Potpisao !
Bila bi prava steta da ne izadje treci dio. Jedino me strah da ce pokvarit atmosferu cenzurirajuci nasilje iz grfike i price.
Prvi dio je cisto odisao ocajem i bezizlaznoscu svijeta koji te okruzuje - sumrak civilizacije. Drugi je nastavak vec popustio. Nastaju nove drzave, nova svijetla na obzorju, nada u bolje sutra na svakom koraku.... fuj! ako tako nastave u desetom nastavku cu u sarenim dvorcima spasavat preljepe princeze.
P.S. nemam nista protiv fantazija nego protiv high fantazija.
Ma nek je u 3d-u dok god ja nemoram 3d karticu pribavljat zbog jebenog fallouta III, dost mi je kaj black&white nemrem igrat a dungeon keeper II mi ide ko krepana kokosh
zasto potpisujete peticiju... mislim igrra se vec proizvodi pod kodnim imenom Van Buren (imalo je smisla potpisat ju prije godinu dana (tada sam ju ja... ali sada apsolutno nema))
p.s.
na rpg centru pokusavam pokrenut thread gdje bi svi stavljali sve sto nadju u vezi Fallouta 3
I will say this, will you listen?
If you don't listen, I don't mind.
I'll still say it if you don't listen.
If you don't listen, I don't mind.
This is what I've wanted to say this whole time.
Fallout je jedna od mojih omiljenih igara, podjednako i 1 i 2 deo.Nekada sam negde naisao na ovu sliku ali mi nije jasno d ali je stvarno iz F3 ili se je neko zezao sa Photoshop-om.Prosudite sami :-)
Nisam uspeo da atachiram slicicu.zna li neko kako se to radi ?
__________________ ISMELLURINE It's just a ride...
Da, to je ta slicica i stvarno mi je zao ako ja fake ! Bilo bi stvarno lepo odigrati Fallout 3 u 3D varijanti.Hm, toliko sam se zazeleo da cu morati ponovo odigrati prvi ili drugi deo :-)