BroadwayBlueshirt 68 kaže: Kad su Hetero, zasto im mlade curice nisu meta??
Ne samo da su skoro sve zrtve muskarci, vec teenage-ri. Sto dovoljno govori.
Pametnome dosta.
Ne, upravo PAMETNOM nije dosta.
Radi se o tome da su ti svecenici u celibatskim okolnostima! U Srednjem Vijeku, pederastija medju fratrima je bila TOLIKO rasirena, da je sv. Dominik POSEBNO nasrnuo na nju. I mislim Benedikt, ali nisam siguran za njega.
"Flesh can be tempted ACORDING to nature... or AGAINST the nature, friar Willim... it depends on circumstances..." (The Name of the Rose)
Uglavnom: NEMOJ brkati PEDOFILIJU i PEDERASTIJU.
Ne serem sad i ja sam mislio da je to isto, dok mi nije jedna psihijatrica objasnila razliku.
Ovo sto sam ti napisao je stav psihijatrijske znanosti, a o tome je govorila i ona... ne znam joj sad ime... sa Hrabrog telefona. A, znam, brat joj je poznati tenisac. Ana... Ana...
Mislim, evo ti od tog ISTOG doktora, s tog ISTOG linka:
Quote:
Homosexual men are not more likely to engage in illegal sexual behaviors with children and adolescents than heterosexual men.
a i ovo:
Quote:
Therefore, the majority of clergy sex offenders are also victims of sexual abuse too. Almost all have serious psychiatric disorders such as substance abuse, personality disorders, or mood disorders.
Jebote, covjek je napisao ono sto sam ti rekao, ali ti pises "lazes"
Baron Samedi kaže: Ne, upravo PAMETNOM nije dosta.
Radi se o tome da su ti svecenici u celibatskim okolnostima! U Srednjem Vijeku, pederastija medju fratrima je bila TOLIKO rasirena, da je sv. Dominik POSEBNO nasrnuo na nju. I mislim Benedikt, ali nisam siguran za njega.
Ne serem sad i ja sam mislio da je to isto, dok mi nije jedna psihijatrica objasnila razliku.
Ovo sto sam ti napisao je stav psihijatrijske znanosti, a o tome je govorila i ona... ne znam joj sad ime... sa Hrabrog telefona. A, znam, brat joj je poznati tenisac. Ana... Ana...
Slusaj, nemam namjeru, majke mi, o ovome raspravljat.
U Americi, kada je rijec o CHILD-SEX SKANDALIMA u RKC, onda se znaju podatke.
Dao sam ti podatke, link, citate.... ako ti se ne svidja, ne mogu ti pomoci. To je tvoj problem.
Da su zrtve skoro uvijek muskarci, potvrdili su strucnjaci, znanstvenici, doktori, odvijetnici, novine, itd.itd.
MEDIJI se koncentriraju na PEDOFILIJU...
iako posjeduju svu informaciju, presucuju da se radi o HOMOSEXUALCIMA.
Kada se Crkva rijesi homosexualaca, izgoni iz svojih redova, rijesen ce biti citav problem.
__________________ I'm a hustler homey,
you a customer crony
Got some, dirt on my shoulder,
could you brush it off for me?
"Flesh can be tempted ACORDING to nature... or AGAINST the nature, friar Willim... it depends on circumstances..." (The Name of the Rose)
Naj se ljutiti, no citirati "Ime ruže" kod ove teme....
HrvojeHorvat kaže: Nije stvar u tome, nego kako su se obezobrazili da sad idu napadat crkvu javno, ko da je crkva organizirala paradu protiv pedera...u stvari to nije losa ideja, mozda bi heteroseksualci trebali organizirati paradu protiv nasilja pedera prema nama svima ostalima.
Ne zelim, ali stvarno ne zelim, trecu godinu uzastopce sudjelovati u vec tradicionalnim IMF raspravama o pride paradama. Ovaj put samo cu primijetiti kako je navedeni motiv parade - ako je istinit, odnosno tocno naveden u uvodnom potu - najidiotskiji dosada.
On naime pokazuje kako organizatori ne razumiju ni ne poznaju nacin na koji Crkva djeluje, uci, kao ni kako je ustrojena. To takodjer pokazuje da su jednostavno neobrazovane neznalice i jeftini politikanti (iliti politikantice).
__________________ Marko Aurelije, Rimski Car i Filozof, Epitaf 29-i: "Sramotno je kad u jednom tijelu duša oslabi prije nego li je oslabilo tijelo"
PowerLock kaže: Ne zelim, ali stvarno ne zelim, trecu godinu uzastopce sudjelovati u vec tradicionalnim IMF raspravama o pride paradama. Ovaj put samo cu primijetiti kako je navedeni motiv parade - ako je istinit, odnosno tocno naveden u uvodnom potu - najidiotskiji dosada.
On naime pokazuje kako organizatori ne razumiju ni ne poznaju nacin na koji Crkva djeluje, uci, kao ni kako je ustrojena. To takodjer pokazuje da su jednostavno neobrazovane neznalice i jeftini politikanti (iliti politikantice).
