Lokacija: U osmijehu svake majke, u srcu svakog djeteta, u svakoj zraci sunca, u kurcu
Quote:
i na portovima GTA IV dodataka The Lost and Damned i The Ballad of Gay Tony za PC.
jos jednom wooohooo
nego lol, kao tebalo bi biti iznenadenje kao za V, a rijetko sto donosi vise love nego gta lol
naravno jedva cekam iako me iskreno strah pomisliti sto ce biti zahtjevi, ocito da ce se morati trosit pare na novu masineriju
no malo sam razocaran, kao i vecina fanova po forumima nadao sam se novome vice cityu u modernom stilu miami vicea sa svercanjima, ilegalcima, nocnim zivotom, kurvanjem i ostalim veseljima
Pohvali se. Ma imaš i pravo. E meni se na to neda trošit tolike pare. Ionako će mi gta 4, 5 šta već kad tad dosadit a za sve ostalo tu je San Andreas (molim Boga da za psp izađe) Nego vratimo se mi temi gta 5.. dakle izlazi... super...
pa opet 200 kn je puno , da bi covjek imao 20 igara za ps3 mora platit 4000 kn po ovom , za te pare mogu sastavit dobar pc.... a dok ja za pc igre mogu nabavit koja mi god zatreba dzabane. meni je neisplativo imat ps3 .
a GTA V ce da bude mocan a kakva ce konfiguracija trebat , bojim se razmisljat o tom.
Lokacija: U osmijehu svake majke, u srcu svakog djeteta, u svakoj zraci sunca, u kurcu
Quote:
Michael Collins kaže:
Sve ranije i ranije,nije ovo dobro...
vec je bila izjava da tokom gta4 je izaslo toliko ideja i novih stvari, da su poceli jednostavno prebacivati stvari u 5 i razvijati pricu, misije itd... i na velika vrata se govori da se ima tona materijala...
sad koliko je kvalitetan taj materijal, ocito budemo skoro vidjeli