Pokušavam u Zagrebu naći ploču za šah,neku malo kvalitetniju i za sad sam samo uspio naći neke dječije.
Pa zar nigdje u zagrebu nekakav dučan koji prodaje tako nešto.
Ako netko zna gdje se može nabaviti, bilo dućan, naručiti ili nešto slično bio bi mu zahvalan.
Pokušavam u Zagrebu naći ploču za šah,neku malo kvalitetniju i za sad sam samo uspio naći neke dječije.
Pa zar nigdje u zagrebu nekakav dučan koji prodaje tako nešto.
Ako netko zna gdje se može nabaviti, bilo dućan, naručiti ili nešto slično bio bi mu zahvalan.
Koja je razlika? Nećeš bolje igrat na kvalitetnijoj.
A šta je tebi molim te smiješno?
Ako nisi znao nekim ljudi u kući drže šahove po par tisuća kuna za ukras i za igranje, a ne neki šrot šah koji sklope i stave u ladicu.
Uostalom kad vidim tvoj avatar neznam zašto ti uopće odgovaram
Zovi šahovski savez i pitaj za olimpijski set. To ti je ono što ima kožnu tablu koja se odmotava. Ali vidim da si već naručio figure neke. Napravi sam od drva il daj nekom stolaru da ti napravi.
__________________ That awkward moment kad te ženska pita kako se pali pegla.
Al to baš je za ukras i fine partijice uz kavicu sa gerijatričnim prijateljima. Nebuš se baš na tome naigro. Ak buš koji put pravo išo bacit cuger buš vidio kak bu to letilo na sve strane a ova figurica jedna ti može sama razbit prozor.
__________________ That awkward moment kad te ženska pita kako se pali pegla.
MA nezanimaju me te digitalne,
Tražio sam nešto za ukrasi tu i tamo koju partijicu,
nisam neki veliki šahist, ali volim odigrat koju partiju kad stignem.
Ovu malo sredim, prelakiram i bit će odlična, ima iznutra kad se otvori mjesto za svaku figuru.
E da i ako tko treba imam za prodat drvene figurice, nove iz indije.
Sad su mi višak