Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Glazba
Korisničko ime
Lozinka

Glazba Rock around the clock
Podforumi: Stvaranje glazbe, Glazbenici, Glazbena događanja

Odgovor
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.08.2010., 20:07   #1
B2ST
Hardcore k-pop fan
 
B2ST Avatar
 
Registracija: Aug 2010.
Lokacija: Zagreb
Postova: 16
Pošalji poruku preko MSN korisniku B2ST
K-pop

~Ako već postoji ova tema, zatvorite! Probala sam tražiti, ali nije bilo rezultata ~~ >.<
Annyeong!
Da li ima ovdje k-pop fanova? ♥
Ja absolutno obožavam korejsku glazbu... B2ST, SHINee, MBLAQ, CNBlue, 2NE1, 2AM, 2PM, Big Bang, Suju, SNSD, Epik high, Outsider, DBSK, Trax( tehnicki nije pop, ali nema veze) ... i još puuunnooo njih =D ^^

Bilo bi super kad bi mogli organizirati neko druženje, slušaonu ili slično..
K-pop fans UNITE ! Power Rangers transformation *random* !
B2ST is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.08.2010., 00:48   #2
Anchy Kaliz
Registrirani korisnik
 
Registracija: Jul 2008.
Postova: 159
Evo ima mene ^^
Anchy Kaliz is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.08.2010., 03:28   #3
Grofica Raven
Registrirani korisnik
 
Grofica Raven Avatar
 
Registracija: May 2009.
Lokacija: Zagreb grad :D
Postova: 435
Ja ubiti od azijske glazbe preferiram jrock,ali kad sam SHINee vidjela postao mi je definitivno jedan od naj naj naj bendova ikad! Nemrem prestat gledat njihove koncerte i showove u kojima su gostovali jednostavno su preslatki i prenadarani!
I Super Junior mi je dobar al ih ima malo previše, ne mogu ih pratit. Girls Generation su slatke, run devil run mi je odlična Ali ih je također malo teško pratit jer ih je puno.
Ubiti od kpopa trenutno sam usredotočena na SHINee možda bude još njih u budučnosti
Grofica Raven is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.08.2010., 08:42   #4
Falco SM
paperscissorslizardspock
 
Falco SM Avatar
 
Registracija: Dec 2009.
Lokacija: teh flowershopp
Postova: 1,691
Ima na teensima, samo sumnjam da prate ovaj pdf, pa javim kome od njih.
__________________
It shouldn't make you sad - it should make you happy to see, hear and realize that there's beauty in everything
Falco SM is offline  
Odgovori s citatom
 
 
Old 26.08.2010., 10:19   #5
B2ST
Hardcore k-pop fan
 
B2ST Avatar
 
Registracija: Aug 2010.
Lokacija: Zagreb
Postova: 16
Pošalji poruku preko MSN korisniku B2ST
Quote:
Grofica Raven kaže: Pogledaj post
Ja ubiti od azijske glazbe preferiram jrock,ali kad sam SHINee vidjela postao mi je definitivno jedan od naj naj naj bendova ikad! Nemrem prestat gledat njihove koncerte i showove u kojima su gostovali jednostavno su preslatki i prenadarani!
I Super Junior mi je dobar al ih ima malo previše, ne mogu ih pratit. Girls Generation su slatke, run devil run mi je odlična Ali ih je također malo teško pratit jer ih je puno.
Ubiti od kpopa trenutno sam usredotočena na SHINee možda bude još njih u budučnosti
ahh, SHINee ~~ ja sam zaludjena njima, pogotovo Taeminom ♥ on je tak savršen hehehe ~ ali svi su mi dražesni :] Super JUnior, daap, slažem se, previše ih je, haha, ja znam samo Heechula jer mi je najdraži, a ostale ne raspoznajem, al imaju catchy pjesme =D SNSD, jooj, kaj reci o njima, Jessicu ne podnosim ( ona plava) al su mi pjesme okej ~~
jel voliš Beast? oni su odlicni ^^
Lucifer ♥ cijeli album je preodlican =D

