uzeo sam sljedeći komp:
Konfiguracija LINKS Helium AH100 Win - AMD A6-3670K (2.7GHz), 4GB, 500GB, DVDRW, Radeon HD 6530D, tipkovnica, miš, zvučnici, Office Starter 2010, Windows7 Home Premium, AV 2012
Budući sam ja totalno out šta se tiče igara zadnjih godina (zadnje igrao COD1,2, MOH...) molio bi znalce za info šta se može igrati na ovom stroju??!
Zanimaju me isključivo FPS, ne online nego samo da je instaliram i idem po misijama.
Može li se uspješno vrtiti COD 3,4,5,6 Battelfield 2 (bad company!?), Battelfield 3...?
uzeo sam sljedeći komp:
Konfiguracija LINKS Helium AH100 Win - AMD A6-3670K (2.7GHz), 4GB, 500GB, DVDRW, Radeon HD 6530D, tipkovnica, miš, zvučnici, Office Starter 2010, Windows7 Home Premium, AV 2012
Budući sam ja totalno out šta se tiče igara zadnjih godina (zadnje igrao COD1,2, MOH...) molio bi znalce za info šta se može igrati na ovom stroju??!
Zanimaju me isključivo FPS, ne online nego samo da je instaliram i idem po misijama.
Može li se uspješno vrtiti COD 3,4,5,6 Battelfield 2 (bad company!?), Battelfield 3...?
Molio bi za pomoć, savjet...hvala
Imaš losu graficku, tj intergriranu, na njoj zaboravi da mozes pokrenut Battlefield 3 i novije naslove.. Ako imas viska love znaci kupnja nove graficke.. A na kojoj rezoluciji mislis igrat? i koja ti je maticna model? jer mora imat pcie utor da mozes stavit graficku
p.c. sada vidim da je to ova koinfiguracija http://www.links.hr/?naziv=konfigura...kl=030.005.115
Znaci maticna ti ima utor za pcie e, tak da mozes kupit graficku. Za 3600kn decki bi ti tu slozili puno bolji komp, nikad se ne kupuju gotova racunala jer se uvijek moze usparat na necemu i kupit jaci proc il jacu grafu..
Imaš losu graficku, tj intergriranu, na njoj zaboravi da mozes pokrenut Battlefield 3 i novije naslove.. Ako imas viska love znaci kupnja nove graficke.. A na kojoj rezoluciji mislis igrat? i koja ti je maticna model? jer mora imat pcie utor da mozes stavit graficku
p.c. sada vidim da je to ova koinfiguracija http://www.links.hr/?naziv=konfigura...kl=030.005.115
Znaci maticna ti ima utor za pcie e, tak da mozes kupit graficku. Za 3600kn decki bi ti tu slozili puno bolji komp, nikad se ne kupuju gotova racunala jer se uvijek moze usparat na necemu i kupit jaci proc il jacu grafu..
ma igrao bi ja i ma medium i na low...mislio sam odigrat starije naslove pa onda dogodine uvalit jaču grafičku...
ima te li vi prijedlog što kupiti za 3700 hrk (popodne sam ga mislio ići kupiti)? ovaj ima windowse...to mu diže cijenu
ma igrao bi ja i ma medium i na low...mislio sam odigrat starije naslove pa onda dogodine uvalit jaču grafičku...
ima te li vi prijedlog što kupiti za 3700 hrk (popodne sam ga mislio ići kupiti)? ovaj ima windowse...to mu diže cijenu
Onda nemoj ic to kupit. Odi pod hardware i tamo otvori novu temu, napisi za kolko max raspolazes sa lovom i za sta ce ti komp sluzit, i navedi iz kojeg ducana zelis uzet i jel ti treba kompletni pc tj monitor, zvucnici itd. il ti treba samo kanta.. I decki ce ti slozit najbolji komp za taj novac to e to
uzeo sam sljedeći komp:
na ovoj konfi teško da češ moći odigrati bilo koji od tih naslova... možda CoD, i to na nekim medium ili low postavkama. za BFBC2 i BF3, ti ipak treba malo jača grafa za low ili medium. topli savjet; ulovi nekog prijatelja, znanca, rođaka, susjeda, i odite u links, za te novce se da složiti ne baš turbo mrak konfa, ali čisto dovoljna za neki casual gaming. sigurno neko kog znaš se razumije u kompove, pa nek ode s tobom, kupite što treba, i nek ti čova to složi... iskreno, ova konfa iz linksa je teži shit. i nemoj da ti uvale to smeće, jer je skupo a ne vrijedi niš. vidim da nisi neki zaluđeni gamer, pa bih ti možda i predložio kupnju konzole... playstation 3 ili xbox360... naravno ne znam da li kupuješ komp samo zbog igara... ako da, a nisi neki gaming freak... radije uzmi konzolu. za 3700 se da kupiti i konzola i sve ove gore navedene igre i igraš. i boli te briga za grafu i konfu...
uzeo sam sljedeći komp:
Molio bi za pomoć, savjet...hvala
Moći ćeš igrat cod 4 sigurno bar na medium postavkama, dok cod 3 za komp ne postoji, a ove novije igre možda.
uzeo sam sljedeći komp:
komp je prvenstveno kupljen da bi se kćerka malo zabavila i uputila u informatički svijet...al i ja bi volio tu u tamo "zapucati"...
kažem, mislio sam odigrati naslove od 2007 pa naovamo jer od tada nisam pošteno zaigrao pa sam u,recimo, zaostatku...a onda kad dođemo do battelfielda 3 i slično, npr. dogodine, uvalit neku jaku grafičku pa odigrat zadnje naslove...
Samo uzmi neku graficku za nekih 500 kn i ici ce sve, normalno ne u maximumu, ali ce ici. Ja imam seriju 4000 ati, pa se igram, a proc je amd 2x 2.3 Do sada sve sto sam instalirao islo je, mada mi sama igra postavke stavi na max, ja ih smanjim i ne trza nista, a odigram bas sve.
Samo uzmi neku graficku za nekih 500 kn i ici ce sve, normalno ne u maximumu, ali ce ici. Ja imam seriju 4000 ati, pa se igram, a proc je amd 2x 2.3 Do sada sve sto sam instalirao islo je, mada mi sama igra postavke stavi na max, ja ih smanjim i ne trza nista, a odigram bas sve.