatar

Registracija: Nov 2004.
Komplicirana radnja je zabavna radnja
be glad
"Remember, remember the 5th of November, the gun powder treason and plot. I know of no reason why the gun powder treason should ever be forgot." Prokleta pravila da nema novog reda pa eto ovako: Starcraft Saga Edition - Work in Progress
Archangel is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.02.2011., 11:29   #1008
jay
Fox Confessor

jay Avatar

Registracija: Dec 2003.
Quote:
dvadesetka kaže: Pogledaj post
Da li koristite Coup de Grace kao što je opisano u pravilima ili imate neki svoj "dodatak"?
Kak je u pravilima. Ionak se tak rijetko dogadja da nismo uspjeli imat problema s tim.

Quote:
Jučer, moj igrač nije uspio ubiti protivnika na spavanju jer je žrtva prošla FORT save... onda je pobjegao i jako mi zakomplicirao radnju.
Pa ak si zbilja htio da umre, kaj nis samo bacio kockicu tak da igraci ne vide i reko "i onda on umre"?
jay is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.02.2011., 12:45   #1009
dvadesetka
Registrirani korisnik

dvadesetka Avatar

Registracija: Apr 2009.
Quote:
jay kaže: Pogledaj post
Pa ak si zbilja htio da umre, kaj nis samo bacio kockicu tak da igraci ne vide i reko "i onda on umre"?
A ne, ne
Igrač mora biti svjestan posljedica koje može izazvati
A i vidjeli su moj odličan roll
Bit će zabavno iduće srijede...
dvadesetka is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.02.2011., 13:23   #1010
RoundMan
Registrirani korisnik

RoundMan Avatar

Registracija: Jul 2008.
trebalo je bit ovako ...

al sve mi se cini da ce zavrsit ovako ....
RoundMan is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.02.2011., 13:41   #1011
cvjetaca
Precjednica Svemira

cvjetaca Avatar

to je ok mi smo imali slicnu situaciju jucer (al bez c.d.g-a) pa im je zenska zbrisala sa predmetom koji im treba
Odgovori s citatom
Old 18.02.2011., 11:16   #1012
cvjetaca
Precjednica Svemira

cvjetaca Avatar

Mongoose Publishing je izdao prvu Pathfinder kompatibilnu knjigu!

Fantasy Firearms

Blurb kaže sljedeće:
Quote:
Introducing firearms into a fantasy setting requires more than just gunpowder used by Orcs and Elves. Draksmoke adds that fantasy element to the simple discovery that charcoal, sulfur and saltpeter go BOOM when you mix and ignite them.

Draksmoke is fantasy gunpowder. Made from the burning liquid dragons use to make their deadly flames, Draksmoke is a dragon's breath weapon in powdered form. Few alchemists know the secret to producing true Draksmoke, and they guard it with their lives. Rich and powerful guilds have risen up around those that know the secrets: The Black Brotherhood, the Armigers and the Monopolist Consortium all trade in mundane gunpowder, powerful Draksmoke and newly forged firearms; each pursuing their own ends.

To make use of such a powerful substance, new weapons have been hammered out on the forges of the world. Only the finest steel tempered in the blood of dragons can withstand the power expended by Draksmoke. Naturally, new magicks have been conceived to protect warriors, kings, and knaves alike.

Included in this Sourcebook:
Four new player species
10 new monsters
11 new spells
2 new Clerical Domains
30 new feats
Dozens of new weapons (both mundane and magical)
and more!
Everything you need to bring real firepower to your fantasy campaign!
Odgovori s citatom
Old 18.02.2011., 13:23   #1013
Dukkai
Registrirani korisnik

Dukkai Avatar

Registracija: Aug 2009.
Quote:
Mongoose Publishing je izdao prvu Pathfinder kompatibilnu knjigu!

Fantasy Firearms

Blurb kaže sljedeće:
now, that sounds like fun... koliko kosta knjiga?
Dukkai is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2011., 16:59   #1014
-Almighty_Watashi-
Mad warrior jester

-Almighty_Watashi- Avatar

Registracija: Jan 2004.
Hm, s obziorm na to da uskoro izlazi sluzbena klasa za pucanje baruta, neznam kolko je knjiga spremna kombinirat se s njim
Old 19.02.2011., 20:16   #1015
GnothiSeauton
The Fire Phoenix

GnothiSeauton Avatar

Registracija: Feb 2004.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku GnothiSeauton Pošalji poruku preko MSN korisniku GnothiSeauton Pošalji poruku preko Yahoo korisniku GnothiSeauton Pošalji poruku preko Skype korisniku GnothiSeauton
KAD ĆEMOOO IGRAT?!?!!!!

