Ovo je labrador koji spava kraj jedne napuštene kuće, srela sam ga danas u prolazu, kažu ljudi dugo je več tamo nitko ne brine o njemu...a tako prekrasan pas
Na glavi ima posjekotinu- staru - ko da ga je netko sjekirom opalio, a na desnu prvu nogu se jedva oslanja
Strašno je gladan meni skoro ruku odgrizao kad sam mu dala malo salame...i strašno je mršav...a samo bi se igrao i mazio ima oko 11 mjeseci po zubima nema ni toliko...
Molim vas ako ima tko kakvu ideju za smještaj ili možda privremeno čuvanje?
Ne znam što da radim srce me boli što sam ga tamo ostavila kuća je tik do cesti i nema ograde on spava odmah uz cestu
U jednom selu kraj Čakovca, prijevoz do Zg nije problem samo da se skloni sa ceste i da nebude više sam strašno mi ga bilo ostaviti, gledao je daleko zamnom((((
doggy, ja ti odmah sad pošaljem lovu za hotel, samo da se makne sa ceste. kod vas bar hotel nije skup. evo ja za par dana, zarajana za par i imamo prostora za naći neko rješenje. ovak mu se može svašta desit, vidiš da je sav izranjavan.
eto dan po dan.......
i ja cu uskoro stajati na nekom cosku sa kasicom...
A ja stajat i spavat na klupi . Jadan pas . Treba ga oglasiti i usput u Ponudi/potražnji čistokrvnih. Pa možda nekog osupne i takav jadan načet s ožiljcima,čuda se događaju
Dobro da imamo dragonessu koja hendla s potencijalnim udomiteljima. Imaš pifo
doggydoggy, ja u petak ili subotu mogu doči po pesa za udomljavanje kod mene. Valjda 1000 kvadrata dvorišta i odlazak na jezero 2 puta tjednu budu labradoru po volji
BTW, ja sam u Podravini pa mi je do Chukovca bez beda potegnuti.
Javi se da dogovorimo detalje, 0997599443, Darko.
P.S. Ne javljam se na nepoznate brojeve pa ako ne zoveš sa broja koji si navela gore probaj na SMS da te skužim ili preko maila
Dobro da imamo dragonessu koja hendla s potencijalnim udomiteljima. Imaš pifo
doggydoggy, ja u petak ili subotu mogu doči po pesa za udomljavanje kod mene. Valjda 1000 kvadrata dvorišta i odlazak na jezero 2 puta tjednu budu labradoru po volji
BTW, ja sam u Podravini pa mi je do Chukovca bez beda potegnuti.
Javi se da dogovorimo detalje, 0997599443, Darko.
P.S. Ne javljam se na nepoznate brojeve pa ako ne zoveš sa broja koji si navela gore probaj na SMS da te skužim ili preko maila
aaaaaaaaaaa
da znaš da te držim za pivo
bude ti se doggy javila kad dođe od vetrinara, da vide točno šta mu je sa glavom i nogom.
Zadnje uređivanje dragoness : 09.09.2009. at 11:00.
doggy čeka nalaze od vetrinara, poslikali su ga i ispikali na sve strane, pa ćemo kasnije danas znati šta je točno na stvari. kako sada stvari stoje, problem sa nogom je vrlo vjerojatno neurološki, tj.vezan za udarac u glavu.
što u prevodu znači da bi ćukac mogao imati posebne potrebe i da bu takav šepav i ostao.
što u korijenu mijenja uvjete udomljavanja i smještaja.
doggy čeka nalaze od vetrinara, poslikali su ga i ispikali na sve strane, pa ćemo kasnije danas znati šta je točno na stvari. kako sada stvari stoje, problem sa nogom je vrlo vjerojatno neurološki, tj.vezan za udarac u glavu.
što u prevodu znači da bi ćukac mogao imati posebne potrebe i da bu takav šepav i ostao.
što u korijenu mijenja uvjete udomljavanja i smještaja.
e da - doggy kaže da pas priča
Ja i doggy smo u kontaktu, sada je jedina razlika da li uzimam jednog ili dva labradora
kao prvo hvala na pažnji koju ste posvetili ovom jadničku poseban je a i donio mi je danas sreću
Eto da krenem otpočetka na Bioinstitutu smo napravili sve moguće i nemoguće pretrage, neki su nalazi gotovi neke čekam...
Problem nije u nozi, dakle on na tu nogu neće vjerovatno nikada moći hodati jer je taj dio mozga oštećen udarcem u glavu e sad to je ono laički...no čekamo da vidimo dali se uopće može imalo popraviti stanje da barem može donekle normalno hodati...iako je ozljeda dosta stara - po procjeni veta nije sjekira, nego motika u pitanju...
Dakle on je trenutno pas sa posebnim potrebama...nije za šetnje ni za trčanje najviše voli sjediti i leći
Trenutno ne može udomitelju jer mora biti pod veterinarskim nadzorom, jer je dehidrirao i svakodnevno mora na infuziju i pikice plus vitamini također u tekućem stanjupun je glista i izjeden od buha, a o krpeljima da ne govorim, vet je rekao da mora biti pod nadzorom sljedećih par dana zbog rizika piroplazmoze, jer mu je imunitet na 0..