Quote:
Anchy Kaliz kaže: Pogledaj post
Evo ima mene ^^
gomawo ( hvala) za add ^^ ~ hehe yaaay ~ :]

Quote:
Falco SM kaže: Pogledaj post
Ima na teensima, samo sumnjam da prate ovaj pdf, pa javim kome od njih.
hvalaa ~~ budem još malo škicala tam ^^

ak hocete i ak imate Facebook pridružite se mojoj grupi ( K-pop Croatia/Hrvatska) ^^ ~
B2ST is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.08.2010., 10:46   #6
Grofica Raven
Registrirani korisnik
 
Grofica Raven Avatar
 
Registracija: May 2009.
Lokacija: Zagreb grad :D
Postova: 435
Quote:
B2ST kaže: Pogledaj post
ahh, SHINee ~~ ja sam zaludjena njima, pogotovo Taeminom ♥ on je tak savršen hehehe ~ ali svi su mi dražesni :] Super JUnior, daap, slažem se, previše ih je, haha, ja znam samo Heechula jer mi je najdraži, a ostale ne raspoznajem, al imaju catchy pjesme =D SNSD, jooj, kaj reci o njima, Jessicu ne podnosim ( ona plava) al su mi pjesme okej ~~
jel voliš Beast? oni su odlicni ^^
Lucifer ♥ cijeli album je preodlican =D
Joj meni je Tae bio uvijek presladak,onako nevin i ubercute, ubiti bio mi je zlatna sredina, al od lucifera sam ostala paf Mali se pretvorio u sex bombu (ne smijem ispast ću pedofil al ajme maaaajkooooooo <3<3 a dve god razlike ni puno ^^' XD).
Meni je na prvom mjestu Jong, baš mi je savršen od pjevanja do izgleda do osobnosti,jedino je malkoc nizak,al ni bed
Key definitivno drugo mjesto,ima prelijepo lice
Taj mi je poredak prije bio,sad su mi sva trojca kad su u istom kadru ne znam di da gledam pa moram odjednom najmanje tri puta gledat video tako da se mogu usredotočit na svakog od njih,a kad su sami u kadru bome pojma nemam ko mi je naj O_o
Iako i Minho i Onew nisu daleko,oboje su preeepreee
Ma ubiti sve ih volim jednako jer su sva petorica presavršeni Samo se nadam da bu SME bili dobri prema njima i počeli ih malo bolje tretirat

Heechul <3 njega sam prvog zapamtila,on mi je ubiti jedini koji mi upada u oči od svih njih,al pjesme su im skroz zarazne

A SNDS meni su slatke,al ne prefreiram baš cure, ne u takvoj glazbi :/ Gledala sam jedan show sa njih par i Jessica je baš bila malo bitchy :/ prvo je Keya tretirala ko da je bolja od njega,iako mislim da su se sam šalili, onda je prema Onewu bila nekak ko da ga posjeduje i ko da on mora svu pažnju njoj poklonit -.-'
A opet Key je nju naveo kao najdražu mu od svih iz SNDSa kao da je bila najbolja prema njemu draga i to...

Beast nisam ih čula Zasad sam već duže vrijeme usredotočena na SHINee pa kad već samu sebe izludim sa opsjednjutošću njima krećem dalje
Grofica Raven is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.08.2010., 13:06   #7
B2ST
Hardcore k-pop fan
 
