1......serija gilmorice i općenito američke serije s naglaskom za tinejđere
2......severina, kud mi je gadna tud joj glazba nije vrijedna spomena
3......dubrovnik
1. reality shows (u bilo kojoj zemlji, na bilo kojem jeziku, na bilo koju temu). opcenito mrzim kad se od bilo koje random budale radi velika misija a cini mi se da su reality shows jedni od glavnih promotora random budala.
2. reklame (na TV, u novinama, na panoima, u bilo kojoj zemlji, na bilo kojem jeziku, na bilo koju temu osim ako nije teaser za film, to volim)
3. massengari, facebook, blog, tweeter i slicne stvari. priznam samo mail, skype i sms. telefone toleriram iako ne volim.
3. umjetni nokti (frenč pi..e ma.....e)
1. stupid FEJSGLUP al riga mi se od toga (ko nije na tome, odma je idiot.. kak nisi na tome, čude se ko puran glisti)
2. tjeranje mode, pa kolko para mi treba da bi bila u modi (glupi kreatori)
3. mršavi modeli da im se kosti vide.. i onda je to sexy? cica nema al glavno da je ona ekstra mršava.. ono ni slučajno da imaš kaj špeka
Quote:
anita j kaže:
na osnovi žute štampe? po čemu si to zaključio jadničko?
ona je jedna od 3 stvari koje mi idu na živce kak piše u temi.....nemoj da te to smeta
ma neee, to je ona samo odgovarala na ovo
Quote:
Nikolajevna kaže:
Valjda je ostali ne poznaju tako dobro kao ti.
Ontopic:
1. Uzeti si za pravo suditi o nečijem životu na temelju žute štampe.
2. Uzeti si za pravo suditi o susjedi Anici na temelju tračanja susjede Marice.
3. Milka čokolada.
ti si slučajno naišla