BroadwayBlueshirt 68 kaže: Mozda nisu generalno, u globalu.
ALI KADA JE RIJEC O SKANDALIMA UNUTAR RKC u AMERICI...
Radi se o homosexualcima, u, kako kaze podatak, 80-90% slucajeva...
Nisi li ti meni rekao da o tome ne zelis razgovarati?
Osim toga: DETALJI su opisani na onom linku, ja sam samo stavio najvaznije van. A tamo se vidi da se govorilo da se u 80-90% slucajeva biraju MUSKA DJECA - sto je i LOGICNO, obzirom da su MINISTRANTI, koji su, koliko ti pise na TVOJIM linkovima, U PRAVILU zrtve.
A ti si, vidim, slucajno zaboravio onu NAJVAZNIJU: Almost all have serious psychiatric disorders such as substance abuse, personality disorders, or mood disorders.
Baron Samedi kaže: To vidis po tome da je 90% poznatih pedofila koji su maltretirali MALE DECKE - hetero!
Kada je rijec o skandalima u Katolickoj Crkvi... istina je ovakva, koliko god to nekima bilo nedrago:
"Almost all the priests who abuse children are homosexuals. Dr. Thomas Plante, a psychologist at Santa Clara University, found that “80 to 90% of all priests who in fact abuse minors have sexually engaged with adolescent boys, not prepubescent children. Thus, the teenager is more at risk than the young altar boy or girls of any age.”
A ja sam se upravo s ovim pojavio zato sto se, JOS JEDNOM, napadalo Katolicku Crkvu.
you a customer crony
Baron Samedi kaže: Radi se o tome da su ti svecenici u celibatskim okolnostima! U Srednjem Vijeku, pederastija medju fratrima je bila TOLIKO rasirena, da je sv. Dominik POSEBNO nasrnuo na nju. I mislim Benedikt, ali nisam siguran za njega.
Khhmmm, khhhm.
Celibat nije problem. Problem su Homosexualci i drugi devijanti.
Rabbi Arthur Gross Schaefer is a professor of law and ethics at Loyola Marymount University. It is his belief that sexual abuse among rabbis approximates that found among the Protestant clergy. According to one study, 73 percent of women rabbis report instances of sexual harassment. “Sadly,” Rabbi Schaefer concludes, “our community’s reactions up to this point have been often based on keeping things quiet in an attempt to do ‘damage control.’ Fear of lawsuits and bad publicity have dictated an atmosphere of hushed voices and outrage against those who dare to break ranks by speaking out.”[xxiii]
Rabbi Joel Meyers, executive vice president of the Conservative Rabbinical Assembly, reports that 30 percent of rabbis who changed positions in 2000 did so involuntarily, and that sexual abuse was a factor in many instances.[xxiv] The Awareness Center devotes an entire website to “Clergy Abuse: Rabbis, Cantors & Other Trusted Officials.” It is a detailed and frank look at the problem of sexual abuse by rabbis.
you a customer crony
BroadwayBlueshirt 68 kaže: Kada je rijec o skandalima u Katolickoj Crkvi... istina je ovakva, koliko god to nekima bilo nedrago:
"Almost all the priests who abuse children are homosexuals. Dr. Thomas Plante, a psychologist at Santa Clara University, found that “80 to 90% of all priests who in fact abuse minors have sexually engaged with adolescent boys, not prepubescent children. Thus, the teenager is more at risk than the young altar boy or girls of any age.”
A ja sam se upravo s ovim pojavio zato sto se, JOS JEDNOM, napadalo Katolicku Crkvu.
Ne kenjkaj Ljuti, GDJE sam ja to napao Katolicku Crkvu? Dapace, odi na religiju i vidi da sam BRANIO stav Katolicke Crkve o radu nedjeljom! Ja sam samo napomenuo da PEDOFILIJA nema veze s pederastijom i da je ono gore pokazuje SAMO ODABIR - tj. da je HOMO upotrijebljeno da bi se istaklo da je VECINA ZRTVI MUSKOG RODA.
Re: Re: Re: Homosexual Priests Target Teenage Boys
Quote:
BroadwayBlueshirt 68 kaže: Khhmmm, khhhm.
Celibat nije problem. Problem su Homosexualci i drugi devijanti.
Rabbi Arthur Gross Schaefer is a professor of law and ethics at Loyola Marymount University. It is his belief that sexual abuse among rabbis approximates that found among the Protestant clergy. According to one study, 73 percent of women rabbis report instances of sexual harassment. “Sadly,” Rabbi Schaefer concludes, “our community’s reactions up to this point have been often based on keeping things quiet in an attempt to do ‘damage control.’ Fear of lawsuits and bad publicity have dictated an atmosphere of hushed voices and outrage against those who dare to break ranks by speaking out.”[xxiii]
Rabbi Joel Meyers, executive vice president of the Conservative Rabbinical Assembly, reports that 30 percent of rabbis who changed positions in 2000 did so involuntarily, and that sexual abuse was a factor in many instances.[xxiv] The Awareness Center devotes an entire website to “Clergy Abuse: Rabbis, Cantors & Other Trusted Officials.” It is a detailed and frank look at the problem of sexual abuse by rabbis.
