nisam našla temu o advokaturi, a iz priča s kolegama se ne može doznati baš previše istine - ljudi obično pretjeruju na jednu ili drugu stranu
meni bi baš trebalo da zavirim u tuđi lonac, pa da vidim je li meni baš tako loše
radim u jednom odvjetničkom društvu kao odvjetnica.
plaća 6.800,00 kn
radno vrijeme 08,00 do 18,30 ili 19,00 - kako koji dan, a po potrebi i prekovremeno
nikakvvih drugih beneficija, poput bonusa, plaćenih seminara, odvjetničkih igara i slično - nema
baš me zanimaju uvjeti u drugim odvjetničkim uredima
evo ja krecem 1.5. radit pa mi je jako zanimljiva ova tema.
i ako imam dosta dobre kvalifikacije, ne nadam se uopce dobit ista vise od minimalca za pocetak. jebiga, bolje radit pa trazit nesto bolje a da ti pri tome tece staz za pravosudni, nego sjedit kuci i nadat se da ce vec nesto naletit...
Zadovoljna sam poslom. Posao je dinamičan, zanimljiv, kroz radni dan prođem više grana prava. Nedostaci su stres koji je nezaobilazan, nerazumne stranke i mala plaća.
evo ja krecem 1.5. radit pa mi je jako zanimljiva ova tema.
i ako imam dosta dobre kvalifikacije, ne nadam se uopce dobit ista vise od minimalca za pocetak. jebiga, bolje radit pa trazit nesto bolje a da ti pri tome tece staz za pravosudni, nego sjedit kuci i nadat se da ce vec nesto naletit...
Ako se taj tvoj početak odnosi na rad kao vježbenik u odvjetničkom uredu onda ćeš dobivat onaj minimalac od 3900 kuna i naknadu za prijevoz u visini mjesečne karte u gradskom prijevozu. Do sad mi još nije poznato da bi vježbenik početnik imao veću plaću od toga.
Kad sam ja bio počinjao uvjeti su mi bili ovakvi (ured u Zagrebu): plaća 3900 kuna, naknada za prijevoz 290 kuna, radno vrijeme 15 h dnevno, subotom i nedjeljom prema potrebi, bez prava na godišnji, regres, božićnicu i slične stvari.
Ako se taj tvoj početak odnosi na rad kao vježbenik u odvjetničkom uredu onda ćeš dobivat onaj minimalac od 3900 kuna i naknadu za prijevoz u visini mjesečne karte u gradskom prijevozu. Do sad mi još nije poznato da bi vježbenik početnik imao veću plaću od toga.
Kad sam ja bio počinjao uvjeti su mi bili ovakvi (ured u Zagrebu): plaća 3900 kuna, naknada za prijevoz 290 kuna, radno vrijeme 15 h dnevno, subotom i nedjeljom prema potrebi, bez prava na godišnji, regres, božićnicu i slične stvari.
da, pocinjem radit kao vjezbenik.ma nije mi nikakav problem sve to skupa, samo je malo deprimirajuce sta sam inace preko ljeta znao zaradivat i po 3,4 tisuce eura mjesecno a ovo ljeto cu uz puno vise rada dobit jedva 3,4 tisuce kuna ...
a sta se moze, neke stvari se trebaju jednostavno proc...