Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Usamljena srca
Korisničko ime
Lozinka

Usamljena srca Lonely Hearts Club Band

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 25.09.2009., 20:43   #41
@n@st@si@
Registrirani korisnik

@n@st@si@ Avatar

Registracija: Sep 2009.
Angry

Quote:
zeljko_ri kaže: Pogledaj post
Ja bi još dodao mazohistica sa niskim samopoštovanjem. Kako drukčije objasniti da čovjek ima još kredita jebavati te, nakon što je kako kažeš, ružno prekinuo s tobom.
Na zalost....tako ispada.Vjerovatno i u njegovim ocima.Svjesna sam.Tako se osjecam prvi put u zivotu.I o tome stalno razmisljam.
Pametna sam dok ga ne vidim.A kad ga vidim - blokada mozga.
Pa valjda ima ovdje netko tko pozna taj osjecaj.Prestrasno.Tuzno.Jadno.Fuj.
@n@st@si@ is offline   Odgovori s citatom
Old 25.09.2009., 20:51   #42
glicemile
Registrirani korisnik

Bila sam u sličnoj situaciji i razumijem kroz šta prolaziš.
Samim tim što te netko povrijedio, ne znači da su tvoje emocije nestale. Nisi ti robot da možeš kontrolirati svoje emocije...e sad nam je dobro pa su emocije na ON, a onda te povrijedio pa su emocije OFF. Ako si ga voljela i ako se to nedavno dogodilo, sama činjenica da te je povrijedio ne može ugasiti tvoje osjećaje prema njemu. Razumski osjećaš da si to dužna napraviti, ali srce se još nije usaglasilo sa razumskim dijelom.
I onda dolazi sex- u kojem se na neko vrijeme transportirate u neki drugi svijet u kojem stvari opet štimaju i pronalazite neki zajednički jezik-čak je i puno bolje nego u prošlosti jer si možda totalno oslobođena "što on misli o meni" (što često ženski rod zna kočiti u sexu).
Na žalost to traje kratko i vraćaš se u realnost i počinješ razmišljati glavom- da tebi sex nije samo sex, i da ga želiš s osobom koju voliš, i da te on ne zaslužuje jer te povrijedio i samopoštovanje ti je na nuli. E sad tu poželiš kavu, izlazak, poziv...da te on moli, da ti prizna kako je strahovito pogriješio...čisto da bi se bolje osjećala kao osoba. A to se ne događa i ti ostaješ razočarana i jadna.

Moj savjet razmisli koji je razlog vašeg prekida i da li su to stvari koje se mogu popraviti, oprostiti..preko kojih bi mogla prijeći.
Ako misliš da možeš ili si voljna pokušati uđi ponovo u vezu i vidi kako će stvari ići.
Ako nisu prekini svaki kontakt, i s vremenom će i emocije izblijediti i pojavit će se prava osoba s kojom ćeš imati puno više od samog sexa.
Ali situacija u kojoj jesi te ne vodi nigdje..vrtiš se u začaranom krugu i sve si jadnija.
glicemile is offline   Odgovori s citatom
Old 25.09.2009., 21:04   #43
@n@st@si@
Registrirani korisnik

@n@st@si@ Avatar

Quote:
glicemile kaže: Pogledaj post
Bila sam u sličnoj situaciji i razumijem kroz šta prolaziš.
Samim tim što te netko povrijedio, ne znači da su tvoje emocije nestale. Nisi ti robot da možeš kontrolirati svoje emocije...e sad nam je dobro pa su emocije na ON, a onda te povrijedio pa su emocije OFF. Ako si ga voljela i ako se to nedavno dogodilo, sama činjenica da te je povrijedio ne može ugasiti tvoje osjećaje prema njemu. Razumski osjećaš da si to dužna napraviti, ali srce se još nije usaglasilo sa razumskim dijelom.
I onda dolazi sex- u kojem se na neko vrijeme transportirate u neki drugi svijet u kojem stvari opet štimaju i pronalazite neki zajednički jezik-čak je i puno bolje nego u prošlosti jer si možda totalno oslobođena "što on misli o meni" (što često ženski rod zna kočiti u sexu).
Na žalost to traje kratko i vraćaš se u realnost i počinješ razmišljati glavom- da tebi sex nije samo sex, i da ga želiš s osobom koju voliš, i da te on ne zaslužuje jer te povrijedio i samopoštovanje ti je na nuli. E sad tu poželiš kavu, izlazak, poziv...da te on moli, da ti prizna kako je strahovito pogriješio...čisto da bi se bolje osjećala kao osoba. A to se ne događa i ti ostaješ razočarana i jadna.

