Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa > Astrologija
Korisničko ime
Lozinka

Astrologija Astrološka edukacija, razmjena mišljenja, diskusije...

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.09.2009., 15:23   #21
black panthere
Registrirani korisnik

Registracija: Sep 2008.
Da, u pravu si Fish, stvarno nema smisla postavljati ograničenja bez obzira na vlastita uvjerenja. Voljela bih da izneseš neka svoja iskustva vezana uz temu, naravno i svi koji koriste tu točku da napišu kako se to manifestira kod njih, eto baš mi je zanimljivo saznati nešto sasvim novo.
black panthere is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.09.2009., 23:31   #22
Excallibur
Registrirani korisnik

Registracija: Sep 2009.
Čitala sam dosta rasprava o utjecaju Zemlje u natalnim kartama. Ono s čim se baš ne slažem kao činjenicom, to je moje razmišljanje da se Zemlja nalazi točno 180 stupnjeva nasuprot Sunca.Taj podatak je uzet iz astronomskih podataka a astronomi tu tvrdnju označavaju kao takvu i nikako drukčije što me je navelo na razmišljanje da bi trebalo otić na drugi planet pa da se taj podatak izmjeri. Pošto Sunce prolazi kroz 12 znakova odnosno zvijezda, a oko Sunca se vrte planeti onda ni Zemlja ne može biti po meni zaobiđena. Rađamo se na Zemlji pa otud bi trebala proizlaziti i činjenica da smo došli nešto odraditi, pa se nekako i sam po sebi meni nekoj logici nameće odgovor da njezin položaj označava našu zadaću koju smo odabrali raditi upravo tu. Nekako mi se čini da joj nije potrebno tražiti u kojem joj je znaku mjesto, već ju karakterizirat kao točku u trenutku rođenja bitnu za osobu. Na taj način gledanja, iz vlastitog iskustva i primjene daje rezultate. Al na tom polju treba još dosta rada jer Zemlj ima za pratioca Mjesec sa svoje 4 faze koje i te kako imaju utjecaja na osobu kao i svi ostali elementi u natalnoj karti.
Excallibur is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja