moguće je....
promjer im je 2 cm i čini mi se da su od aluminija
moja ih baka posjeduje oko nekih 70 godina (a dobila ih od neke časne sestre iz njemačke za vrijeme rata proslog stoljeca)
btw.imam pune 2 kutije svakakvih gubi (sačuvano s bakine strane)
Zadnje uređivanje monatina : 16.02.2012. at 18:05.
moguće je....
promjer im je 2 cm i čini mi se da su od aluminija
moja ih baka posjeduje oko nekih 70 godina (a dobila ih od neke časne sestre iz njemačke za vrijeme rata proslog stoljeca)
btw.imam pune 2 kutije svakakvih gubi (sačuvano s bakine strane)
Koliko bi se za ovo moglo dobit para...ima šesterokutnu cijev,drvena drška,kremen (il tak nešto) nikakve oznake ili se ne vidi od hrđe pa ne znam ni otprilike koliko je staro te koliko bi mogao tražiti a ni gdje pitati ....ako netko zna unaprijed hvala.. http://imageshack.us/photo/my-images/29/pitolj.jpg/
molim procjenu remena za pištolj kreigsmodell s oznakom waad20 u super stanju (nije kao novo) iz 2. svj rata, te zajedno s njim magazin za walther ppk 7.65 iz istog doba najvjerojatnije.
na netu smo nasli neke iste remene koji se prodaju za 275, 295 i 395$ ali su u puno losijem stanju od mog.
Trebam procenu, recimo...
Koliko bi se naplatila izrada nekog programa u odnosu na kompleksnost (koja bi se mjerila recimo vremenom uloženim u programiranje)?
Dakle, koliko kuna/sat, otprilike bar?
Bilo bi lijepo da bude isplativo, s jedne strane veličinom profita, a s druge strane neodbijanjem mogućih zahtjeva (ili ponuda)...
Uz njega bih dao Coolermaster cooler do 19" lap i kvalitetnu torbu za 18,4.
Mana je u tome što je desna tipka mouse pada spaljena cigaretom, mislim vidi se ali nije toliko očito, ali potrebna je zamjena cijele gornje ploče koja košta 750 kn da bi se to sve zamijenilo.
Disk i komp imaju još 2 godine garancije i prije mjesec dana bio je na generalki i rečeno je da je komp u jako dobrom stanju i nisu imali ništa ni radit posebno osim ispuhivanja.
Hard disk
• 120GB SSD OCZ Vertex 2
• 500 GB S-ATA (7200 rpm)
Optički uređaj
• Blu-ray snimač / DVD±RW DL
Grafika
• nVIDIA GeForce GTS 360M (1 GB) (uz korištenje tehnologije TurboCache ukupno je
dostupno do 3.307 MB uz 64-bitni operacijski sustav i 5 GB sistemske memorije)
Mreža
• 802.11b/g/n • GbLAN • Bluetooth
I/O portovi
• 4 x USB 2.0
• 1 x eSATA (dijeljeno sa USB portom)
• 1 x audio ulaz (dijeljeno sa ulazom za mikrofon)
• 1 x audio izlaz (dijeljeno sa izlazom za slušalice)
• 1 x S/PDIF (optički) (zajedno sa utorom zaslušalice)
• 1 x RJ-45 (ethernet)
• 1 x VGA (15-pinD-sub)
• 1 x Firewire (IEEE 1394)
• 1 x HDMI
Ostalo
• ExpressCard/54
• Čitač memorijskih kartica
• HD webcam
• Ugrađeni Harman Kardon stereo zvučnici
• Fingerprint
Baterija
• 12-cell Lithium-Ion
Operativni sustav
• Windows 7 Home Premium (64-bit)
Zadnje uređivanje Graphite : 07.06.2012. at 16:01.
Uz njega bih dao Coolermaster cooler do 19" lap i kvalitetnu torbu za 18,4.
Mana je u tome što je desna tipka mouse pada spaljena cigaretom, mislim vidi se ali nije toliko očito, ali potrebna je zamjena cijele gornje ploče koja košta 750 kn da bi se to sve zamijenilo.
Disk i komp imaju još 2 godine garancije i prije mjesec dana bio je na generalki i rečeno je da je komp u jako dobrom stanju i nisu imali ništa ni radit posebno osim ispuhivanja.
Hard disk
• 120GB SSD OCZ Vertex 2
• 500 GB S-ATA (7200 rpm)
Optički uređaj
• Blu-ray snimač / DVD±RW DL
Grafika
• nVIDIA GeForce GTS 360M (1 GB) (uz korištenje tehnologije TurboCache ukupno je
dostupno do 3.307 MB uz 64-bitni operacijski sustav i 5 GB sistemske memorije)
Mreža
• 802.11b/g/n • GbLAN • Bluetooth
I/O portovi
• 4 x USB 2.0
• 1 x eSATA (dijeljeno sa USB portom)
• 1 x audio ulaz (dijeljeno sa ulazom za mikrofon)
• 1 x audio izlaz (dijeljeno sa izlazom za slušalice)
• 1 x S/PDIF (optički) (zajedno sa utorom zaslušalice)
• 1 x RJ-45 (ethernet)
• 1 x VGA (15-pinD-sub)
• 1 x Firewire (IEEE 1394)
• 1 x HDMI
Ostalo
• ExpressCard/54
• Čitač memorijskih kartica
• HD webcam
• Ugrađeni Harman Kardon stereo zvučnici
• Fingerprint
Baterija
• 12-cell Lithium-Ion
Operativni sustav
• Windows 7 Home Premium (64-bit)
Proc je sasvim dobar, vidim da se nes radilo na njemu cca. daj cijenu 2000 buduci da je stariji malo. Raspon ti je od 1800-2800 kn.
jel ima ko da se kuži u slike i njihove vrijednosti?
imam jednu staru,već je popucala boja lagano,ima potpis i žig,a ja pojma nemam šta držimo u kući...pa ako se netko kuži,molim pp,pa šaljem sliku.
imam stari dzepni sat,kupljen 1940.g u zagrebu u tratinskoj kod urara branka oswalda,imam racun originalni i sve...sat radi,na navijanje je ...jel se netko bavi time?