Meni je u Rubi bila jako draga i to mi se do danas zadržalo, tako da nemam ništa protiv nje, gluma tako-tako, ali imam protiv lika MJ. O tome ćemo kad krene serija.
__________________ Čekaj me i ja ću doći, samo me čekaj dugo. Čekaj me i kad žute kiše noći ispune tugom...
Meni je u Rubi bila jako draga i to mi se do danas zadržalo, tako da nemam ništa protiv nje, gluma tako-tako, ali imam protiv lika MJ. O tome ćemo kad krene serija.
slažem se (ovo za komentiranje)... Meni je jedino imala vrhunsku kemiju s Guy Eckerom u Heridas de amor, ali i tu mi bila koma lik
jedva čekam da počme, da možemo komentirati neke epke
stvarno su se potrudili,ima dobar popdenevni termin,a čak je i repriza u lijepo vrijeme,pa svi mogu gledati...vidjet ćemo,ipak je tradiciju na hrt-u gotovo pa nemoguće pobiti...
vratimo se na temu:
Kakav vam se čini izbor za glavni par
Muški dio- prva liga, a za nju ne znam , tu ću malo pričekat s komentarom dok serija krene....
joj kad usporedim njega i npr. Čunga lungu...dođe mi da plačem...
Ali ozbiljno, trebali bi ostaviti telenovele u tom terminu da se ljudi naviknu na njih i da steknu neku naviku pa će i gledanost biti veća, kao što je na RTL-u i HRT-u