Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Ljubav, erotika, seks
Korisničko ime
Lozinka

Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare).

Google

Web www.forum.hr
Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.10.2009., 20:31   #1
vaiors
Registrirani korisnik

Registracija: Jul 2009.
Prosjecni muskarci najmanje jebu

Kad je u pitanju odnos prema zenama, ubjedljivo je najgore biti prosjecan tj. bezlican, kad u zenskim ocima nit' smrdis nit' mirises.
Ti muskarci zenima ne predstavljaju nikakav izazov, totalno su predvidivi, i u zenskim ocima su neizmjerno dosadni, monotoni i obicno nikad ne doguraju vise od zenskih prijatelja koji sluze zenama samo da imaju kome prepricati svoje ljubavne jade, pa ce cak i totalni kreteni bolje proci nego ti prosjecni muskarci.

A prosjecni muskarci postaju vecina.

Znaci, ako hoces da jebes i to duze vremena, ne budi prosjek
vaiors is offline   Odgovori s citatom
Old 28.10.2009., 20:38   #2
Ragnarök
Ne registrirani korisnik

Ragnarök Avatar

Registracija: Aug 2009.
Joj koji car
Old 28.10.2009., 20:48   #3
Chocolate Puma
Just let your fears go..

Chocolate Puma Avatar

Registracija: Sep 2009.
Bas je car taman kad mislim sta bi iduce mogao napisati, on me opet iznenadi...
Old 28.10.2009., 20:52   #4
violently_happy
LND

violently_happy Avatar

Registracija: May 2007.
Heaven forbid average (whatever average means)
Old 28.10.2009., 21:06   #5
iva_cf
Registrirani korisnik

iva_cf Avatar

Registracija: Aug 2007.
hahaha prosjecni su uvijek vecina zato i sluzi prosjek
iva_cf is offline   Odgovori s citatom
Old 28.10.2009., 21:10   #6
JEDEM ŠKAMPE
live to win

JEDEM ŠKAMPE Avatar

Registracija: Nov 2008.
jebiga smiješno zvuči ,ali čovjek je 100% u pravu.... bolje bit ružan nego prosječno zgodan.
Old 28.10.2009., 21:13   #7
zanzy
Registrirani korisnik

Smile

Quote:
vaiors kaže: Pogledaj post
Kad je u pitanju odnos prema zenama, ubjedljivo je najgore biti prosjecan tj. bezlican, kad u zenskim ocima nit' smrdis nit' mirises.
Ti muskarci zenima ne predstavljaju nikakav izazov, totalno su predvidivi, i u zenskim ocima su neizmjerno dosadni, monotoni i obicno nikad ne doguraju vise od zenskih prijatelja koji sluze zenama samo da imaju kome prepricati svoje ljubavne jade, pa ce cak i totalni kreteni bolje proci nego ti prosjecni muskarci.

Kažeš: "A prosječni muškarci postaju većina."

Svakome tko je završio 3 razreda srednje i čuo za Gaussovu krivulju ili normalnu raspodjelu, a uz to još uvijek ima sreću da su mu intelektualne funkcije neoštećene - jasno je da su prosječni muškarci većina.

Što je kod tebe zaštekalo - obrazovni sustav ili intelektualne funkcije?

Nedostatak elementarne izobrazbe i razmišljanje lišeno svake zdrave logike - i eto ti još jednog primitivnog posta.

Najjača je konkluzija - ako hoćeš da jebeš i to duže vremena, ne budi prosjek.

Vairos - ti si kralj
zanzy is offline   Odgovori s citatom
Old 28.10.2009., 21:20   #8
zanzy
Registrirani korisnik

Quote:

Ako prosječni muškarci postaju većina, natprosječni muškarci postaju manjina.

Ako hoćeš da jebeš, ne budi prosjek - ako nećeš da jebeš, budi prosjek
Old 28.10.2009., 21:23   #9
Ragnarök
Ne registrirani korisnik

Ragnarök Avatar

Registracija: Aug 2009.
Quote:
zanzy kaže: Pogledaj post
Ako prosječni muškarci postaju većina, natprosječni muškarci postaju manjina.

Ako hoćeš da jebeš, ne budi prosjek - ako nećeš da jebeš, budi prosjek
Jel to sad objašnjenje za ekipu kojoj inteligencija graniči sa brojem cipela koje nose?
Old 28.10.2009., 21:28   #10
zanzy
Registrirani korisnik

Quote:
Ragnarök kaže: Pogledaj post
Jel to sad objašnjenje za ekipu kojoj inteligencija graniči sa brojem cipela koje nose?
Ma ne,...to je Vajiros poučak koji Kotar Banja Luka uvodi kao temeljno ishodište seksualnog odgoja u srednjim školama
Old 28.10.2009., 21:34   #11
u...prolazu
nemirna

u...prolazu Avatar

Registracija: Sep 2006.
Evo ga opet.

