Ma jesam,draga ,evo me... Ovaj caj se cini super jer nema apetita a meni to bas treba...
Ma neracunam ti ja taj kilogram jedan sto si u minusu,bila si bolesna
Od danas hocu rezultate...
joj dragamoja...hvala...Neznam dali sam sta izgubila u cm ali kolege me pitaju na kakvoj sam dijeti da sam smrsavila....
ja racunam taj kg jer je to od ponedeljka kada sam pocela bez preskakanja piti caj pa....
VI CURE REZULTATI???
Pozdrav i puno sreće svima
Pozdrav svima , čitam vas od prvog posta i imam samo jedno pitanje: kod naručivanja na e-mail adresu i plačanja pouzećem - dali plačate u eurima ili kunama? koliko to iznosi ukupno kuna?
Spremam se naručiti čaj(već sam svašta probala)
Pozdrav i puno sreće svima
u kn se placa ispada sa carinom 350 kn...Li citala sam da sada imaju zastupnika u HR-ako si na facu posalji im poruku pa pitaj...Ja sam narucila iz Slo i doslo me 350 kn...
ja mislim da neću nikad prestati piti ovj čaj,dok se sva ne istopim.
toliko sam sretna napokon da to nemogu uoće opisati!!!!
i svima koji piju želim takvu sreću,u glupoj borbi s kilama
sreće što ja nemam vagu doma,jer bi se vagala svako malo...
pa ja jedem kad sam gladna..
ali dosta malo jedem s obzirom kako sam se pretrpavala doslovno prije.i sad vidim da je život ljepši kad umjereno jedeš..
nekad doslovno ne mogu jesti a nekada valda i psiha malo radi,ono pijem čaj nemoj sad ukenjat sve što si postigla do sada...
i pijem baš dosta vode,nagdje sam pročitala da to pomaže nekom sastojku da nabubri u želucu pa nisi gladan.
i nešto nevezano,kako mi koža uopće nije suha otkako pijem toliku vodu