jedna napomena vezano uz komentare. nisam neki stručnjak. jednostavno ću se povoditi svojim ukusom kakv god on bio.
@fotomc.....fotka skroz ok, al nekako dominira sve ostalo osim očiju
@MarijiCa92.....kadar uopće nije loš, problem je (kao što je spomenuto ranije) što je spaljena desna strana
@melanija.....kao što si i sama napisala važno je sudjelovati. nekako nije to ono što se tražilo
@SebaOs.....dobar macro, al nije mi se dopalo kaj je odsjaj u desnoj polovici oka. nekako smeta i zbunjuje, odvlači pažnju
@imaginatiwa.....opet još jedan dobar macro.....nekako mi se čini da ti je pobjegao fokus sa zjenice oka
@Acheron.....kadar i nije tako loš, al nema ono nešto....
@kreso01.....daleko najbolji macro ljudskog oka na ovom natječaju i definitivno jedan od favorita. off the record - dvoumio sam se jako između tvoje i Nevenove fotke za 3. mjesto
@silly_one.....bez zamjerke, al osim činjenice da je na fotki oko, ipak to nije nešto što sam očekivao od teme.
@viky15.....jako dobar macro no ipak ti fali oštrine u lijevoj polovici zjenice
@themoment.....kak se ono kaže nit smrdi, nit miriše
@vegy10.....jako oštro, možda da je malo jače kropano
@drazen_vk.....bez zamjerke, al skroz fulano, čak se ni oči ne vide
@Francesca.....vrhunska ideja, svaka čast
@rushinbrain.....spaljeno do temelja
@OPTi Mystic.....fali oštrine
@Broj jedan.....još jedna dobra ideja
@foto1957....sve u svemu nije loše al nekak al kak si i sam napisao....oko moje malo
@Neven J......osim što je Bojana nevjerojatno privlačna djevojka, super ukomponirano ovo zelenilo sa prekrasnim zelenim okom
@ilead.....osim kaj je maca cute, ne znam kaj bi dodao
@poznanik.....vrhunska ideja, svaka čast
@CrniDjuro.....sviđa mi se zvjerka, al nedovoljno dobro za top 3
@Oklagius....moram ti priznati da sam jako dugo dvojio o pobjedniku. da nisam bio sit ti bi odnio prvo mjesto

. u svakom slučaju vrhunski uradak
@demosten.....još jedna vrhunska ideja
@Svemogući.....što drugo reći osim da jednostavno ne možete svi biti u top 3 mada neki zaista zaslužuju
@the LPAA.....prekrasne plave okice
@miner5..... ideja nije loša, bilo bi puno bolje da je bolji kadar
@Vezica.....da je oko druge boje(ili dlaka) bilo bi puno efektnije
@josx.....još jedne plave okice, malo ti je kidnuo fokus
@DNx.....nekako mi je sve skupa prebljedunjavo
@arte.....fotka je skroz ok, al nema ono nešto
@mljac1.....nema se tu puno za komentirati. ovo je jedan od najboljih macro radova koje sam vidio u posljednje vrijeme....ovo baca na guzicu
@vallay....ipak malo previše očiju
još jednom čestike svima