Danas su ovi sa pinkbh totalno izrezali scenu kada MJ dobije buket ruža od izmišljenog lika Agirea, ljubomornu reakciju Alexa kada sazna, kao i svađu njih dvoje. Nadam se da će u reprizi biti cijela stvar a ne izmasakrirana epizoda.
Sve pet, još samo da MJ glumi Maite i to bi bio vrh, jer ovu Kakoseveczove nikako ne mogu gledati. Nije mi ružna nego mi je cudna, nije mi "televizicna". Ima prevelika usta i vidljivo umjetne zube koji su stalno u prvom planu. Jednostavno, Alexu treba Maite. Stvarno, zamislite da Maite glumi MJ. Aaaah!
"" 10:25 Tata i zetovi
serija
10:55 Odavde do vječnosti
serija
11:55 Magična privlačnost
serija
12:55 IN magazin
domaća produkcija
13:40 Naša mala klinika
serija
14:40 Najbolje godine
domaća serija
15:40 Odavde do vječnosti
serija
16:40 Magična privlačnost
serija
17:00 Vijesti Nove TV
informativni program
17:25 Naša mala klinika
serija
18:25 IN magazin
domaća produkcija ""
Zna li netko jel ovo greška u rasporedu nove tv na netu što sam vidio za 1. i 2. veljače, kako sortilegio može trajati 20min??
Ma to je greška. Što tek reci za stranicu Sapunice net. gdje je za Levyja napisano da je trenutno u vezi sa Jacky, protagonisticom iz Magicne privlacnosti? Oni kasne sa informacijama, a Nova ne zna racunati...
pas m to je sve popodne.. kad su starci doma pa neću to moć gledati.. nadam se da će bit ujutro repriza da bar par pogledam. pa kaj nije levy oženjen s onom ne znam sad kak se zove pa ju je varao valjda ili tak neš... .confused:
"" 10:25 Tata i zetovi
serija
10:55 Odavde do vječnosti
serija
11:55 Magična privlačnost
serija
12:55 IN magazin
domaća produkcija
13:40 Naša mala klinika
serija
14:40 Najbolje godine
domaća serija
15:40 Odavde do vječnosti
serija
16:40 Magična privlačnost
serija
17:00 Vijesti Nove TV
informativni program
17:25 Naša mala klinika
serija
18:25 IN magazin
domaća produkcija ""
Zna li netko jel ovo greška u rasporedu nove tv na netu što sam vidio za 1. i 2. veljače, kako sortilegio može trajati 20min??
To je istina, po godinama si pašu, ali on je meni u svakoj ulozi jednak. Isto ono neko stiskanje zubiju dok je ljut i dok priča, imam osjećaj da namjerno skuplja slinu da bi zvučalo kao da se uživio u lik. Nzm to bolje objasniti, jednostavno mi je preplosnat dok karakterizira likove.
Samo je već postalo retardirano da čovjek od 43 godine glumi max. 25-godišnjaka.
__________________ Čekaj me i ja ću doći, samo me čekaj dugo. Čekaj me i kad žute kiše noći ispune tugom...