Nosim rajfove, imam 21 godinu. Nikad mi nije palo na pamet to da bi ih bilo čudno nosit nakon određenih godina. Ako nešto ne izgleda nakaradno onda ne vidim zašto se uopće brinut oko takvih gluposti.
Jedino što sam primjetila je da ima uskih rajfova, ono ful uskih, a nisu neki dječji. Stisnu glavu onak...za glavobolju. I ne, nemam široku glavetinu
Jedino što sam primjetila je da ima uskih rajfova, ono ful uskih, a nisu neki dječji. Stisnu glavu onak...za glavobolju. I ne, nemam široku glavetinu
da, to sam i ja skužila...
al mislila sam da je samo moja glava toliko osjetljiva da boli zbog rajfa..
jednom sam nosila neki metalni- na krajevima ima one male kuglice.. i ja satima kukam mužu kako me boli glava, a on mrtav hladan mi kaže da nek si skinem rajf s glave..
i stvarno, čim sam skinula rajf istog trena me glava prestala boljeti...
ja volim rajfiće,imam jedan crveni koji nosim prečesto i 2 šira crni i srebrkasti....želim si kupiti još jedan sa malom mašnicom...
nedavno sam si kupila i one uske trakice za kosu u konzumu, 4 boje 25 kn ,a isto lijepo stoje.!
da li netko zna jel se ovako nešto može nabaviti kod nas??
nisam to vidjela nigdje u prodaji a skroz mi je fora...
to gore je rajf, ali ima tu tkaninu u produžetku, pa onda izgeda kao da imaš maramu na glavi...
ima ovih i u Funky Fishu...
I da, dogodi mi se da me kolege ne skuže na hodniku prepunom djece hehe
U jednome danu od mene se tražilo da budem glumac,prijatelj,medicinska sestra i liječnik,trener,pronalazač stvari, zajmodavac, taksist, psiholog, drugi roditelj, prodavač, političar i povjerenik... John W. Schlatter - JA SAM UČITELJ Album ;)
danas sam bila u asesorajzu, ali nemaju oni ove rajfove sa maramom u produžetku..
kažu da su prije imali takve marame sa gumicom odostraga, ali ne i rajf..
ovakve rajfove nisu nikad dobivali, a ni znaju da li hoće..
danas sam bila u asesorajzu, ali nemaju oni ove rajfove sa maramom u produžetku..
kažu da su prije imali takve marame sa gumicom odostraga, ali ne i rajf..
ovakve rajfove nisu nikad dobivali, a ni znaju da li hoće..
ja ti imam ISTI onakav (možda čak i ljepši jer ima još varijanti roze) bijeli sa točkicama i imam još nekakav smeđi sa nekim krugovima..
Oba su iz Austrije (dobila od mame).
Mogu ti prodati, ak ti se tak jako sviđaju i ako ih nigdje ne možeš naći. Nikad ih nisam nosila. Stoje mi u ormaru. Javi mi samo na PM.