Prof. F. Castro, Texas A&M University: Why are you giving me your money? I have a swimming pool.
GnothiSeauton is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.02.2011., 11:41   #1016
cvjetaca
Precjednica Svemira

cvjetaca Avatar

*Dear Diary*

Sinoć smo u sedmosatnom sessionu zavrsili Legacy of Fire.
To je prva kompletno završena službena avantura koju smo odigrali i gledajući unatrag hvata me neki bitter-sweet osjećaj. Od početka mi se avantura jako svidjela i zapravo mi je bila jako zabavna za vođenje.. međutim prema kraju osjetio se moj manjak 'mehaničkog' znanja tj spretnosti budući da su monsteri bivali sve brojniji i raznolikiji.

al sve to valjda ide u rok službe.

zadnji BBEG je bio zbilja gadan i mislim da se ekipa prigodno fino naznojila dok ga napokon nisu sasjekli i napikali strelama

Katapesh je spasen od unistenja a sto je jos bitnije, svi oni koji su bili bliski i dragi PCjima su napokon mogli nastaviti sa svojim zivotima. za kraj, kak prilici orjentalnoj pustolovini, jos je svatko dobio po jedan zadnji Wish - neki su ih iskoristili za sebe a neki da bi prici dali zbilja sretan kraj

..usput su naravno nasli ogromnu hrpetinu sjajnih stvarcica i postali poprilicni celebritiji
Odgovori s citatom
Old 20.02.2011., 14:42   #1017
Hikage
Registrirani korisnik

Registracija: May 2006.
Quote:
*Dear Diary*

To je prva kompletno završena službena avantura koju smo odigrali i gledajući unatrag hvata me neki bitter-sweet osjećaj. Od početka mi se avantura jako svidjela i zapravo mi je bila jako zabavna za vođenje.. međutim prema kraju osjetio se moj manjak 'mehaničkog' znanja tj spretnosti budući da su monsteri bivali sve brojniji i raznolikiji.

al sve to valjda ide u rok službe.

zadnji BBEG je bio zbilja gadan i mislim da se ekipa prigodno fino naznojila dok ga napokon nisu sasjekli i napikali strelama

Katapesh je spasen od unistenja a sto je jos bitnije, svi oni koji su bili bliski i dragi PCjima su napokon mogli nastaviti sa svojim zivotima. za kraj, kak prilici orjentalnoj pustolovini, jos je svatko dobio po jedan zadnji Wish - neki su ih iskoristili za sebe a neki da bi prici dali zbilja sretan kraj

..usput su naravno nasli ogromnu hrpetinu sjajnih stvarcica i postali poprilicni celebritiji
e ti su pravi, sjećam se svoje bivse ekipe, od 15h-01h ujutro, uz pauzu samo kad bi stigle naručene pizze

epic...
Hikage is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.02.2011., 18:32   #1018
Glupinickname
Ponekad nisam na forumu

Glupinickname Avatar

Quote:
*Dear Diary*

Čestitam! Ne znam kakav je filing dovršit *kampanju* ali najbliže kaj sam došel tome je kad sam, nakon cca 9 mjeseci vođenja, dovršio prvu avanturu u WFRP-u.

Dobar feeling.

Quote:
Od početka mi se avantura jako svidjela i zapravo mi je bila jako zabavna za vođenje.. međutim prema kraju osjetio se moj manjak 'mehaničkog' znanja tj spretnosti budući da su monsteri bivali sve brojniji i raznolikiji.
Drugi put pozovi Knuta da ti pomogne.

Old 20.02.2011., 21:19   #1019
cvjetaca
Precjednica Svemira

cvjetaca Avatar

da, kraj avanture... nesto tak rijetko da se pitam jel postoji

fakat smo svi bili na rubu snaga i zivaca nakon kaj je BBEG umro al ipak smo zavrsili pricu sa svakim likom. Nekoliko ih je preslo u potpune NPC vode, nekoliko ih je ostalo, pa si cak mislim mozda jednog dana nekaj s njima napraviti

al prvo kaj me copilo (uz griznju oko stvari koje mislim da sam malo sjebala, al to je valjda normalno sa ove strane screena kojeg vise ne koristimo) je tuga kaj je prica gotova.. skoro pa ko osjecaj gubitka

.. do danas me malo proslo pa sam zapravo zadovoljna (yay! nekaj je gotovo!)

stvar je zapravo u tome da taj zadnji session i kljucni trenutci na samom kraju kampanje trebaju biti just perfectly right da bi kraj zbilja bio epski. al ono EPIC epic. naravno da puno ovisi na tenziji koja se gradi prema kraju al ipak najvise sve ovisi o tom zadnjem encounteru koji je u svakom smislu Do or Die i bilo me zbilja strah u jednom trenu da ce ih satrat (monster je radio minimalno 53hp po napadu a imao ih je 4 sa oruzjem i jedan slam za malo manju stetu). Fakat je nemoguce pripremiti se tak da se pokriju sve mogucnosti jer ipak kocka na kraju dana odredjuje tjek radnje.

Al je bilo napeto!

na svu srecu sve je zavrsilo skoro savrseno I'm down with that

sljedecu subotu krecemo dalje sa Kingmakerom, sa puno vecom ekipom and may the gods have mercy
Odgovori s citatom
Old 20.02.2011., 21:23   #1020
cvjetaca
Precjednica Svemira

cvjetaca Avatar

Quote:
Glupinickname kaže: Pogledaj post

Drugi put pozovi Knuta da ti pomogne.

pa bas bi mogla
ono, bar za neke najgadnije
Odgovori s citatom