Ljepota ju u očima promatrača,pa tako i prosjek....
Old 28.10.2009., 21:42   #12
u...prolazu
nemirna

u...prolazu Avatar

Registracija: Sep 2006.
A zašto ne otvoriš vaiors_kako_jebati_a_ne_biti_jeban.com
Old 28.10.2009., 22:01   #13
vaiors
Registrirani korisnik

Quote:
Kažeš: "A prosječni muškarci postaju većina."

Svakome tko je završio 3 razreda srednje i čuo za Gaussovu krivulju ili normalnu raspodjelu, a uz to još uvijek ima sreću da su mu intelektualne funkcije neoštećene - jasno je da su prosječni muškarci većina.

Što je kod tebe zaštekalo - obrazovni sustav ili intelektualne funkcije?

Nedostatak elementarne izobrazbe i razmišljanje lišeno svake zdrave logike - i eto ti još jednog primitivnog posta.

Najjača je konkluzija - ako hoćeš da jebeš i to duže vremena, ne budi prosjek.

Vairos - ti si kralj
Ovaj zanzy me prati iz topika u topik kao uvrijedjena baba Sto se tice matematike, mislim da sam tu solidan, jer sam na fakultetu bez problema rjesavao limese, dvostruke, trostruke, trigonometrijske integrale, diferencijalne jednacine, probleme...A statistiku sam polozio iz prve, a kad spominjes prosjek, ne mora prosjek biti vecina, jer postoji aritmeticka sredina, dominantna vrijednost i medijana. Dominantna vrijednost je ono sto ima vecina ljudi, a ne prosjek.
Najbolji primjer je prosjecna plata u svakoj drzavi, jer vecina ljudi dobija platu ispod statisticke prosjecne plate koju statisticki zavod dobije aritmetickom sredinom.

Eto, zanzy...docekao si i taj dan, da ti se obratim Dosadan si, brate mili Mali cviko

A sto me pratis iz topika u topik, i pokusavas diskredovati ponasajuci se kao uvrijedjena baba, vjeruj mi, nije uopste muska osobina, nego osobina uvrijedjene pickice

Zadnje uređivanje vaiors : 28.10.2009. at 22:24.
Old 28.10.2009., 22:07   #14
boki000
Registrirani korisnik

Registracija: Mar 2009.
fakultet gradačac
boki000 is online now   Odgovori s citatom
Old 28.10.2009., 22:23   #15
vaiors
Registrirani korisnik

Po logici stvari, sad se moze ocekivati sindrom krda
Old 28.10.2009., 22:38   #16
zanzy
Registrirani korisnik

Quote:
Ovaj zanzy me prati iz topika u topik kao uvrijedjena baba Sto se tice matematike, mislim da sam tu solidan, jer sam na fakultetu bez problema rjesavao limese, dvostruke, trostruke, trigonometrijske integrale, diferencijalne jednacine, probleme...A statistiku sam polozio iz prve, a kad spominjes prosjek, ne mora prosjek biti vecina, jer postoji aritmeticka sredina, dominantna vrijednost i medijana. Dominantna vrijednost je ono sto ima vecina ljudi, a ne prosjek.
Najbolji primjer je prosjecna plata u svakoj drzavi, jer vecina ljudi dobija platu ispod statisticke prosjecne plate koju statisticki zavod dobije aritmetickom sredinom.

Eto, zanzy...docekao si i taj dan, da ti se obratim Dosadan si, brate mili Mali cviko

A sto me pratis iz topika u topik, i pokusavas diskredovati ponasajuci se kao uvrijedjena baba, vjeruj mi, nije uopste muska osobina, nego osobina uvrijedjene pickice
Vairos kralju neokrunjeni,

Vidiš kako možeš pametno raspravljati kada hoćeš...i drugi put potraži stručnu pomoć u pisanju odgovora...

A šta se tiče praćenja iz topika u topik, milicajac sam i to brkati, pa sam profesionalno deformisan. Što ja volim da pratim...

Ne jebe tebe što te ja pratim, nego što se nitko nije uhvatio na tvoj mamac- pa Vairojs kaže - totalni kreteni bolje jebu nego prosječni muškarci

Da točno je prosjek ne mora biti većina, npr. u binomnoj raspodjeli, što je sukladno tvojoj hipotezi iz uvodnog posta

Zadnje uređivanje zanzy : 28.10.2009. at 22:48.
Old 28.10.2009., 22:43   #17
lovator
Registrirani korisnik

Registracija: Oct 2005.
Quote:

Matematičaru kako ti računaš prosječne muškarce, moraš imat neke parametre. Razumin kako se računa prosječna visina ali prosječni muškarci nemam pojma, pa bi te molio da mi objasniš.
lovator is offline   Odgovori s citatom
Old 28.10.2009., 22:45   #18
vaiors
Registrirani korisnik

Quote:
Vairos kralju neokrunjeni,

Vidiš kako možeš pametno raspravljati kada hoćeš...i drugi put potraži stručnu pomoć u pisanju odgovora...