Moj savjet razmisli koji je razlog vašeg prekida i da li su to stvari koje se mogu popraviti, oprostiti..preko kojih bi mogla prijeći.
Ako misliš da možeš ili si voljna pokušati uđi ponovo u vezu i vidi kako će stvari ići.
Ako nisu prekini svaki kontakt, i s vremenom će i emocije izblijediti i pojavit će se prava osoba s kojom ćeš imati puno više od samog sexa.
Ali situacija u kojoj jesi te ne vodi nigdje..vrtiš se u začaranom krugu i sve si jadnija.

Svaka cast!!!Ravno u srce problema!!!
Old 25.09.2009., 21:07   #44
Uranija
Zlomanica

Uranija Avatar

Registracija: Jun 2008.
Pošalji poruku preko MSN korisniku Uranija
Quote:
@n@st@si@ kaže: Pogledaj post

Svaka cast!!!Ravno u srce problema!!!
Je, pa dodaj još nešto tome. On koristi tvoje emocije da dođe do tebe. A kad mu dojadi, pokupit će se, i ostaviti te ucviljenu, i kazati, 'zar se nismo dogovorili bez emocija..'?

Wake up time.
Old 25.09.2009., 21:08   #45
Khufu
Poznatiji kao Keops

Khufu Avatar

Ako te to tako psihički iscrpljuje odustani od toga i prekini to, ako uspiješ odvojiti emocije u potpunosti onda se jebi slobodno i prepusti se fizičkoj želji za sexom
Khufu is offline   Odgovori s citatom
Old 25.09.2009., 21:19   #46
.aquarius.
avangardna

.aquarius. Avatar

Registracija: Jan 2008.
Quote:
Uranija kaže: Pogledaj post
A kad mu dojadi, pokupit će se, i ostaviti te ucviljenu, i kazati, 'zar se nismo dogovorili bez emocija..'?

Wake up time.
tome definitivno nadodaj ovo

a jebiga, ko potpisiva ugovor s vragom, mora čitat i mala slova
Old 25.09.2009., 21:20   #47
Shera
the noble one

Shera Avatar

Registracija: Aug 2009.
Quote:
Osjecam se kao jeftina kurva.
Zar ti ovo nije dovoljno da zanemariš "fatalnu privlačnost"?!

Ti se nadaš obnavljanju veze, makar si to ne želiš priznat. On te iskorištava. I dosadit će mu pa će te i za to odjebat.

Nemaš nimalo samopoštovanja.

Što se treba dogodit da se makneš od njega? Kolko treba da shvatiš da te on više ne voli i nikad ni neće?

Probaj zavoljet sebe za promjenu. Budi jaka za promjenu. Odluči izbrisat ga iz života i provedi tu odluku!
Shera is offline   Odgovori s citatom
Old 25.09.2009., 21:21   #48
curriculum_vitae
ให้ศรัทธาในตัวเอง

curriculum_vitae Avatar

Quote:

Nakon svega sto mi je napravio ne bi ga trebala ni pogledati a ja ga jos i zelim...

Ima li tko da je nesto slicno dozivio??
Nesto slicno ?
Pa da otprilike.
Mene moja 'draga' cesto vrijedja i tjera i izbacuje iz stana a ja se stalno zelim vratiti.
Ok mi imamo djete pa je malo drukcije.
Al logika bi trebala ista.
Dakle trebala bi isto ko i ja reci dosta i idem dalje.
Naravno i nazalost razum i logika najcesce nisu prisutni kada se donose odluke vezane za 'ljubav' .
curriculum_vitae is offline   Odgovori s citatom
Old 25.09.2009., 23:05   #49
@n@st@si@
Registrirani korisnik

@n@st@si@ Avatar

Quote:
ชีวิตคือการต่ kaže: Pogledaj post
Dakle trebala bi isto ko i ja reci dosta i idem dalje.
Naravno i nazalost razum i logika najcesce nisu prisutni kada se donose odluke vezane za 'ljubav' .

Svaka cast za odluku.

Mozda je kod mene problem sto sam daleko iza sebe ostavila godine u kojima dolikuje (pa cak ni tad) mjenjati partnere.U strahu od prelijetanja preko nekih drugih kreveta mozda se zadovoljavam sa vec uhodanim i isprobanim muskarcem i u tim trenutcima mozak blokira i stavi sve ruzno postrani.Premda svaki put nakon sto vodimo ljubav preispitujem sebe da li sam normalna i kako mogu biti sa njim nakon svega??
Onda mu kazem da ja ne mogu tako ali on se na lukave nacine opet dokopa moje blizine i opet se nadjemo u krevetu.
Kako jedna pjesma kaze "treba znati stati kada je kraj...."!!I treba.Sve ja to teoretski znam.
Old 25.09.2009., 23:15   #50
@n@st@si@
Registrirani korisnik

@n@st@si@ Avatar

Quote:
Shera kaže: Pogledaj post
Zar ti ovo nije dovoljno da zanemariš "fatalnu privlačnost"?!

Ti se nadaš obnavljanju veze, makar si to ne želiš priznat. On te iskorištava. I dosadit će mu pa će te i za to odjebat.

Nemaš nimalo samopoštovanja.

Što se treba dogodit da se makneš od njega? Kolko treba da shvatiš da te on više ne voli i nikad ni neće?

Probaj zavoljet sebe za promjenu. Budi jaka za promjenu. Odluči izbrisat ga iz života i provedi tu odluku!
Svi koji me kritizirate ste u pravu.Nadam se da ce mi kritike pomoci da budem cvrsta u toj odluci.Za ovo ne smijem reci prijateljima jer bi me razapeli i mislili da sam luda
Old 25.09.2009., 23:28   #51
Shera
the noble one

Shera Avatar

Quote:
Svi koji me kritizirate ste u pravu.Nadam se da ce mi kritike pomoci da budem cvrsta u toj odluci.Za ovo ne smijem reci prijateljima jer bi me razapeli i mislili da sam luda
Ovo ti nije kritika nego intervencija da ti se pomogne da se osvijestiš. Nisam htjela zvučat grubo
Shera is offline   Odgovori s citatom
Old 25.09.2009., 23:39   #52
kiss me
Registrirani korisnik

kiss me Avatar

Quote:
Pa sa tim razmisljanjem sam se i upustila u to.Zasto si uskracivati sex uzitak u najboljim godinama?Ali onda me je zasmetao odnos dodjem-izhebem-odem.Bez izlaska na kavu ili nekog drugog zbivanja.
Dobro...ima tu sms-ova za dobro jutro i laku noc,pokoji poziv sa saputanjem...i to je to.
E pa ti to postavi- zasvrbilo me- pozvala ga- počešo me- odjebala ga. I u pravu si, ako je tako dobro, a vidim da si dovoljno pametna da te to ne bedira poslije samo uživaj

Dapače, možeš i s nama podijeliti koju epizodicu, nećemo ti zamjerit
kiss me is online now   Odgovori s citatom
Old 25.09.2009., 23:42   #53
Aphex
.

Aphex Avatar

Registracija: Apr 2003.
Quote:
[/b]
Mozda je kod mene problem sto sam daleko iza sebe ostavila godine u kojima dolikuje (pa cak ni tad) mjenjati partnere
tu si u pravu. kad pređeš 30 jednostavno prestaneš upoznavati nove ljude i plijeviš ruže i hraniš mačke.
Quote:
.U strahu od prelijetanja preko nekih drugih kreveta mozda se zadovoljavam sa vec uhodanim i isprobanim muskarcem i u tim trenutcima mozak blokira i stavi sve ruzno postrani.Premda svaki put nakon sto vodimo ljubav preispitujem sebe da li sam normalna i kako mogu biti sa njim nakon svega??
Onda mu kazem da ja ne mogu tako ali on se na lukave nacine opet dokopa moje blizine i opet se nadjemo u krevetu.
Kako jedna pjesma kaze "treba znati stati kada je kraj...."!!I treba.Sve ja to teoretski znam.
ma jok, pa di ćeš sad mijenjat konja pri kraju utrke?
ajde, još malo i gotovo. mislim, nije valjda da očekuješ da ćeš živit još 30 - 40 godina?
Old 25.09.2009., 23:52   #54
.aquarius.
avangardna

.aquarius. Avatar

Registracija: Jan 2008.
vidi ovog aphexa

nego, jesi ti donila odluku? bija bi red da nas sad i o tome informiraš kad smo se ovako potrudili
Old 26.09.2009., 00:00   #55
@n@st@si@
Registrirani korisnik

@n@st@si@ Avatar

Quote:
.aquarius. kaže: Pogledaj post
vidi ovog aphexa

nego, jesi ti donila odluku? bija bi red da nas sad i o tome informiraš kad smo se ovako potrudili
uhhhhh....ma teoretski jesam...cak i prakticno - rekla sam mu da ne dolazi sad kad je zvao.Prvi korak napravljen.Pa sto ti je...sto se sad ljutis...hajde da sutra razgovaramo...sve sam mu izrecitirala sto ga ide i odbila bilo kakav razgovor.

Nije mi bas svejedno.Ali nekako mi laknulo.
Old 26.09.2009., 00:02   #56
Aphex
.

Aphex Avatar

Registracija: Apr 2003.
@aquarius
nemoj ju požurivati, teška je to odluka. s jedne strane - može ga ostaviti i biti sama, bez ikoga, bez seksa, možda si kupi kakvog fikusa da ju gleda iz kuta sobe, mislim - to rade žene u njenim godinama. a druge strane, on je tu, seks je tu, jes da malo zajebava, ali i on nju zapravo voli sto posto duboko u duši treba samo duboko duboko kopat.

edit:
sad sam vidio novi post. pa jelda ćeš ga sutra primit nazad?
Old 26.09.2009., 00:23   #57
@n@st@si@
Registrirani korisnik

@n@st@si@ Avatar

Quote:
Aphex kaže: Pogledaj post
@aquarius
nemoj ju požurivati, teška je to odluka. s jedne strane - može ga ostaviti i biti sama, bez ikoga, bez seksa, možda si kupi kakvog fikusa da ju gleda iz kuta sobe, mislim - to rade žene u njenim godinama. a druge strane, on je tu, seks je tu, jes da malo zajebava, ali i on nju zapravo voli sto posto duboko u duši treba samo duboko duboko kopat.

edit:
sad sam vidio novi post. pa jelda ćeš ga sutra primit nazad?
Sladak si!!!
Old 26.09.2009., 01:03   #58
Baby Blues
prgava

Baby Blues Avatar

Registracija: Mar 2007.
bježi od tu, draga, kolko te noge nose i još dalje....jer što se više budeš zakopavala u taj love-hate odnos bit će teže izać....a posljedice će bit g-a-d-n-e...puuuuno gadnije nego sad-sjebat će ti psihu totalno,već to i lagano radi,zar ne...osjećaš ti,i te kako osjećaš...i ljubav i mržnju...ali su potisnute...jer previše boli...i jedno i drugo....i to te buni...da ,zbunjena si,ranjiva i već pomalo labilna...ne znaš što hoćeš i zašto to hoćeš...stop.....predstoji ti najveća ljudska borba-borba protiv same sebe......odjebi fatalne privlačnosti,strasti,žudnje....trenutno ti je prijeko potrebno da te razum vodi...i dok on ponovno ne preuzme kontrolu-
Baby Blues is offline   Odgovori s citatom
Old 26.09.2009., 01:52   #59
I love jazz
Registrirani korisnik

Registracija: Jan 2009.
Quote:
Osjecam se kao jeftina kurva.Nakon godinu dana zajednickog zivota sad kad se vidimo imamo samo sex i razidjemo.A spavali smo u istom krevetu.
Bila bi mi ok takva veza bez obaveza ali ne zelim da se to sve svodi samo na stan.Mozemo se i prosetati negdje ili sl.
Da pokusa bar zalijeciti rane koje je napravio.Pa kako bude.
A da odustaneš od njega? No fufture!!!
I love jazz is offline   Odgovori s citatom
Old 26.09.2009., 02:20   #60
glicemile
Registrirani korisnik

Misao vodilja koja je meni pomogla ...što sam dulje s njim dalje sam od nekoga tko me zapravo zavređuje i s kim mogu biti sretna

Jer umjesto da vrijeme provodiš s njim nesretna, neprestano analizirajući i kopajući po prošlosti koja se ne može promijeniti, možeš pokušati prihvatiti činjenicu da te je povrijedio, spoznati način na koji mu to oprostiti zbog sebe, pronaći neki unutarnji mir i nastaviti živjeti dalje. Kad prođeš tu fazu...onda ćeš moći primjetiti i pružiti šansu nekome tko to i zavređuje.
Naravno za sve je potrebno vrijeme...ne kažu bezveze da vrijeme liječi sve rane
S obzirom da si spomenula godine...razmišljaj na način što ga se prije riješim, prije ću sresti "THE ONE"
glicemile is offline   Odgovori s citatom
Old 26.09.2009., 02:33   #61
cikljamas
mama,jaz bi breskvo!

slusaj bre anastazijo, sledeci put kad ga vidis lepo ga izjebi, okreni se i
odi doma, pa nek vidi on kako je to, razumes ?
Old 26.09.2009., 03:02   #62
cirocco
pustinjski vjetar

cirocco Avatar

Registracija: Sep 2007.
Quote:
@bld@ kaže: Pogledaj post
Upravo si postala uredjaj za pražnjenje jaja neke muske svinje
A ko zna sta on tek prica okolo,a sta tek frendovima?
Covjeku fali cin sexa.(tocka)

i onda se cudim sto neki ostanu sami cijeli zivot.

@autorica topica
nitko ti od forumasa ne moze dati niti odgovor koji ce te zadovoljiti, a niti odgovor koji ce ti razrijesiti situaciju.
posjedni tipa i razgovaraj s njim otvoreno o tome sto radite, zasto i sto to sve znaci.
nakon toga sjedni sama sa sobom i pogledaj sto to tebi znaci.

ako se lose osjecas - makni se, ali zbog sebe, a ne zbog onog "sto ce selo reci"

i jos jedna usputna cinjenica. da, najvise je jebuckanja nakon prekida zavrsilo suzama i gorcinom jedne strane i zaklinjanjem "nikad vise" i takvi ce ti i reci da se na tebi prazne jaja (sva sreca pa zena u sexu ne sudjeluje osim kao prostor za praznjenje jaja )
no postoje i situacije gdje je nekadasnji par nastavio sa sexom i shvatio da im je previse stalo jedno do drugoga te su nastavili vezu, samo sto je nakon svega bila jos puno ljepsa i cvrsca jer znaju da ih jedno uz drugo veze samo odluka da ostanu zajedno i ljubav, a ne neka ovisnost.

sretno i rjesavaj ovu situaciju u RL, a ne na forumu
Old 26.09.2009., 11:03   #63
@n@st@si@
Registrirani korisnik

@n@st@si@ Avatar

CIROCCO (sva sreca pa zena u sexu ne sudjeluje osim kao prostor za praznjenje jaja )no postoje i situacije gdje je nekadasnji par nastavio sa sexom i shvatio da im je previse stalo jedno do drugoga te su nastavili vezu, samo sto je nakon svega bila jos puno ljepsa i cvrsca jer znaju da ih jedno uz drugo veze samo odluka da ostanu zajedno i ljubav, a ne neka ovisnost.
sretno i rjesavaj ovu situaciju u RL, a ne na forumu [/quote]

Hmmm...da tocno je da i ja uzivam u ton cinu.Samo problem je kod vecine zena sto su im linearno povezani mozak,srce i ona stvar dok su kod muskaraca to tri odvojena poduzeca.Muskarac moze biti zainteresiran za jednu,voljeti drugu a spavati sa trecom.Kod zena to ide malo teze.Po tome ispada da ja jos nisam emotivno rascistila sa njim.Samo sto osjecam neku prazninu.A ocito da nisam toga svjesna.
Ideal svake zene je da taj cin bude iz ljubavi.Ovdje to nije tako.Po njemu je to idealan odnos.Samo govori pusti da prodje vrijeme.Vrijeme ce pokazati.A mene je strah da vrijeme u njegov zivot ne donese neku drugu pa da me opet povrijedi.Taman sam se stabilizirala kad je on opet usao u moj zivot.I napravio kaos.
Ne ocekujem da ce mi netko dati odgovor.Ali dobro je cuti misljenja drugih ljudi o ovome.Uvijek sam bila za to da covjek cuje i druga misljenja.Otvore oci.Jer ja ne mogu biti objektivna.
Old 26.09.2009., 14:16   #64
Stipe23
Orao

Stipe23 Avatar

Registracija: Feb 2004.
Quote:
kiss me kaže: Pogledaj post
Dapače, možeš i s nama podijeliti koju epizodicu, nećemo ti zamjerit

I like your style.

-Stipe
Stipe23 is offline   Odgovori s citatom
Old 26.09.2009., 14:18   #65
coolinesay
mali cvrčak

coolinesay Avatar

Registracija: Apr 2009.
Pošalji poruku preko Skype korisniku coolinesay
jako ružno je to što si činiš.
coolinesay is offline   Odgovori s citatom
Old 26.09.2009., 17:20   #66
@n@st@si@
Registrirani korisnik

@n@st@si@ Avatar

Quote:
coolinesay kaže: Pogledaj post
jako ružno je to što si činiš.
Ma nemoj mi reci.
Old 26.09.2009., 17:55   #67
pbeatz
LoL's Royce

pbeatz Avatar

..sex s njom vrijedi svake patnje i bola.
Old 26.09.2009., 18:13   #68
kiss me
Registrirani korisnik

kiss me Avatar

Quote:
Stipe23 kaže: Pogledaj post

I like your style.

-Stipe
tnx

Ajde, šta su napali ženu jer se kresnula sa bivšim i još joj k tome bilo dobro
kiss me is online now   Odgovori s citatom
Old 26.09.2009., 18:43   #69
TincH
♪♩♪♩♪

TincH Avatar

Registracija: May 2007.
Pošalji poruku preko MSN korisniku TincH
Quote:
uhhhhh....ma teoretski jesam...cak i prakticno - rekla sam mu da ne dolazi sad kad je zvao.Prvi korak napravljen.Pa sto ti je...sto se sad ljutis...hajde da sutra razgovaramo...sve sam mu izrecitirala sto ga ide i odbila bilo kakav razgovor.

Nije mi bas svejedno.Ali nekako mi laknulo.
Recitirala ti njemu ili ne - dok ne napraviš u svojoj glavi rez bit će ti ovako
Rekla to njemu, ili ne, svejedno. U svojoj glavi moraš prerezati, poslije je puno lakše.

I da, svima nam se to dogodilo, više puta
I točno znam osjećaj, svemirska ševa a poslije brutalna praznina i besmisao. A stalno si na prijelazu, ne znaš je li ševa vrijedna te praznine, ili je li ta praznina vrijedna obične ševe

U tim situacijama najbolje je malo biti potpuno sam, pregrist govno i ne zvat osobu, nit se dovodit u potencijalno riskantne situacije. Nakon nekog kriznog perioda obično prođe.
TincH is offline   Odgovori s citatom
Old 26.09.2009., 20:18   #70
@n@st@si@
Registrirani korisnik

@n@st@si@ Avatar

Quote:
TincH kaže: Pogledaj post
Recitirala ti njemu ili ne - dok ne napraviš u svojoj glavi rez bit će ti ovako
Rekla to njemu, ili ne, svejedno. U svojoj glavi moraš prerezati, poslije je puno lakše.

I da, svima nam se to dogodilo, više puta
I točno znam osjećaj, svemirska ševa a poslije brutalna praznina i besmisao. A stalno si na prijelazu, ne znaš je li ševa vrijedna te praznine, ili je li ta praznina vrijedna obične ševe

U tim situacijama najbolje je malo biti potpuno sam, pregrist govno i ne zvat osobu, nit se dovodit u potencijalno riskantne situacije. Nakon nekog kriznog perioda obično prođe.
Danas je frajer dosao na vrata.Nisam otvorila.Ko ga jxxx.Sa njim sam sretna 2h a dan ima 24 h u kojima mi glava puca a tijelo zadovoljno.To mi ne treba.
Kako su zavrsila vasa iskustva na temu fuck friend nakon veze??Pitam ovo one od 35+ godina.Ne zelim reci da vi mladji nemate takva iskustva,nego svijet izgleda drukcije nakon 35. godine.Greske u odabiru partnera se sve teze podnose pa se drzimo provjerenog.Mladji ljudi lakse promjene partnera,izlaze,upoznaju nove ljude.Ne ljutite se.
Old 26.09.2009., 20:22   #71
@n@st@si@
Registrirani korisnik

@n@st@si@ Avatar

Quote:
kiss me kaže: Pogledaj post
tnx

Ajde, šta su napali ženu jer se kresnula sa bivšim i još joj k tome bilo dobro
Ok.Razumijem.Zakljucujem koliko imate godina po komentarima.Meni bas i nije do vase zajebancije i izrugivanja.Kad dodjete u ovu situaciju,a vrlo vjerovatno hocete, sjetite se kako ste se izrugivali.Biti ce vam neugodno.
Old 26.09.2009., 20:23   #72
zvokaci2
Registrirani korisnik

zvokaci2 Avatar

Quote:
Ne mogu ni sa kim podijeliti ovo.Ne zelim da itko sazna.Sama sebi se cudim kako mogu pozeljeti covjeka koji je na ruzni nacin prekinuo nas zajednicki zivot.
Nije to bilo tako davno.Nakon 2 mj smo se vidjeli radi razmjene nekih stvari i zavrsilo je strastvenim sexom.Nikad bolji.Vidjeli smo se nakon toga jos nekoliko puta.
Sve se to svodi samo na sex.
Sva vidjanja se svode na stan.Dodje,imamo sex i ode.Ili ja dodjem kod njega,sex i odem.

To mi smeta a opet ne mogu mu odoliti.Fatalna privlacnost.

Ne osjecam nikakav respekt sa njegove strane.Kaze da pustim vremenu da pokaze jesmo li pogrijesili sto smo se razisli.Nakon svega sto mi je napravio ne bi ga trebala ni pogledati a ja ga jos i zelim!!