B2ST Avatar
 
Registracija: Aug 2010.
Lokacija: Zagreb
Postova: 16
Pošalji poruku preko MSN korisniku B2ST
joooj, skroz, kad pogledam Taemina u Replay i Juliette danima, i sad.. woaah ~~ mislim i sad je sladak al izbjegavam to govoriti jer je izjavil da više voli kad mu drugi kažu da je sexi =D
hehe, i ja sam mu noona, al ne puno ..samo mjesec dana :]
slobodno uzmi Jjonga ^^ ahh, on je presexi i ima preodliican glas , ali Taeminnie je number 1. =D
obožavam Keya ♥ on mi je presmješan sa svojim Diva ispadima ^^
jesi gledala Hello Baby? =D
nakon kaj sma to pogledala Onewa ne mogu shvatit ozbiljno =P on mi je tak smotan ^^ al Minho i ova frizura hehe ~ Spock much? bolja mu je bila duga kosa ja mislim, izgledal mi je baš ko appa =D
ooo daaa ~ i ja se nadam, jer necu da im se desi isto ko i DBSK-u, a i SuJu-u TwT fali mi DBSK ~ nije da sam neki preveliki fan, al oni mi super pjevaju, a i Jaejoong je preeehot =D

hehehe, i ja sam Heechula prvog zapamtila, možda zato kaj imam thing za decke s dugom kosom (pogotovo korejce)=D ~ ( možeš si zamislit kak sam opala sa stolice kad sam vidla Taemina svog lijepog i zgodnog i slatkog sa dugom kosom ♥)

hvala bogu da se netko slaže da je Jessica sva bitchy... ah ne znam >.< ima super noge, al svejedno >.<' nekaj kod nje me iritira =D ne pratim baš showove sa njima =P jedino ak je SHINee ili Beast u njima =D

od girl bandova volim 2NE1, one su mi skroz badass i fierce =D
joooj, pa zaboravila sam na Big Bang, dal njih voliš? =D jedva cekam deveti mjesec, 2NE1, Big Bang i Beast comeback ♥

- cudno mi je pricat o k-popu na hrvatskom .__. hehe ~ -
B2ST is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.08.2010., 13:55   #8
1Dream
Registrirani korisnik
 
Registracija: May 2010.
Postova: 921
Da nabrojim i ja

Super Junior (Heechul <3 <3, Leeteuk, Siwon, Eunhyuk), Beast, MBLAQ (Seungho <3), Big Bang, 2PM, 2AM, U-Kiss, DBSK (Micky <3), Se7en, Rain...itd. ^^

SHINee sam skoro zaboravio, i da...Taemin i Key <3 xD

Zadnje uređivanje 1Dream : 26.08.2010. at 14:02.
1Dream is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.08.2010., 14:18   #9
B2ST
Hardcore k-pop fan
 
B2ST Avatar
 
Registracija: Aug 2010.
Lokacija: Zagreb
Postova: 16
Pošalji poruku preko MSN korisniku B2ST
ja nikak ne mogu razlikovat Mir-a i Joon-a ~
mislim, obadvoje su sexi, ali ne znam >.<

jedan od njih se preslatko smije i mislim da je to Joon ♥

2AM Jo Kwon, ajme, kak ja njega obožavam ^^ on je ultimate kkap king =D presmješni su mi njegovi plesni ispadi =D
B2ST is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.08.2010., 14:24   #10
1Dream
Registrirani korisnik
 
Registracija: May 2010.
Postova: 921
Joon je Ima preubojit osmijeh xD

A Mir je...malo awkward u nekim trenutcima Ako si gledala Idol Army onda shvaćaš na što mislim ^^

Jo Kwon je meni presmiješan
1Dream is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.08.2010., 16:13   #11
Anchy Kaliz
Registrirani korisnik
 
Registracija: Jul 2008.
Postova: 159
Aa ima vas još Sad sam si hepi
sve sam pročitala i niš ne kužim ni Jessica ni ništa, ženske baš ne pratim, samo 2NE1

SJ mi je onako naj ( Leeteuk, Sungmin) , SHINee ( oo da deff. Teamin , Big Bang ( Taeyang T.O.P. *O* ) , 2PM, BEAST, DBSK bez obzira što više ih nema ... SS501 mi je dobar samo jer su mi skroz simpa ( ko svi al.. xD) i zbog Hyun Joonga

Ja sam inače jako puno na forumu allkpopa.com super stvar ^^



Učite li korejski možda ovako?



Btw.b2st i gorfica koji ste kvart?
1dream isto iz zg-a , woow ^^ *dances*
Anchy Kaliz is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.08.2010., 17:03   #12
1Dream
Registrirani korisnik
 
Registracija: May 2010.
Postova: 921
Ja znam reći samo...volim te, oprosti, i tako neke riječi koje sam "usvojio" iz pjesama xD

allkpop je meni super stranica, kada već nema nekog drugog (izravnijeg) načina da se dobiju aktualnosti o k-popu u našoj zemlji

Meni je od SS501 samo zadnji album (neznam da li je bio mini-album ili full, iako mislim da je bio mini) dobar zasada, ali su cool ^^

Svi smo iz zg-a?
1Dream is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.08.2010., 17:26   #13
Anchy Kaliz
Registrirani korisnik
 
Registracija: Jul 2008.
Postova: 159
Ja sam još gledala jednu dramsku seriju pa mi je i to pomoglo. Hyun Joong glumi, Boys Before Flowers, poznata jako.

Da, baš sam gledala ima li kakvih hrvatskih pa naišla na ovaj topic xD

Mini album koliko se sjećam


Znam ja još jednu iz Zg-a xD Wee, to je već 5 ^^
Anchy Kaliz is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.08.2010., 01:26   #14
1Dream
Registrirani korisnik
 
Registracija: May 2010.
Postova: 921
Quote:
Anchy Kaliz kaže: Pogledaj post
Ja sam još gledala jednu dramsku seriju pa mi je i to pomoglo. Hyun Joong glumi, Boys Before Flowers, poznata jako.

Da, baš sam gledala ima li kakvih hrvatskih pa naišla na ovaj topic xD

Mini album koliko se sjećam


Znam ja još jednu iz Zg-a xD Wee, to je već 5 ^^
Provjerio sam, bio je mini album 'Destination' ako se ne varam.

Ah Boys Before Flowers...samo ime drame je lijepo

Inače, lijepo je vidjeti da nas ima još po Hrvatskoj
1Dream is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.08.2010., 10:22   #15
Grofica Raven
Registrirani korisnik
 
Grofica Raven Avatar
 
Registracija: May 2009.
Lokacija: Zagreb grad :D
Postova: 435
Quote:
B2ST kaže: Pogledaj post
Joooj, skroz, kad pogledam Taemina u Replay i Juliette danima, i sad.. woaah ~~ mislim i sad je sladak al izbjegavam to govoriti jer je izjavil da više voli kad mu drugi kažu da je sexi =D
hehe, i ja sam mu noona, al ne puno ..samo mjesec dana :]
Ma meni je još uvijek sladak =D je sexy, al ono dok ne postane punoljetan, bar 18, pokušavam to ne govorit XD Osjećam se pedofilski (i jako staro D: D: D: D: )

Quote:
slobodno uzmi Jjonga ^^ ahh, on je presexi i ima preodliican glas , ali Taeminnie je number 1. =D
obožavam Keya ♥ on mi je presmješan sa svojim Diva ispadima ^^
jesi gledala Hello Baby? =D
nakon kaj sma to pogledala Onewa ne mogu shvatit ozbiljno =P on mi je tak smotan ^^ al Minho i ova frizura hehe ~ Spock much? bolja mu je bila duga kosa ja mislim, izgledal mi je baš ko appa =D
Joj rado bi si ja uzela Jonghyuna *drool*
I Key da, naša diva hihihi, ne znam jesi gledala Key idol, ja sam umirala od smjeha zbog njegovog ponašanja, prelud je <3<3
Da gledala sam Hello Baby (mislim da bum uskoro opet =D hihi), to mi je najdraži show u kojem su bili zasad koje sam gledala, nema ih baš puno sa eng subovima, mislim ima ih dosta al ne dovoljno =D XD
Onew condition =D To je dovoljno XD
I da Minho mi je prije bio puuuunooo slađi i zgodniji sa dužom kosom, ovo mu je sad katastrofa.

