pozdrav cure...
dugo me nije bilo pa i ja da se javim...
Bila sam na nekom zahvatu prosli tjedan...tako da sam prekinula caj i jos puno stvari radi tableta itd sam morala...
znaci ne pijem ga od srijede jedem..manje nego prije...kg ista mozda 10-30dkg u + ali naveser...
Ovaj tjedan se vracam u normalu i pijem ponovno caj sa Vama i mrsavim inace sa ovim mojim pauzama otislo -2,5 kg ja zadovoljna jos 5-7kg
mislim da me mafri pitala za apetit...draga ja nemem uopce apetita...ali ujutro se natjeram pojesti prije nego popijem caj..i TO SVIMA ISKRENO PREPORUČAM
Tijelo me zahtjeva JAKOOOOO puno vode i po3-4 litre na dan....
Vidjela sam da sada ima zastupnistvo u HR jel cijena ista ili???
Ma nisu te skinuli sa prijatelja, baš sam razgovarala sa agentom (danas sam i ja dobila čaj!), samo su privremeno zatvorili profil zbog problema na fejsu...izgleda jim, da je neko imao želju, da jim dodže u sistem, i kad to srede, vračaju se.
A možeš ti kontaktirati sa agentom po telefonu ili po mailu. (paiyoujiplus@hotmail.com...095/530-5980)
Ja sam danas prvi dan popila čaj...nije mi bila muka, da ga pijem...i računam, da ču vam javit dobre rezultate!
Jaoo, ja imam da skinem 7-10 kg..
Neznam al meni je bilo odmah sumnjivo cim je na face-u nestalo njihove stranice
Jednostavno profil zbrisan,nema ga....
Znala sam da nesto nestima
Steta,suvise je bilo dobro da bi bilo istinito...,ahhhh
Ovo sa srčanim sam i ja počela osjećat pred par dana. Vrti mi se za poludit,kad se dignem sa stolice tako mi se zacrni pred očima da sam skoro pala dole. A i srce mi tuče luđački na momente.
Neznam dali da prestanem na par dana pa cemo vidit ako se nešto promjenilo.
Curke vi se to nastavile piti ili?
Ja isto odustajem od ovog caja.
Ma sumnjivo je to da eto neko bas njihovu stranicu okupiro
I vise se niko od onih pocetnih ni nejavlja ovdje...
Ma smrdi to i to dobro smrdeka...
mafi...ja sam tu....
Ali moram priznati nakon ovog sto sam procitala da mi i nije svejedno..
uostalom sve sto se pije haerbafast itd slicnoga ako ne i istoga sastava...takoder sam danas od svoje kozmeticarke cula da je umrla jedna zena koja je isla na kavitaciju...pa umiremo i od antybabypilula a ne od ovakve kemije...
Cure nema nista vise prirodno, citala sam da je nas herbafast preinakla ovoga caja sa slicnim ako ne i istim sastavima...
ja mislim da cu ga nastaviti piti jer po meni ova pisanja su napisali konkurent...i malo mi je cudno ako je PP caj napravio takav bum da vec nije izaslo u medijima...
curke, čitam i ne mogu vjerovati, kaže jedna vrti joj se ali će nastaviti piti!?! wtf, jeste li normalne, pa jel mršavost toliko bitna da ćete riskirati zdravlje? i ja sam ga htjela kupiti, ali više neću pogledati niti jednu tabletu ili nešto slično, pa najvažnije mi je zdravlje, džabe što sam mršava ako ću uskoro
smanjite jelo ili se prihvatite kao debelu, pa i ja bih htjela skinuti još par kila, ali ne na račun zdravlja
curke, čitam i ne mogu vjerovati, kaže jedna vrti joj se ali će nastaviti piti!?! wtf, jeste li normalne, pa jel mršavost toliko bitna da ćete riskirati zdravlje? i ja sam ga htjela kupiti, ali više neću pogledati niti jednu tabletu ili nešto slično, pa najvažnije mi je zdravlje, džabe što sam mršava ako ću uskoro
smanjite jelo ili se prihvatite kao debelu, pa i ja bih htjela skinuti još par kila, ali ne na račun zdravlja
ovo sve potpisujem...naravno ako nekome nije dobro sa bilo kakvim nuspojavama nista nije bitno ako zdravlje...nemoraju posljedice doci odmah dolaze tek kasnije....