Plus toga ima artrofiju mišića ako sam dobro napisala...
ostao je u hotelu za danas i sutra sam platila ja plus moja hrana, a ima jedna koliko toliko dobra vijest - kako je pored veterinarske BAT novootvoreni građevinski centar, sjeli smo na kavu dok smo čekali nalaze...tako jadnog psa zapazio je i sam direktor istog centra i ponudio sponzorstvo, ali tek za dva tjedna će organizirati nešto u subotu 19.9. tako da je na meni da skupimo za smještaj i hranu do tada.
eto slikice slijede plus jedan filmić od jučer di on priča samnom
moze pitanje?bez napada molim,samo odgovor ak moze?onaj pesek pred bankom,nije mogao u ovo dvoriste od 1000m2 ili to samo labradori dolaze u obzir?
Labovi imaju prednost, specifično radi odnosa s djecom, Žućo ih baš nije trpel.
I dalje tvrdim da Žuću nitko nikad nebu imal u dvorištu. Razlozi:
1. Ne trpi druge pse, ja ih imam
2. Ne pušta djecu k sebi, valjda je bilo nekaj u prošlosti
3. Nema te sile koja bi ga zadržala kod nekog
Dobio sam informaciju koju može potvrditi još jedan član ovog foruma (ako želi), da je Žućo, koga još vode na infuziju več jučer počeo zahebavati ogradu kod udomitelja koji bi ga htio zadržati stalno
Žućo je car i nikad ne bude pes za u dvorište. Boem
Labovi imaju prednost, specifično radi odnosa s djecom, Žućo ih baš nije trpel.
I dalje tvrdim da Žuću nitko nikad nebu imal u dvorištu. Razlozi:
1. Ne trpi druge pse, ja ih imam
2. Ne pušta djecu k sebi, valjda je bilo nekaj u prošlosti
3. Nema te sile koja bi ga zadržala kod nekog
Dobio sam informaciju koju može potvrditi još jedan član ovog foruma (ako želi), da je Žućo, koga još vode na infuziju več jučer počeo zahebavati ogradu kod udomitelja koji bi ga htio zadržati stalno
Žućo je car i nikad ne bude pes za u dvorište. Boem
kuzim,ima i takvih,ali takve ne ceka lijepa sudbina i ljuta sam ,jer to ti mali bedaci ne kuze,da im ljudi zele dobro......ali pravo dvoriste bi mozda pomoglo,iz kojeg nebi mogao van.....
U svakom slučaju, ja nemam dvorište koje je Žućo rezistant
ovdje sam živio...nitko ne zna kako dugo...sva sreća da me ova dobra teta zapazila i spasila jer bi još više stradao...neki ljudi iz sela rekli su joj da sam dugo tu, a jedino ja znam koliko i kako, ali joj to ne mogu reći jer ne znam njezin jezik, ali pokušao sam joj objasniti, na svom, kad je došla k meni...
onda me dobra teta uzela sa sobom, nahranila me a ja sam bio jako glada, od gladi sam je slučajno malo čopio za ruku no ona to razumije zna da nisam jeo dugo dugo, teta me i odvela veterinaru pa evo da vidite kako sam bio dobar, svašta su mi radili i stalno me netko držao jer ne mogu stati na svoju desnu nogu nije da me boli nego jednostavno neće slušati...
dok smo čekali nalaze uživao sam u društvu dviju teta...
najviše volim sjesti tako mi nogica bude na miru iako malo bježi u stranu...a evo i dokaz da vidite što je čovjek sposoban napraviti nedužnom biću kao što sam ja...veterina kaže da ne može vjerovati da sam ostao živ...
a sirotan,bas je imao nesretnu sudbinu,a onaj tko ga je ozlijedio vratit ce mu se.... drzim fige da slatkicu bude bolje,i da nadje svog udomitelja,zasluzio je...
Ime mu odgovara bez obzira na sve jer odsada će ga pratiti sreća.
Tak je Wlenarsi, neki ljudi ne zaslužuju da ih se zove ljudima!
Lucky je imao sreću što ga je našla doggydoggy.
Ime mu odgovara bez obzira na sve jer odsada će ga pratiti sreća.
Tak je Wlenarsi, neki ljudi ne zaslužuju da ih se zove ljudima!
je,imao je srecu,ko zna gdje bi jadnik i kako bio zavrsio...
Da vam se još malo pohvalim, bio sam jaaako dobar kod veterinnara i u autu pa mi je dobra teta kupila novu ogrlicu na šapice kaže njena udruga se zove Meke šapice, e je luda ta teta i neku čudnu cipelu, ispočetka nisam znao što je to ali mi je teta pokazala da je to igračka koju mogu i žvakati eh kako mi je danas sretan dan
šape mi nemojte gledat prljave su koliko su duge ali teta je obećala i to srediti
desna noga me ne sluša samo stoji, ali snalazim se nekako, šepam kažu, ali meni to ne smeta konačno sam sretan i sit