Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Razno > Poruke, žalbe, komentari > Kutak za banirane
Korisničko ime
Lozinka

Kutak za banirane Nepošten ban? Žalite se ovdje

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.10.2009., 19:05   #1
Debunked
Resitgirarni kisonirk

Registracija: Jul 2009.
Terminate, zasto sam dobio BAN na Zdravlju?

Bok, Terminate!

Zamolio bih te da mi pojasnis razloge koje navodis kao povod za baniranje.

1. Naime, stoji poruka: "reklamiranje otrova teško oboljelom". Mene zanima: odakle ti informacija da je MMS otrov? Molim te da mi podastres dokaze za takvu tvrdnju (dokaz, naravno, nije idiotski clanak koji je Endemion postavio na svoj blog; djelomicno sam vec na forumu razjasnio kolike su gluposti to sto on tamo pise.) Jer, ako ces uzimati generalno ono sto kemikalija predstavlja u velikim kolicinama, onda mozes slobodno banirati i pobrisati pola postova sa svojeg pdf-a. Valjda znas i to da je npr. vitamin A kancerogen i otrovan u vecim kolicinama, pa isto tako za njega ne bi rekli da je otrov, slazes li se? A lijepo sam napisao (u slijedecem postu, kojeg si takodjer pobrisao) da sam se izlijecio 3 puta! Znaci govorim iz vlastitog iskustva o onome sto sam na sebi prvo ispitao. Clan obitelji mi je na putu prema izlijecenju od, za sluzbenu medicinu (za sada) neizlijecivog virusnog oboljenja. Ne razumijem tvoje obrazlozenje, molim te da mi ga razjasnis!?

2. Pise da sam trollao!? Djevojka je pitala pomoc i ja sam joj savjetovao da dobro prouci pricu o MMS-u. U slijedecem postu sam nadopisao da informaciju prenese roditeljima prijateljica. Gdje je tu trolanje? Pa zar se ne smije napisati niti jedna rijec vise od onog najnuznijeg!? Endimion je radio na tome da se topic o MMS-u zatvori, i uspio je. Ako ces objektivno, nitko ti nije branio da pobrises pola posta, ili da pobrises cijeli post ako te toliko smeta. Prenio sam joj informaciju u najboljoj namjeri zbog toga sto je meni osobno MMS pomogao. Zar je to razlog za BAN?!!!

Endimion je napisao:
Quote:
Da, postoji šansa za gubitak osobe, no taj pesimistični pogled ne pomaže ni tebi ni njima, pogotovo.
Moj odgovor je glasio:
Quote:
Ne postoji sansa od gubitka ako pokucas na prava vrata. Endimion je napravio sto je god bilo u njegovoj moci da se zatvori tema za koju ti saljem link. Radi se o lijeku za karcinom, a pokretac teme bio je vjerojatno najaltruisticnija osoba na ovom forumu, izniman forumas. Stajao je na putu farmaceutskoj industriji i sad ga vise nema na forumu! Dobro prouci o cemu se radi, meni je pomoglo!

LINK
Unaprijed hvala na odgovoru!
Old 12.10.2009., 22:37   #2
trebor
Što da upišem ovdje?

trebor Avatar

Registracija: May 2004.
Nisi ban dobio od terminate nego od mene. Ukratko - prestravljenoj 15 godišnjoj djevojci koja je upravo saznala da netko njoj blizak ima zloćudnu bolest napisao si ovo:

"Ono sto ja radim jest nudim im izlaz iz strave i uzasa. Pravi otrov, jedan od najgorih i najopasnijih kojima se mozes pristati izloziti je kemoterapija!
....
"Samo ti djevojko proslijedi informaciju roditeljima prijateljica, i ti si svoj dio odradila."

Dakle, na pdf-u Zdravlje na topicu koji je poslije pripojen na topic "Podrška obiteljima oboljelih od zloćudnih bolesti" nisi dobio ban jer si kako si tepaš nevino "prenio informaciju" nego si:

1. podlo garantirao "izlječenje" ako se nakljuka tvojom kemijom odnosno famoznom tvari koja "sve liječi".
2. izravno sugerirao da se ne pristane na liječenje pri tome ogavno plašeći dijete stravičnim pridjevima.
3. iskoristio 15 godišnjakinju za svoju mantru o kloritu.

Već sam napisao adminu...ovakav nastup "bogomdanog alternativca sa lijekom koji sve liječi"...u ovakvoj situaciji ....prema 15 godišnjem djetetu...požalio sam što je ban samo na 10 dana.

Što se mene tiče, može se ovo zaključati!
Old 12.10.2009., 23:35   #3
Debunked
Resitgirarni kisonirk

Quote:
trebor kaže: Pogledaj post
1. podlo garantirao "izlječenje" ako se nakljuka tvojom kemijom odnosno famoznom tvari koja "sve liječi".
2. izravno sugerirao da se ne pristane na liječenje pri tome ogavno plašeći dijete stravičnim pridjevima.
3. iskoristio 15 godišnjakinju za svoju mantru o kloritu.

Već sam napisao adminu...ovakav nastup "bogomdanog alternativca sa lijekom koji sve liječi"...u ovakvoj situaciji ....prema 15 godišnjem djetetu...požalio sam što je ban samo na 10 dana.

Što se mene tiče, može se ovo zaključati!
1. Ne mogu vjerovati da je na ovom forumu dopusteno moderatorima trollanje!? Kao prvo nisam nista garantirao!!!! Rekao sam upravo to što si citirao: "Samo ti djevojko proslijedi informaciju roditeljima prijateljica, i ti si svoj dio odradila." i "nudim im izlaz iz strave i uzasa.". Kakva je to garancija?! Naravno da nema mjesta stravi i užasu u današnje vrijeme. KEMOTERAPIJA JE KOKTEL KEMIKALIJA KOJI JE OTROVNIJI OD MMS-a 550 PUTA!!!!

I to nije moja kemija i od prodaje bilo gdje u svijetu nemam ništa. Samo proslijedjujem empirijsko saznanje!

2. S čime sam je plašio? S nedjelotvornom otrovnom kemoterapijom!?

3. Iskoristio 15 godisnjakinju za mantru o kloritu!? Pokušao sam joj pomoći jer znam da MMS djeluje!

Sve u svemu bijedno...
Old 12.10.2009., 23:40   #4
Debunked
Resitgirarni kisonirk

Quote:
trebor kaže: Pogledaj post
To si rekao administratoru i on ti nije nista odgovorio!?

Sto se mene tice mozes mi dati i permaban. Ionako vise ne vidim smisao u gubljenju vremena na ovakvom mjestu...
Advertisement

Advertisement
Zatvorena tema

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja