Moram priznat da sam posljednjih dana van svake komukacije s vanjskim svijetom, zbog xy stvari kojem moram stić obavit u određenom vremenskom roku, pa sam tako propustila i najavu Novog lista o DVD izdanjima nekih filmova po niskoj cijeni.
Jutarnji i Vecernji nude knjige, Novi list DVD-ove.
Tako sam ja danas kupila DVD 'Zivot je lijep' s bonusom filmom 'Svi psi idu u raj' i bas sam hepi. dva lijepa filmica+ novine=35 kuna.
a za akciju sam slucajno cula.
jesam li jedina propustila medijsku kampanju ili je zaista nije bilo?
Bila je akcija, ona reklama tip ulazi u trgovinu pa kao nešto pljačka itd... Ali loša akcija. A kad si to kupila, danas? U mene Novi list dolazi sa danom zakašnjenja, znači da bi sa sutra mogao kupiti.
Svi psi idu u raj, kaki je to film?
SUPER!
I ja sam kupio danas Novi List sa DVD-om! Baš je zakon! Iako ne posjeduje DVD, kupio sam filmove, ali to ne znači da ga neću kupiti!
Film - Život je lijep je jedan od, meni, najboljih talijanskih filmova! Svi psi idu u raj - super, pogledao sam ga nekoliko puta i fulllll je zakon !
Nisi jedina čula za akciju, dapače, pročulo sa to diljem Rijeke! Jutros nije bilo novina u dućanu, pa sam morao otići na kiosk - razlog - ljudi navalili na filmove!
Alforyjus
FJBG
Sljedeći tjedan ćeš dobijati uz novine toga dana i primjerak sutrašnjih. Navala će biti u srijedu, jer će izaći broj od četvrtka, a tamo će biti brojevi lota. Međutim, zbog puno pogođenih jack-potova, neće se isplatiti kupovati te novine, ali narod to ne zna.
neu tibi pro vano verba benigna cadant
palo je i meni danas na pamet da si ga kupim, ali racunam u glavi: pa to i nije neki film koji bih gledala vise puta, 30 kuna...a sutra stizu nove gace u top shop, one su 40...i odluka je pala...