Quote:
ooo daaa ~ i ja se nadam, jer necu da im se desi isto ko i DBSK-u, a i SuJu-u TwT fali mi DBSK ~ nije da sam neki preveliki fan, al oni mi super pjevaju, a i Jaejoong je preeehot =D
Ja kad sam vidla kaj su napravili Jaejoongu samo su mi suze kliznule niz lice, našla sam sliku di mu je lice cijelo natečeno i crveno kolko su ga tukli :/ i ima snimka mislim na jutubu di snimaju kao u backstageu prije nastupa i čuješ dvojcu iz pozadine kak se deru nešto tipa ''Au to me boli! Prestani ozljeđuješ me!'' i kako im menager ili stilist odgovara ''začepi derište glupo malo'' ili tako nešto. D':
Nije DBSK jedini, slično se dogodilo i sa Shinhwai. Andy iz Shinhwe je na koncert došo sa maskom na licu i to ljudima nije bilo jasno pa su iz SME rekli da je pao u kupaonici, onda su rekli da se zabio u nešto i ozljedio lice, a fanovi koji su čekali ispred zgrade SMEa su rekli da su ga vidili kako normalno ulazi u zgradu, a iz zgrade je izašao sa maskom... :/ Lee Soo man je odvratn gad i ne zaslužuje ni usporedbu sa životinjama. Također sam čitala da nije više na mjestu direktora zato što je bio povezan sa ilegalnim poslovima pa je stavio nekog drugog, on još uvijek sve vodi, ali ako ih uhvate za ilegalne poslove sadašnji direktor će past za njega...
I po SHINeeu se vidi da ih maltretiraju, pogledaj kolko su smršavili od kad su debitirali. :/ Baš sam gledala slike Jonghyuna, lice mu je okruglasto i bebasto bilo, sad je skrooooz mršavo, u jednoj emisiji su rekli da im nije dozvoljeno da jedu poslije 7 mislim, a vjerujem da su ih ko i sve druge držali na vodenoj dijeti. Mislim pogledaj Taea, lik je preeemršav skroz. Bube male... I baš sam jučer gledala neki show di je gostovalo jako puno njih i imali su kao neku igru, ubiti svi su dobili ''cold noodles'' ali samo jedan red je dobio prave, ostali su dobili te noodlese u octu. Ubiti morali su jest jedan po jedan te noodlse i nisu smjeli otkrit da su u octu. I Key i Jonghyun (samo su oni gostovali od SHINee) su bili u redovima sa octenima noodlsima, nakon kaj su prošli svoj red, kasnije se vidi kad kamera snima sve njih skupa kak njih dvojca još uvijek jedu te noodlse :/
Sad ne znam dal su i ostali nastavili jesti, al nekako imam osjećaj da ih totalno izgladnjuju i iscrpljuju da bi ostali tanki. Mislim iscrpljenost se vidi i na koncertima (bilo je snimaka di su padali na stageu od umora, Onew se čak jednom onesvjestio morali su ga odnjet sa stagea, no ni jedne snimke više nema na youtubu... To sam čitala strane članke na kpop newsovima)
Sad me sve strah, opće poznato je da SM svoje ljude traži da naprave plastičnu operaciju double eyelid ako nemaju, mislim da jedino Jonghyun i Tamin prirodno imaju double eyelid, a kažu da je Minho već imo operaciju na nosu :/ i to ne tako davno mislim...
Ubiti molim boga da promjene label jer svaki put kad se sjetim kaj naši dečki prolaze dođe mi da plačem...
I da fanovi su prije šizili i zbog Girls Generation, cure su bile na 800 kalorija dnevno pa ih je SM stavio na 1200, a za čovjeka koji ništa apsolutno ne radi potrebno je 1500 kalorija (i to je dijeta). A one se svaki dan ubijau od posla i plesa...