Ima li tko da je nesto slicno dozivio??
Draga,ni prva i zadnja koja tako nešto osjećaš, savjet dobro razmisli i slušaj svoje srce...na kraju i da poklekneš ostaje ti zadovoljstvo,pa bar guštaj!
zvokaci2 is offline   Odgovori s citatom
Old 26.09.2009., 20:24   #73
@n@st@si@
Registrirani korisnik

@n@st@si@ Avatar

Quote:
pbeatz kaže: Pogledaj post
..sex s njom vrijedi svake patnje i bola.
Negdje je zapelo sa razumijevanjem!!
Old 26.09.2009., 20:28   #74
Freyra
Registrirani korisnik

Freyra Avatar

Registracija: Jul 2009.
Quote:
Alen@l5 kaže: Pogledaj post
ili ti je, drugim rijecima, samopostovanje u kurcu
Dakle, svasta... pa nema nista bolje nego doooooobro se izj..... s bivsim....kakve veze sada ima samopostavanje s tim? To je samo sex, i to obicno vrhunski...
Old 26.09.2009., 20:30   #75
coolinesay
mali cvrčak

coolinesay Avatar

Pošalji poruku preko Skype korisniku coolinesay
Quote:
Ma nemoj mi reci.
a onda pati.. kaj tražiš tu pomoć ak i sam znaš
coolinesay is offline   Odgovori s citatom
Old 26.09.2009., 20:33   #76
TincH
♪♩♪♩♪

TincH Avatar

Registracija: May 2007.
Pošalji poruku preko MSN korisniku TincH
Quote:
Freyra kaže: Pogledaj post
Dakle, svasta... pa nema nista bolje nego doooooobro se izj..... s bivsim....kakve veze sada ima samopostavanje s tim? To je samo sex, i to obicno vrhunski...
Ne možeš sa svakim imati "samo sex".
TincH is offline   Odgovori s citatom
Old 26.09.2009., 20:57   #77
Nanidia

Nanidia Avatar

Registracija: May 2008.
Ako sam dobro shvatila, vi ste bili u vezi pa postali fuck frendovi(barem s njegove strane)? Nešto najgore što se može dogovditi pogotovo ako još imaš osjećaje prema njemu. Što prije prekinuti.

Quote:
Kako su zavrsila vasa iskustva na temu fuck friend nakon veze??Pitam ovo one od 35+ godina..
Nisam +35 ali pokušat ću preniijet svoje dojmove. Nisam nikada bila nastavila odnos koji se tremelji samo na sexu nakon veze i ne mogu se zamisliti u tome. Bez obzira imala ja još osjećaje prema bivšem partneru ili ne. Nekako bi oskvrnula sve lijepo što smo imali do tada. A i mislim da bi ti bilo teško kad a bi saznala da se on viđa s još nekime a tebe koristi samo za sex.

Zadnje uređivanje Nanidia : 26.09.2009. at 21:03.
Nanidia is offline   Odgovori s citatom
Old 26.09.2009., 22:43   #78
Herp
Replica of me

Herp Avatar

Registracija: Apr 2006.
Quote:
Kako su zavrsila vasa iskustva na temu fuck friend nakon veze??Pitam ovo one od 35+ godina.
Mi smo se pomirili.

(Ja nemam 35+, ali on ima, pa se to valjda računa. )
Old 26.09.2009., 23:15   #79
@n@st@si@
Registrirani korisnik

@n@st@si@ Avatar

Quote:
Herp kaže: Pogledaj post
Mi smo se pomirili.

(Ja nemam 35+, ali on ima, pa se to valjda računa. )
Lijepo za cuti!!!
Old 26.09.2009., 23:19   #80
@n@st@si@
Registrirani korisnik

@n@st@si@ Avatar

Quote:
coolinesay kaže: Pogledaj post
a onda pati.. kaj tražiš tu pomoć ak i sam znaš
No comment!!!

Tematski alati
Opcije prikaza