A šta se tiče praćenja iz topika u topik, milicajac sam i to brkati, pa sam profesionalno deformisan. Što ja volim da pratim...

Ne jebe tebe što te ja pratim, nego što se nitko nije uhvatio na tvoj mamac- pa Vairojs kaže - totalni kreteni bolje jebu nego prosječni muškarci
Nisi ti policajac Ti si , bolan, muska baba
Ja ne mogu sebe zamisliti da budem u tvojoj situaciji tj. da izludim pa pratim topike nekog lika sa neta i da ga non stop vrijedam, analiziram... To sto ti radis je pokazatelj zesce nenormalnosti
Old 28.10.2009., 22:47   #19
vaiors
Registrirani korisnik

Quote:
lovator kaže: Pogledaj post
Matematičaru kako ti računaš prosječne muškarce, moraš imat neke parametre. Razumin kako se računa prosječna visina ali prosječni muškarci nemam pojma, pa bi te molio da mi objasniš.
Pricaj sa zanzyjem o matematickim prosjecima Vidis da covjek ima Gausovu krivu u malom prstu, i ne samo prstu
Old 28.10.2009., 22:50   #20
š.l.u.s.
^^

š.l.u.s. Avatar

Quote:
Po logici stvari, sad se moze ocekivati sindrom krda
A ti imaš onaj, kao, sindrom morona?

Il' možda down

Bože gdje sve stavljaju priključak za internet

"sve je to pičkin dim..." - J.D.
š.l.u.s. is offline   Odgovori s citatom
Old 28.10.2009., 22:52   #21
vaiors
Registrirani korisnik

Uvijek sam u pravu Evo ga, sindrom krda
Old 28.10.2009., 22:53   #22
lovator
Registrirani korisnik

Quote:
Pricaj sa zanzyjem o matematickim prosjecima Vidis da covjek ima Gausovu krivu u malom prstu, i ne samo prstu

ne zanima me on nego ti, u biti me zanima kako si na primjer duhovitost i humor računa, jasna mi je za visinu i kilažu. Nego jesi sebe uzeo za mjerilo duhovitosti?
Old 28.10.2009., 22:53   #23
Žemska
Registrirani korisnik

Žemska Avatar

A tko je to prosječan muškarac?
Nas su na faxu učili da kad netko kaže prosječan čovjek ravna se po sebi i najčešće sebe smatra prosjekom, što dovodi do zaključka da je pokretač teme prosječan i ne jebe
Old 28.10.2009., 22:55   #24
š.l.u.s.
^^

š.l.u.s. Avatar

Quote:
Uvijek sam u pravu Evo ga, sindrom krda
Ajd' molim te, objasni na što misliš kad kažeš "prosjek" u ovoj temi?

Old 28.10.2009., 22:56   #25
vaiors
Registrirani korisnik

Quote:
ne zanima me on nego ti, u biti me zanima kako si na primjer duhovitost i humor računa, jasna mi je za visinu i kilažu. Nego jesi sebe uzeo za mjerilo duhovitosti?
Ja sam iznad prosjeka po duhovitosti Nasmij zenu, ali ne da ti ispadnes smijesan tj. klovn u njenim ocima, nego situacija, i vec si odradio 50% posla
Old 28.10.2009., 23:02   #26
lovator
Registrirani korisnik

Quote:
Ja sam iznad prosjeka po duhovitosti Nasmij zenu, ali ne da ti ispadnes smijesan tj. klovn u njenim ocima, nego situacija, i vec si odradio 50% posla

Drago mi je da i duhovitost ima prosjek.

To zaci ako uhatim dva vaiorsa duhovitosti, bit ću jeben igrač
Old 28.10.2009., 23:02   #27
zanzy
Registrirani korisnik

Quote:
Nisi ti policajac Ti si , bolan, muska baba
Ja ne mogu sebe zamisliti da budem u tvojoj situaciji tj. da izludim pa pratim topike nekog lika sa neta i da ga non stop vrijedam, analiziram... To sto ti radis je pokazatelj zesce nenormalnosti
Ja sam bolan milicajac, i zabavljam se čitajući tvoje analize i teorije o muško - ženskim odnosima,...dok ne prođe radno vrijeme, a onda sam ponovno milicajac, ali bez uniforme...

Prosječni muškarci imaju veći penis od ispodprosječnih, samo što su ovi prosječni dosadni, bezlični, nit' smrde, nit' mirišu, pa ovi ispodprosječni jebu prekovremeno jer su totalno nepredvidivi, pa su samim time i puno kreativniji, što znači i dopadljiviji ženskom polu. Ako misliš drugačije, a ti me fino demantuj.
Old 28.10.2009., 23:04   #28
vaiors
Registrirani korisnik

Quote:
Drago mi je da i duhovitost ima prosjek.

To zaci ako uhatim dva vaiorsa duhovitosti, bit ću jeben igrač
Pogrijesio si Ako imas minus dva vaiorsa duhovitosti, onda si jeben igrac tj. svi te jebu...a plus dva vaiorsa znace da ti jebes
Old 28.10.2009., 23:07   #29
eleuthera
svosmislena

eleuthera Avatar

Registracija: Mar 2007.
Trebalo bi biti da prosječni jebu najviše, jer prosječnih ljudi ima najviše. Ali nije, najviše jebe nih nekoliko posto natprosječnih.

A prosječni su najviše međusobno u vezema. Onda se ženska polovica prosječnog para pojebe s onim natprosječnim.

Pa ovaj jadan dođe kukat na forum.
Old 28.10.2009., 23:08   #30
lovator
Registrirani korisnik

Quote:
Pogrijesio si Ako imas minus dva vaiorsa duhovitosti, onda si jeben igrac tj. svi te jebu...a plus dva vaiorsa znace da ti jebes
Znaci zene i pederi imaju negativnu duhovitost?
Old 28.10.2009., 23:08   #31
š.l.u.s.
^^

š.l.u.s. Avatar

Netko je definitivno fulao pdf, prozac nation je malo ispod

Old 28.10.2009., 23:08   #32
zanzy
Registrirani korisnik

Quote:
A šta ako si, kao što sam ja po profesiji milicajac, dakle šta ako si ti neprofesionalni klovn na forumu i možeš sa dva -tri posta da napraviš situaciju da ti se 96% forumaša smije. Onda si odradio više od 63% posla. Jer nisi prosječan, jer svi znaju tko je vaiors, šta onda?
Old 28.10.2009., 23:09   #33
vaiors
Registrirani korisnik

Quote:
Ja sam bolan milicajac, i zabavljam se čitajući tvoje analize i teorije o muško - ženskim odnosima,...dok ne prođe radno vrijeme, a onda sam ponovno milicajac, ali bez uniforme...

Prosječni muškarci imaju veći penis od ispodprosječnih, samo što su ovi prosječni dosadni, bezlični, nit' smrde, nit' mirišu, pa ovi ispodprosječni jebu prekovremeno jer su totalno nepredvidivi, pa su samim time i puno kreativniji, što znači i dopadljiviji ženskom polu. Ako misliš drugačije, a ti me fino demantuj.
Nisi ti bolan milicajac, ti si konj koji je umislio da je milicajac, samo to jos nisi skontao Ali si pametan konj, jer me navlacis da dobijam kaznene poene od moderatora a to bi policajac tesko mogao uraditi
Old 28.10.2009., 23:10   #34
lovator
Registrirani korisnik

Quote:
eleuthera kaže: Pogledaj post
Trebalo bi biti da prosječni jebu najviše, jer prosječnih ljudi ima najviše. Ali nije, najviše jebe nih nekoliko posto natprosječnih.

A prosječni su najviše međusobno u vezema. Onda se ženska polovica prosječnog para pojebe s onim natprosječnim.

Pa ovaj jadan dođe kukat na forum.
dobra

a sto rade natprosječne zene?
Old 28.10.2009., 23:11   #35
š.l.u.s.
^^

š.l.u.s. Avatar

Joj koja šteta

Old 28.10.2009., 23:14   #36
vaiors
Registrirani korisnik

Eto, zanzy je sad postao poznat na forumu, jer sam mu se obratio, a do tada ga niko nije citao osim njega i njegove mame sa kojom zivi Nista zanzy, uplatu za ovo reklamu prebaci na onaj isti broj ziro racuna
Old 28.10.2009., 23:14   #37
eleuthera
svosmislena

eleuthera Avatar

Registracija: Mar 2007.
Quote:
dobra

a sto rade natprosječne zene?
Natprosječne žene su u vezama s natprosječnim muškarcima, se razme.

E sad, jel' oni jebu okolo ili ne....ovisi o tome koliko su natprosječni.
Old 28.10.2009., 23:19   #38
vaiors
Registrirani korisnik

Quote:

E i po tome sam iznad prosjeka...ne puno, ali dovoljno iznad
Old 28.10.2009., 23:19   #39
lovator
Registrirani korisnik

Quote:

Meni se čini da ti natprosječni muškarci jebu sve žene, a kad im dosadi......
Old 28.10.2009., 23:22   #40
lovator
Registrirani korisnik

Quote:
E i po tome sam iznad prosjeka...ne puno, ali dovoljno iznad
ne pričamo od tebi nego općenito
Odgovor

Tematski alati