Kakvu glazbu slušaju forumski ljevičari a kakvu desničari?
Potaknut raspravom na jednoj drugoj temi ovdje, na rubu politike, učinilo mi se interesantnim da malo raspravljamo i glazbi... Čitajući političke teme često ćete naići na sterotipe o glazbi koju sluša jedna ili druga, odnosno lijeva ili desna skupina forumaša... Općenito, mrzim ove podjele na lijeve i desne, ali znam da bez njih nema kvalitetne rasprave... Zato ih namjerno i uvodim u ovu temu...
Jasno da je jedan od razloga otvaranje ove teme i stereotip da ista publika sluša i cajke i Thompsona... Ali bih vas zamolio da se sada ova rasprava ne pretvori u još jednu od već 1000 ovdje prežvakanih tema o Thompsonu... Neka se ova rasprava jednostavno odvija u zdravom "natjecanju" tko sluša bolju i kvalitetniju glazbu... Da malo razbijemo te stereotipe a usput nam glazba možda i pomogne da se malo bolje razumijemo...
Za početak, da ne idem odmah žestoko, evo jedan tugaljivi zimski klasik...
Toliko ekstremno lijevo da sam skoro napravio puni krug i time se po netoleranciji jako približio desničarima (ma šta zapravo pišem, netolerantniji sam od desničara).
Znači nekakav hibrid. Iznimno tolerantan prema "levičarima" iznimno netolerantan prema desničarima.
Toliko ekstremno lijevo da sam skoro napravio puni krug i time se po netoleranciji jako približio desničarima (ma šta zapravo pišem, netolerantniji sam od desničara).
Znači nekakav hibrid. Iznimno tolerantan prema "levičarima" iznimno netolerantan prema desničarima.
Izbor ti je prilično "egzotičan".... Ako izuzmemo pjevanje, ne zvuči loše taj Tokyo Ska Paradise Orchestra... Ma, samo nek nije Tokio Hotel...
Dobar izbor... Samo reci jesi li to izabrala ljevicom ili desnicom...
Tek kad sam pocela malo citati po ovom forumu shvatila sam da naginjem vise desnici po nekim stavovima iako sam i u nekim stvarima lijevo orijentirana ,naime pisem lijevom rukom.
__________________ datum izmjene potpisa 10. Travanj
"Krist je, istina, bio Arijac"
neupitno: Perzijski vjerski pisac ZARATUSTRA (Zoroaster), Mahatma Gandhi, Jawaharlal Nehru...
Ako izuzmemo pjevanje, ne zvuči loše taj Tokyo Ska Paradise Orchestra...
To ti je vrhunac engleskog koji jedan japanac koji živi u Japanu može pričat/pjevat. Za razliku od svojih sunarodnjaka ne pjeva na "engrish"-u odnosno slovo "L" ne izgovara kao "R" što čini 99,9% Japanaca.
Ali svirka im je zakon...
To ti je vrhunac engleskog koji jedan japanac koji živi u Japanu može pričat/pjevat. Za razliku od svojih sunarodnjaka ne pjeva na "engrish"-u odnosno slovo "L" ne izgovara kao "R" što čini 99,9% Japanaca.
Ali svirka im je zakon...