E pitanja je jedino da li im se manta bas od caja ili zbog toga sto ne jedu? Jer sam svugdje citala da se bas i nema apetita od ovog caja.. No naravno pod cijenu zdravlja se ne isplati...
E pitanja je jedino da li im se manta bas od caja ili zbog toga sto ne jedu? Jer sam svugdje citala da se bas i nema apetita od ovog caja.. No naravno pod cijenu zdravlja se ne isplati...
pa naravno cure ne jedu i naravno da im se manta..ja recimo sam obavezno dorukovala i nakon toga popila caj i navecer pojela kada sam dosla doma...ali koliko sam citala curke i nisu bas jele...i normalna nuspojava i da se ne pije caj je vrtoglavica i lupanje srca meni barem kada ne stignem jesti....
Vidim da me se proziva, pa samo da objasnim kako stoje stvari
Meni se vrti jer sigurno po vama ne jedem dovoljno. caj sam prestala pit danas i ne namjeravam vise
a evo primjera sta sam jela prekjuce
ujutro- 2 fete tost kruha sa maslacom i marmeladom i casa bijele kave - oko 8
rucak- krumpir u pecnici sa mesom- oko 3 cjela krumpira i 2 komada mesa srednje velicine, slata, pola kutije rafaela za desert. - oko 13.30
oko 17 h sendvic sa zimskom i sirom
oko 20 h pola domaceg bureka-velcina sake
i to je to cega se sjecam, i da par puta sam u toku dana nutelu na zlicu pojela jer sam luda za slatkim
I sada molim sve dusobriznike da me savjetuju jos koliko moram pojest da mi se ne manta
samo da vam kažem cure da sam se i ja ježila skroz i na trenutke se znojila.ispitala sam to,a svi u vezi toga čaja kažu da je to normalno.
Jeste vidile na forumu od coolinarke su se javili paiyuji Hrvatska.
tamo su obrazložili neke sumnje.
Ja nisam prestala piti
Pa naravno da ce se javit i rec kako je sa cajem sve super da je sve laz bla,bla,bla.....
Onako sa facea nestat ko sto su oni meni je to cudno,sorry!!
Ocito nesto debelo nije u redu dok su tako nestali,jer bes,eto,njihovu stranicu da napadne neko ili sta vec,mos mislit!A tek otvorili...
Necu ga pit,jbga,jer ko zna sta moze napravit tijelu.
A i vec gubim kile ,pazim sta jedem,izbacila sam slatko i vec imam 3kg manje za 5 dana
Pa naravno da ce se javit i rec kako je sa cajem sve super da je sve laz bla,bla,bla.....
Onako sa facea nestat ko sto su oni meni je to cudno,sorry!!
Ocito nesto debelo nije u redu dok su tako nestali,jer bes,eto,njihovu stranicu da napadne neko ili sta vec,mos mislit!A tek otvorili...
Necu ga pit,jbga,jer ko zna sta moze napravit tijelu.
A i vec gubim kile ,pazim sta jedem,izbacila sam slatko i vec imam 3kg manje za 5 dana
bravo mafri samo tako i dalje.....
Jani ja te nisam prozivala samo sam konstatirala lupanje srca i vrtoglavice da mogu biti od nejedelnja..i meni je u pocetku sa PP cajem bilo tako jer nisam bila gladna, tijelo mi je samo zahtjevalo tekucinu, hiperaktivna...i par puta mi se zvartilo kada taj dan nebi neso konkretno pojela...samo to sam htjela reci....
mene bas briga dali ce ga netko piti ili ne...ja sam samo sa svojim iskustvom htjela pomoci a naisla na kritke...