Bok, Terminate!
Zamolio bih te da mi pojasnis razloge koje navodis kao povod za baniranje.
1. Naime, stoji poruka: "reklamiranje otrova teško oboljelom". Mene zanima: odakle ti informacija da je MMS otrov? Molim te da mi podastres dokaze za takvu tvrdnju (dokaz, naravno, nije idiotski clanak koji je Endemion postavio na svoj blog; djelomicno sam vec na forumu razjasnio kolike su gluposti to sto on tamo pise.) Jer, ako ces uzimati generalno ono sto kemikalija predstavlja u velikim kolicinama, onda mozes slobodno banirati i pobrisati pola postova sa svojeg pdf-a. Valjda znas i to da je npr. vitamin A kancerogen i otrovan u vecim kolicinama, pa isto tako za njega ne bi rekli da je otrov, slazes li se? A lijepo sam napisao (u slijedecem postu, kojeg si takodjer pobrisao) da sam se izlijecio 3 puta! Znaci govorim iz vlastitog iskustva o onome sto sam na sebi prvo ispitao. Clan obitelji mi je na putu prema izlijecenju od, za sluzbenu medicinu (za sada) neizlijecivog virusnog oboljenja. Ne razumijem tvoje obrazlozenje, molim te da mi ga razjasnis!?
2. Pise da sam trollao!? Djevojka je pitala pomoc i ja sam joj savjetovao da dobro prouci pricu o MMS-u. U slijedecem postu sam nadopisao da informaciju prenese roditeljima prijateljica. Gdje je tu trolanje? Pa zar se ne smije napisati niti jedna rijec vise od onog najnuznijeg!? Endimion je radio na tome da se topic o MMS-u zatvori, i uspio je. Ako ces objektivno, nitko ti nije branio da pobrises pola posta, ili da pobrises cijeli post ako te toliko smeta. Prenio sam joj informaciju u najboljoj namjeri zbog toga sto je meni osobno MMS pomogao. Zar je to razlog za BAN?!!!
Endimion je napisao:
Quote:
|
Da, postoji šansa za gubitak osobe, no taj pesimistični pogled ne pomaže ni tebi ni njima, pogotovo.
|
Moj odgovor je glasio:
Quote:
Ne postoji sansa od gubitka ako pokucas na prava vrata. Endimion je napravio sto je god bilo u njegovoj moci da se zatvori tema za koju ti saljem link. Radi se o lijeku za karcinom, a pokretac teme bio je vjerojatno najaltruisticnija osoba na ovom forumu, izniman forumas. Stajao je na putu farmaceutskoj industriji i sad ga vise nema na forumu! Dobro prouci o cemu se radi, meni je pomoglo!
LINK
|
Unaprijed hvala na odgovoru!