Prodaja/kupnja odjeće za trudnice [PROČITATI PRVI POST]
Ova je tema namijenjena isključivo prodaji/zamjeni/kupnji TRUDNIČKE ODJEĆE!
Na temi vrijede sva pravila Forum.hr-a, a posebno:
- sav chat je zabranjen; sve dogovore obavljajte preko PM-a
- zabranjeno je koristiti slova veća od normalnih (veličina 2) i pisati CAPS LOCK-om
- dozvoljene su 4 slike po postu veličine 480x640; za više slika koristite linkove ili thumbnails
- zabranjeno je postanje više postova za redom; to se smatra spamom
- nije dozvoljeno ponavljanje oglasa zbog obavještavanja da je nešto prodano; i to se računa kao tjedna objava
- ukoliko se oglašavate u ovoj temi nije dozvoljeno otvoriti vlastitu temu
- ukoliko nešto kupujete ili tražite koristite posebnu temu za kupnju
- zabranjena je prodaja lažnih (fake) proizvoda, replika, kopija...
NOVO: dozvoljena su DVA POSTA/OGLASA TJEDNO; da ne bi bilo zabune i nesporazuma, tjedan se računa od ponedjeljka do nedjelje. Samo o vama ovisi hoćete li oba posta iskoristiti u ponedjeljak i utorak, ili jedan u ponedjeljak, a drugi u nedjelju (ili kako već želite).
Ovo uvodimo obzirom da su se mnoge forumašice često žalile i molile da se dopusti još jedno oglašavanje tjedno, te da je vrlo često dolazilo do zabuna/nerazumijevanja starog pravila.
Također, svako kršenje pravila koje primjetite slobodni ste prijaviti.
cure, prodajem smeđe trudničke samterice od H&M-a vel.46, imaju mekanu pamučnu navlaku preko cijelog trbuha, malo su skraćene pa su za žene od 155-165 cm , ja sam 157 cm i nakon skraćivanja mi bile malo dugačke. nosila ih par puta jer sam završila u bolnici u 30 tj. kad sam ih kupila bile su mi velike a imala sam 65 kg.tako da su za žene od cca 70 kg i širih bokova. kupila za 30 eura a prodajem za 100 kn. sliku šaljem mailom jer ne znam napraviti album. ponude molim na pp.
Zadnje uređivanje maza1 : 10.09.2009. at 12:16.
Reason: P trudničke traperice
cure, prodajem smeđe trudničke samterice od H&M-a vel.46, imaju mekanu pamučnu navlaku preko cijelog trbuha, malo su skraćene pa su za žene od 155-165 cm , ja sam 157 cm i nakon skraćivanja mi bile malo dugačke. nosila ih par puta jer sam završila u bolnici u 30 tj. kad sam ih kupila bile su mi velike a imala sam 65 kg.tako da su za žene od cca 70 kg i širih bokova. kupila za 30 eura a prodajem za 100 kn. sliku šaljem mailom jer ne znam napraviti album. ponude molim na pp.
Prodajem X-nation, trudničku bijelu košulju dugih rukava, nije nijednom nošena, samo oprana. Veličina je 40, cijena je 100kn + poštarina (plaćena je 280 kn). Sliku šaljem po upitu dok ne napravim album
Prodajem nosiljku Baby bjorn Air nekorišten 500 kn, placen 950kn prije par mjeseci! Remeni anatomski postavljeni da ne opterecuje previse ramena nego da se rasporedi teziste. Super stvar al nasa beba se nevoli nositi.
Zadnje uređivanje sa ša : 22.09.2009. at 15:54.
Reason: brisanje i dodavanje
Prodajem sasvim nov clearblue fertility monitor sa paketom od 30 testnih stapica. Nije nikad koristen, samo sto sam ga raspakirala u zelji da otkrijem kako funkcionira. Stapici su u original pakovanju. Stigao iz Amerike isto kad i plus, pa mi sad vise ne treba :-)
Curke, složila sam dva trudnička lota. sva roba je nova ili super očuvana i može se super kombinirati.
Ja sam inače visoka 167 i u trudnoći sam "dogurala" do nekih 73kg pa da se znate ravnati. Veličine uglavnom M ili 38-40.
Lot 1:
1.Nove crne Angel hlače, vel 38-40, mješavina viskoze
2.Crni, samtasti la vie šos vel 38, super očuvana
3. H&M tunika-majca na prilično dubok V izrez, vel M, nova, bez etiketa
4. H&M šarena košulja s kratkim rukavima, vel M, super očuvana
5. Lila vesta kupljena u Mami na Malešnici, mješavina vune, super očuvana
Lot 2:
1. H&M bež keper hlače, vel 40, super očuvane
2. Mekane, pamučne (materijal kao pliš) crne hlače kupljene u Orneli
3. H&M pamučna košulja 3/4 rukava, vel M, super očuvana
4. Tunika-dolčevita sivo-bež-crvena, 60%kašmir, kupljena u Mami na Malešnici, nova, bez etiketa
5. Majca pamučna bijela, vezanje ispod grudi, kupljena u Orneli, super očuvana
prodajem dva bijela, potpuno nova, zapakirana i s etiketom grudnjaka za dojenje, veličina 95 c.
dogovori na pp.
također jedne crne hlače, nešto kao jeans, za ovo hladnije vrijeme. veličina 38-40. ja sam 168 cm pa da otprilike možete procijeniti.
šaljem sliku na zahtjev.
Imati dijete znači kako ni u jednom dijelu toga puta jednostavno ne možeš zamisliti da ga je moguće voljeti više nego ga već voliš, jer sav se topiš od ljubavi, voliš koliko uopće ljudsko biće može voljeti, a onda zapravo shvatiš da voliš ga još i više.