Quote:
hehehe, i ja sam Heechula prvog zapamtila, možda zato kaj imam thing za decke s dugom kosom (pogotovo korejce)=D ~ ( možeš si zamislit kak sam opala sa stolice kad sam vidla Taemina svog lijepog i zgodnog i slatkog sa dugom kosom ♥)
Da daaa, Tae, ova duga mu je naj naj naj ikad,iako se sad ošišal malo, duže mu je bilo bolje >_< Jbg i ja padam na duugee kose općenito =P
Ubiti Kibum mi doro zgleda sa svakom frizurom, ova sad mu daje malo punk štih <3, al najdraža mi je ona kad je imo svakakve pramenove i u koso šiške, mislim da je to bilo u vrijeme Hello Baby, Jonghyun definitivno plava kosa naj iako i njemu sve doro stoji, Onew nije previše mjenjo zurke, a ova od Minha je totalni promašaj :/

Quote:
hvala bogu da se netko slaže da je Jessica sva bitchy... ah ne znam >.< ima super noge, al svejedno >.<' nekaj kod nje me iritira =D ne pratim baš showove sa njima =P jedino ak je SHINee ili Beast u njima =D

od girl bandova volim 2NE1, one su mi skroz badass i fierce =D
joooj, pa zaboravila sam na Big Bang, dal njih voliš? =D jedva cekam deveti mjesec, 2NE1, Big Bang i Beast comeback ♥

- cudno mi je pricat o k-popu na hrvatskom .__. hehe ~
Ovo je bio show sa shinee,oni su kao bili ''voditelji'' skupa sa voditeljima XD

A BoA? Čula sam svega par njenih pjesama no i za nju govore da je arogantna i bitchy O_o Meni tako iskreno i izgleda =p
Big Bang su mi ful slatki =D


Quote:
Anchy Kaliz kaže: Pogledaj post
Aa ima vas još Sad sam si hepi
sve sam pročitala i niš ne kužim ni Jessica ni ništa, ženske baš ne pratim, samo 2NE1

SJ mi je onako naj ( Leeteuk, Sungmin) , SHINee ( oo da deff. Teamin , Big Bang ( Taeyang T.O.P. *O* ) , 2PM, BEAST, DBSK bez obzira što više ih nema ... SS501 mi je dobar samo jer su mi skroz simpa ( ko svi al.. xD) i zbog Hyun Joonga

Ja sam inače jako puno na forumu allkpopa.com super stvar ^^



Učite li korejski možda ovako?



Btw.b2st i gorfica koji ste kvart?
1dream isto iz zg-a , woow ^^
Koreanski ne učim ali bi voljela (tako da jednog dana kad odem u Koreu mogu lijepo razgovarat sa njima svima *vjeruje da će to uspjet jednom napravit* XD), ali ako mogu birat rađe bi učila japanski (a ne mogu birat jer ni jedan jezik nemrem učit XD)
Ja sam iz Dubrave. ^^
Baš mi je drago da se skupljate, iako ne znam baš kaj ja tu radim, ja sam više ''SHINee fan'' nego ''kpop fan'' ^^'
Al ovdje bar mogu pričat o SHINee, inaće nemam s kim Družim se nažalost sa primitivcima kojima je to sve gej. I naravno JongKey su ''ogavni pederi i treba ih zatvorit u komoru i spalit'' -.-' Mrzim takve ljude -.-'
Grofica Raven is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.08.2010., 10:38   #16
Radovansupak
Registrirani korisnik
 
