pozdrav svima.. evo nedavno sam kupio iPhone 3gs 32 gb i sada malo proucavam itunes .. shvatio sam gotovo sve u vezi stavljanja filmova, pjesama i slika ali sada me zanima kako ucitat tj stavit titlove na iphone od nekog filma.. pa eto ako netko zna ili ima neko iskustvo nek pomogne
Skini format factory, klikni na Sve u mobilni uredjaj , potom odaberi rezoluciju, klikni na u redu i odaberi datoteku, opet u redu potom desnim klikom na odabranu datoteku i idi na opciju izlazne postavke i idi skroz dole do dodatnog podnaslova . Klikni na prvu opciju u desnu stranu i dodaj prijevod . Klikni u redu i zapocni konvertiranje
Ovo je ukratko način koji je postao jedan drugi forumaš, nisam isprobala jer nemam windowse tako da nisam 100% sigurna da radi
Ja to radim sa Quick Time Playerom Pro. Znaći moraš imati Pro verziju za export.
Pokreneš film u kojem imaš .avi film i .srt titlove. Nakon što film počne, staviš pauzu, odeš u "File" --> "Export" i staviš "Movie to iPhone" gdje piše "Export". Nakon toga klikneš save i export kreće.
Za film treba nekih 15 do 30 minuta, ovisi o veličini i kvaliteti filma.
Quick time ti napravi export u .m4v sa "upečenim" titlovima.
Najbrže i najjednostavnije sa svime čime sam se sretao do sada.
Jel se sa quick timeom vide slova č,ć,ž,š,đ kod titlova kad gledas na iphoneu jer ja koristim handbreak i odlican je konvektira mi film kvalitetno i stavi titlove ali ne mogu namjestiti da vidim oga slova pa mi je malo glupo gledati film...
Nemaš nigdje koliko znam za skinuti quicktime pro, skineš normalan i upišeš aktivacijski kod. Taj program se inače plaća, ja sam ga isprobala i odličan je, hvala Um na preporuci
Kristio sam Hand break nekoliko puta, i čini se dobar, ali nikako da dobijem titlove u konvertiranom filmu, ne znam gdje griješim, ako neko može da da kratki tutorijal kako namjestiti postavke....unaprijed hvala