Ovo je najbolja gamerska vijest zadnjih.... hm... ma barem 6 mjeseci.
Quote:
Spec.tre kaže:
15.8 GB
damn hard mi cvili... danas mi je trebao dochi novi.. ali 0 bodova... ugl. proces nabave je krenuo... sutra ujutro spremno....
.... samo da ne guglam... ima li ovo dedicated servera?
bilo bi fora umjesto knifanja u cod4 probati malo alienizirati ekipu :=)
Upravo sam saznao za ovu igru o covece izgleda jebeno dobro ali 15 i nesto skoro pa 16 giga je zaista puno no vredi pa cu krenuti pa kad stigne stigla je i bice samo moja
Interesantno da niko nije postavio poster i neki screenshot pa cu ja to uciniti sa velikim zadovoljstvom
A ? Sta kazete ? Ja sam odusevljen ovim slikama a ima ih jos nego rekoh da ne preteram i ovo je dosta da bi se videlo da je rec o izuzetnoj igri.
Ja rađe pogledam trailer ili gameplay video nego screenshot. Jer ovi "službeni" screenshotovi se obično uzimaju na nabrijanim mašinama s najvišim grafičkim postavkama, to nije realan izgled. Tako da bolje video, ili iskustvo iz prve ruke.
Šta se tiće neta, spajam se preko MetroCARNeta. Uz doplatu od 50kn dobijem 4 Mbit DL / 512 kbit UL net za 150kn (20 €) mjesečno.
Ja rađe pogledam trailer ili gameplay video nego screenshot. Jer ovi "službeni" screenshotovi se obično uzimaju na nabrijanim mašinama s najvišim grafičkim postavkama, to nije realan izgled. Tako da bolje video, ili iskustvo iz prve ruke.
Šta se tiće neta, spajam se preko MetroCARNeta. Uz doplatu od 50kn dobijem 4 Mbit DL / 512 kbit UL net za 150kn (20 €) mjesečno.
Imas pravo, ali dobro malo screen-a nece skoditi ako nista drugo makar tema ima lepsi izgled
20 eura za 4 mb/s u jbt ja placam 18 eura za 1 mb/s download i 128 kb/s upload