Radovansupak Avatar
 
Registracija: Jul 2008.
Postova: 102
Gee gee gee gee baby baby baby
Radovansupak is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.08.2010., 11:52   #17
1Dream
Registrirani korisnik
 
Registracija: May 2010.
Postova: 921
Quote:
Grofica Raven kaže: Pogledaj post
Al ovdje bar mogu pričat o SHINee, inaće nemam s kim Družim se nažalost sa primitivcima kojima je to sve gej. I naravno JongKey su ''ogavni pederi i treba ih zatvorit u komoru i spalit'' -.-' Mrzim takve ljude -.-'
Ja sam okružen takvim ljudima. Moji najbolji prijatelji su takvi ljudi (Trojica najmanje )

"Frizure, pič***** glasići, glupi ples, izgled, odjeća...prave su peder****"

I onda naravno, muški koji ih slušaju su izravno "gay" isto

EDIT: Sada sam BTW poslušao jednu pjesmu od G.NA i stvarno je pjesma.

Ovu, predobra mi je
1Dream is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.08.2010., 12:02   #18
Grofica Raven
Registrirani korisnik
 
Grofica Raven Avatar
 
Registracija: May 2009.
Lokacija: Zagreb grad :D
Postova: 435
Quote:
1Dream kaže: Pogledaj post
Ja sam okružen takvim ljudima. Moji najbolji prijatelji su takvi ljudi (Trojica najmanje )

"Frizure, pič***** glasići, glupi ples, izgled, odjeća...prave su peder****"

I onda naravno, muški koji ih slušaju su izravno "gay" isto

EDIT: Sada sam BTW poslušao jednu pjesmu od G.NA i stvarno je pjesma.

Ovu, predobra mi je
E upravo to -.-' Balkane moj...

I da svi ti bendovi iz koreje (i ostalih azijskih zemlja) izgledaju 100000 puta bolje od naših šminkića, oni ekšli zgledaju dobro i ja recimo nisam šminkić nit se družim s tkavima,ali meni stvarno jebeno zgledaju svi od reda,i frizure i odjeća (inaće sam alternativa).

EDIT: meni je ova pjesma i spot *-* http://www.youtube.com/watch?v=r8xR6HjW-NQ
Obošavam te dark elektro rnb pop azijske pjesme XD
Spot je savršen
Narsha je prelijepa *-*
Grofica Raven is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.08.2010., 12:04   #19
Anchy Kaliz
Registrirani korisnik
 
Registracija: Jul 2008.
Postova: 159
Quote:
Grofica Raven kaže: Pogledaj post
E upravo to -.-' Balkane moj...

I da svi ti bendovi iz koreje (i ostalih azijskih zemlja) izgledaju 100000 puta bolje od naših šminkića, oni ekšli zgledaju dobro i ja recimo nisam šminkić nit se družim s tkavima,ali meni stvarno jebeno zgledaju svi od reda,i frizure i odjeća (inaće sam alternativa).


Znaju se oblačit, pjevat, plesat, zavode cure na svakom koraku, pjevaju o curama, da baš su gej
Anchy Kaliz is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.08.2010., 12:07   #20
Anchy Kaliz
Registrirani korisnik
 
Registracija: Jul 2008.
Postova: 159
Quote:
Grofica Raven kaže: Pogledaj post

EDIT: meni je ova pjesma i spot *-* http://www.youtube.com/watch?v=r8xR6HjW-NQ
Obošavam te dark elektro rnb pop azijske pjesme XD
Spot je savršen
Narsha je prelijepa *-*


Predobra stvar Ženska je divnaa
Anchy Kaliz is offline  
Odgovori s citatom
 
 
Odgovor


Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smajlići su On
[IMG] kôd je On
HTML kôd je Off

Kreni na podforum




Sva vremena su GMT +1. Trenutno vrijeme je: 17:21.



Powered by vBulletin Version 3.8.4 (hrvatski)
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site content ©1999-2014 Forum.hr
Ad Management by RedTyger