Vjerojatno poznata prica,ako nije evo ukratko....
Citala sam da nitko od vrtica,skola neda hranu za azil(konkretno radilo se o Spiritu),pokusala sam dogovoriti sa jednom skolom i uspjela....cekala sam odgovor preko mjesec dana,da bi opet se ja prva javila,medutim,sad nista od toga,a hrana i opcija postoji i dalje......
ZNACI,IMA LI KOJI AZIL,SKLONISTE ILI BILO TKO ,TKO ZELI PREUZIMATI HRANU IZ SKOLE TRNSKO.......???
pa ja svaki put gledam ove u SC-u u zg, kaj oni rade s onolikom hranom ? ljudi nikad ne pojedu sve,čak ni meso, jer je jeftino ,pa bacaju, kaj se dešava s tom hranom dalje? sigurno ima jestivog dosta?
ja znam da je nekada jedna mesnica tu u zg, davala ostatke za pse , ali neznam jel još to daju, najbolje da pitaš. Sve je bilo jestivo. A što se tiče starog kruha,ima tu kod mene pekara, jedan kruh ti košta 1 kn, a vreća 20 kn.
zao mi je sto uzimam mjesto temom,onim jadnim zivotinjicama,ali ima li koga??????????
kako da ih sada odbijem,kad su otkazali covjeku koji je dolazio po hranu,zbog moje molbe.......NITKO NE ZELI???a toliko gladnih peseka..........
da ponovim: prijevoz a ne da spirit NEĆE
ponuda stoji da se od centra preveze do sesveta, no nemamo prijevoz od trnskog do centra
volonteri jednostavno uz posao ne mogu prevesti hranu jer trnsko i sesvete nisu susjedni kvartovi. a neki naši volonteri i nemaju vozačku ili auto
mogla bih pitati možda bi netko sa facea uspio uskočiti?
pa zbog njih sam i nasla hranu,sad eto ne mogu.......a ja budala trazi dalje......
Nisi budala nego si super osoba jer želiš pomoći pesekima. Eto, kad škola poćne, dio ćemo probati za moje ako bu hodalo jer su naućeni na suho. Sigurno bi bilo i jogurta i mliječnih stvari ćime bi moje živine bile oduševljene. Ni meso naravno nebi odbili.
Samo treba biti uporan jer radimo za životinje. Valjda će se i prijevoz srediti za Spitit jer živinama fakat treba. Eto, držim fige zbog peseka.
hvala ti,mislim na tebe i javim ti.....vidis,jogurta se nisam ni sjetila,a zitne pahuljice,to bi isto moglo ili ne?
Da, hranim ja svašta, od guštera do krokodila! Za druge pse bi isto moglo pomiješano sa nekim umakom ili mesom ili jogurtom. Neki to hoće. Moji recimo ali vjerujem da bi i mnogi drugi.