Ne, ne govorim. Imam 22 godine. I dakle, kad prođe još 20 godina i dođem u godine koje ona ima danas, željela bih tako izgledati. Žena izgleda barem 10 godina mlađe, prezgodna je. Kakvih vražjih 70-ak godina?
__________________ Čekaj me i ja ću doći, samo me čekaj dugo. Čekaj me i kad žute kiše noći ispune tugom...
Cuj prvih 20 u mex. je islo prvi 10 po pola sata ako ih nova stavi od sat imat ce 90 ep. Sto i hoce uradit.
Samo da nova ne prekine serije nakon nekoliko epizodaa,, jer su dvije pustili jos s reprizom a tu je i ubrzo i farmaa
E te glupave farme se i bojim, ali valjda su isplanirali kako će s njom kada dođe u 3. mjesecu jer tu su i najbolje godine(koje stvarno ne znam tko gleda) heh, ali dobro valjda su isplanirali programsku shemu..meni je bitno da sortilegio ne diraju kad krene!
E te glupave farme se i bojim, ali valjda su isplanirali kako će s njom kada dođe u 3. mjesecu jer tu su i najbolje godine(koje stvarno ne znam tko gleda) heh, ali dobro valjda su isplanirali programsku shemu..meni je bitno da sortilegio ne diraju kad krene!
Iskreno i meni isto...volio bih vidjet cijelu SORTILEGIO kad krene a ne da je na polovici ili ukinu ili stave u jutarnji termin oko 6h
Iskreno i meni isto...volio bih vidjet cijelu SORTILEGIO kad krene a ne da je na polovici ili ukinu ili stave u jutarnji termin oko 6h
A iskreno mislim da neće mijenjati termine, kao i prije kada su imali stabilne termine za telenovele, al u svakom slučaju 6:00h ujutro rezervirano je za "Naši najbolji dani" tako da u najgoroj opciji termin bi pao na 11h, to je neka gora verzija ako bi došlo do toga, ali iskreo sumnjam, mislim da su odlučili ozbiljno vratiti telenovele na svoje ekrane, kao nekada..
Ipak imaju i reprizu, tako da sumnjam kada su tako ozbiljno ušli u to, da će početi filozofirati..
jel se netko sjeća, ja nisam pratio pa ne znam, kada je rebelde došla, pa je bila prvotno u 17h, a jel imala reprizu dopodne?
"Sortilegio" je dobra sapunica po mom mišljenju,ali kako je Nova Tv prevela kao"Magicna privlacnost" isto kao i na Pinku BIH,zar prijevod ne bi trebao biti "Čarolija".?
jel se netko sjeća, ja nisam pratio pa ne znam, kada je rebelde došla, pa je bila prvotno u 17h, a jel imala reprizu dopodne?
Rebelde je došla 5.1.2009. u 17:25 bez reprize. Nekoliko mjeseci kasnije najavili su reprizu u jutarnjem terminu, ali nikad je nisu ostvarili. Na kraju je bila samo ponekad i to oko 6 ujutro...
pa zar ima nova običaj mijenjati termine? mislim da pomaknut za 2-3 sata.. ali da je trknu u 6 ujutro? najbolje bi bilo da ide oko 11 navečer. tak bi je uvijek mogla gledati )
"Sortilegio" je dobra sapunica po mom mišljenju,ali kako je Nova Tv prevela kao"Magicna privlacnost" isto kao i na Pinku BIH,zar prijevod ne bi trebao biti "Čarolija".?
de ni meni nije jasno to na sapunice net da je on s tom glupacom u vezi?????.... pa on je sa Elizabeth i imaju sina.... ma ne kuzim uopce....???
ova serija mi je super nesto sam pogledala al kad sam saznala da ce biti na novoj prestala sam i sad cu tamo poceti... al samo me jedno zanima zasto jacqueline bracamontes???? njemu pristaje neka ljepsa.... al sto je tu je..... svakako ju gledam....
ako vec ima ona talijanska carolija... mogli su barem prevest samo kao magija.... dobro da i za ccea nisu pokupili od ovih iz bih, pa preveli napusteni andeo...
de ni meni nije jasno to na sapunice net da je on s tom glupacom u vezi?????.... pa on je sa Elizabeth i imaju sina.... ma ne kuzim uopce....???
ova serija mi je super nesto sam pogledala al kad sam saznala da ce biti na novoj prestala sam i sad cu tamo poceti... al samo me jedno zanima zasto jacqueline bracamontes???? njemu pristaje neka ljepsa.... al sto je tu je..... svakako ju gledam....
a da ga pitaš Willa direktno... zašto Jacky Bracamontes?
ako vec ima ona talijanska carolija... mogli su barem prevest samo kao magija.... dobro da i za ccea nisu pokupili od ovih iz bih, pa preveli napusteni andeo...
Ja ne vidim zašto toliko mnogi polemiziraju oko samog prijevoda naziva serije, bitno je da je ona došla na naše tv ekrane, telenovela je odlična, a sam prijevod je skroz po strani, tak i tak nikad svi nebi bili zadovoljni, a realno gledajući nije uopće toliko bitno!
Moje mišljenje je da prijevod skroz ok stoji..