Lokacija: U osmijehu svake majke, u srcu svakog djeteta, u svakoj zraci sunca, u kurcu
Resident Evil/Biohazard 5 [*]
upravo izasao za pici
Quote:
CPU: Minimum Requirement Intel PentiumD Processor; AMD Athlon64 X2 - Recommended Intel Core2Quad Processor or better; AMD Phenom X4 or better
RAM: Minimum Requirement Windows Vista (1GB) Windows XP (512MB)- Recommended Windows Vista (2GB or more) Windows XP (1GB or more)
HDD: 8.0GB or more
Monitor: Minimum Requirement 800×600 Recommended 1280×720 or larger
Disc Drive: DVD9 compatible drive
Graphics Card: Minimum Requirement VRAM (256MB) DirectX9.0c/Shader 3.0 NVIDIA GeForce 6800 series ATI Radeon HD 2400 Pro - Recommended VRAM (512 or more) NVIDIA GeForce 9800 series or better ATI Radeon HD 4800 series or better
Sound Card: DirectSound Compatible (DirectX9.0c or higher)
Interface Mouse & Keyboard Required - Gamepad Recommended: Xbox360 Controller for Windows
Internet Broadband Connection: Recommended for online modes
hahaha, ima da koljem crnje
a tek kada ekipa pocne modove izbacivati, onda ce biti pravo veselje
e jesam li ja skinuo neku krivu verziju igre iako piše reloaded jer je sve na japanskom, s ponekim engleskim opcijama? A u algoritmu još nema original...
Ima nacina da se instalira na engleskom al ocito nitko ne cita...back on topic. Igra je tipicno konzolasko smece kakvo izlazi zadnjih godina i nema veze s RE zanrom. Nema cak ni vracanja na iste lokacije, gps pokazuje checkpoint a do tamo vodi 1 moguci prolaz sto u biti opisuje igru ovako: Ides i pucas, dosta linearna radnja, nista posebno, oruzja ko u prici, municiju dropaju "zombiji" koji nestanu 2 sekunde nakon sto umru, nema nekih quest itema, tu i tamo neki kljuc. Mini bossevi nakon svakog dijela chaptera su vise nego lagani. Prica ko da je pisana za malo retardirano dijete od 8 godina koje igra Xbox/PS3. Uglavnom 3/10 u najboljem slucaju, mozda 4/10 ako ce radit coop preko hamachija.
e jesam li ja skinuo neku krivu verziju igre iako piše reloaded jer je sve na japanskom, s ponekim engleskim opcijama? A u algoritmu još nema original...
Ima nacina da se instalira na engleskom al ocito nitko ne cita...back on topic. Igra je tipicno konzolasko smece kakvo izlazi zadnjih godina i nema veze s RE zanrom. Nema cak ni vracanja na iste lokacije, gps pokazuje checkpoint a do tamo vodi 1 moguci prolaz sto u biti opisuje igru ovako: Ides i pucas, dosta linearna radnja, nista posebno, oruzja ko u prici, municiju dropaju "zombiji" koji nestanu 2 sekunde nakon sto umru, nema nekih quest itema, tu i tamo neki kljuc. Mini bossevi nakon svakog dijela chaptera su vise nego lagani. Prica ko da je pisana za malo retardirano dijete od 8 godina koje igra Xbox/PS3. Uglavnom 3/10 u najboljem slucaju, mozda 4/10 ako ce radit coop preko hamachija.
he, iskreno, ja nikad nisam niti volio dvojku, uvijek me nerviralo to što trebam ići od A do B. Ali od četvorke sam počeo obožavati RE i zato mi se dopada i petica. Makar je bolje igrati na gamepadu, nije da je miš i tipkovnica loša, ali je traljavo...
Eh, nema potrebe s patchem ili instalacijom, dovoljno je samo gore lijevo, kada otvorite izbornik, odabrati languages i odabrati engleski.
he, iskreno, ja nikad nisam niti volio dvojku, uvijek me nerviralo to što trebam ići od A do B. Ali od četvorke sam počeo obožavati RE i zato mi se dopada i petica. Makar je bolje igrati na gamepadu, nije da je miš i tipkovnica loša, ali je traljavo...
Eh, nema potrebe s patchem ili instalacijom, dovoljno je samo gore lijevo, kada otvorite izbornik, odabrati languages i odabrati engleski.
ako si od 4. poceo volit igru onda nisi zavolio RE =) jer 4. i 5. nemaju veze s mozgom, to su price za malu djecu. Jebate i dan danas se stresem kad u RE 1 odmah u startu odes u prizemlju hodnik desno pa đukele ulete kroz prozor, znas da ce izletit jer si preso 100 puta al opet...uglavnom RE5 je prejadan.
ako si od 4. poceo volit igru onda nisi zavolio RE =) jer 4. i 5. nemaju veze s mozgom, to su price za malu djecu. Jebate i dan danas se stresem kad u RE 1 odmah u startu odes u prizemlju hodnik desno pa đukele ulete kroz prozor, znas da ce izletit jer si preso 100 puta al opet...uglavnom RE5 je prejadan.
ma kada je stvar više na akciji, nego na horor elementima. Tako je nastavljeno od četvorke. A nisam igrao jedinicu, ali dvojka je imala baš ono jezovite elemente. Nisam htio ulaziti u onu kanalizaciju radi onog divovskog pauka.
Lokacija: U osmijehu svake majke, u srcu svakog djeteta, u svakoj zraci sunca, u kurcu
RE... nigdje nisam nasao koji je to idiot promjenio naslov iz originala - biohazard - u RE... lol, idiot, to jos gore od nekih nasih zdravoseljackih prijevoda
nego, mislim da je okret u cetvorki spasio serijal, neki pice da nedostaje ovo, ono, ali zapravo bilo kakav paket da smo dobili na staru semu, bilo bi ili lose, ili pljuvanje kako je stari bio bolji, uglavnom nikad zadovoljni, nista dobra
jedinica je imala strava atmosferu, zarobljen u laboratoriju, dvica stravu preko cijeloga grada, trica vrhunac plus nemesis koji ne odustaje da ti se napije krvi makar mu to bilo zadnje - odlicno, odlicno, odlicno - ali kraj price na tu semu
nego, btw. meni 5tic ne radi lol
iako mi je konfa dobrano iznad potrebne, pici mi neku debilanu ERRO9: Unsupported Function i nece ni da pokrene
gledao sam na netu, na nekim ruskim, spanjolskim i inim siteovima se zale na isto, ali niko nema pojma u cem je problem
sranje