DA, I? STO? ZELIS ME NATJERATI DA JA ODEM U DRUGU KRAJNOST I KAZEM "NE, NEMA TAKVIH RABINA I KANTORA, TO JE LAZ?"
Jadno! Naravno da ima! To si TI koji zelis potpisati da su SVI crni ili SVI bijeli!
Ajmo jos malo sa tog sitea:
Quote:
The problem of sexual abuse in the Jehovah’s Witnesses is evident among church elders but most of the abuse comes from congregation members. “The victims who have stepped forward are mostly girls and young women,” writes Laurie Goodstein in the New York Times, “and many accusations involve incest.” There is a victims support group available, “silentlambs,” that has collected more than 5,000 Witnesses contending that the church mishandled child sexual abuse
pa jos...
Quote:
In New York City alone, at least one child is sexually abused by a school employee every day. One study concluded that more than 60 percent of employees accused of sexual abuse in the New York City schools were transferred to desk jobs at district offices located inside the schools. Most of these teachers are tenured and 40 percent of those transferred are repeat offenders. They call it “passing the garbage” in the schools. One reason why this exists is due to efforts by the United Federation of Teachers to protect teachers at the expense of children.[xxxi] Another is the fact that teachers accused of sexual misconduct cannot be fired under New York State law.[xxxii]
a ajmo i jos...
Quote:
In a survey for the Wall Street Journal-NBC News, it was found that 64 percent of the public thought that Catholic priests frequently abused children.[
Misli, sto mi zelis iputirati? Da cu ici BRANITI nekog rabina koji je abuser samo zato sto je rabin? Pa nisam ja Ljuti Bronx Bombarder da mislim da su moji andjeli, a svi ostali - pogotovo ako su Srbi - teski djavoli.
Ovo ti pisem da prestanes prebacivati loptu u tudje polje, kad se ovdje radi o pitanju Je li pederastija istovjetna s pedofilijom i vodi li iz jedne druga?
Ja sam ti SAMO skrenuo paznju da to NE VODI nuzno jedna drugoj i upotrijebio sam TVOJ site da ti to dokazem. Ne shvacam oko cega ti sad pizdis?
Baron Samedi kaže: Ne kenjkaj Ljuti, GDJE sam ja to napao Katolicku Crkvu? Dapace, odi na religiju i vidi da sam BRANIO stav Katolicke Crkve o radu nedjeljom! Ja sam samo napomenuo da PEDOFILIJA nema veze s pederastijom i da je ono gore pokazuje SAMO ODABIR - tj. da je HOMO upotrijebljeno da bi se istaklo da je VECINA ZRTVI MUSKOG RODA.
A ti si na to nasrnuo...
Tko je rekao da si TI napao RKC? Ja sam odgovorio na Wall-ov post, ti si se javio.... nitko te nije pozvao. :
Ja ti samo kazem, da u slucaju RKC, krivi su Homosexualci.
Celibat nije problem, jer kad bi bio, onda bi valjda Heterosexualci otisli kakvu kurvu j*bat, ili kakvu drugu zensku, a ne bi rukom na deckice...
A to isto potvrdjuje cinjenica da i medju Rabbi-ima i drugih svecenika, gdje nema celibata, postoji veliki problem sto se tice sexual abuse....
Ali, kao sto se zna, o tome mediji SUTE, SUTE i SUTE.
(this time it's for real)
you a customer crony
Baron Samedi kaže: Ne kenjkaj Ljuti, GDJE sam ja to napao Katolicku Crkvu? Dapace, odi na religiju i vidi da sam BRANIO stav Katolicke Crkve o radu nedjeljom! Ja sam samo napomenuo da PEDOFILIJA nema veze s pederastijom i da je ono gore pokazuje SAMO ODABIR - tj. da je HOMO upotrijebljeno da bi se istaklo da je VECINA ZRTVI MUSKOG RODA.
A ti si na to nasrnuo...
S jedne strane: kada se radi o seksualnom zlostavljanju unutar KC, svatko se javlja ali im naravno nije do zrtava.
Osobno znam da u striktno protestantskim mjestima ima dosta incesta, a zrtva se cesto ne usudi to prijaviti zato sto je zlocinac aktivan u crkvi. Samo sto se o tome manje cuje.
Mislim da ovi sto zlostavljaju djecu upravo odaberu profesiju gdje ce biti blize djece. Ne vjerujem da fratar postaje pedofil, nego da pedofil postaje fratar, ili ucitelj u vrticu, ili ide raditi u djecji dom.
Sto se tice pederasta, mozes li globalnu disktinkciju napraviti izmedu pederasta i pedofila?
PEDOFIL moze i ne mora biti PEDERAST, a PEDERAST moze i ne mora biti PEDOFIL.
Sto znaci: JEDNO NE UKLJUCUJE NUZNO DRUGO.
I osobno mi se pedofilija gadi. Pederastija - to je njihov problem. Kao sto rekoh - voli p***u, iako mi to cesto nije pametno, a i nemaju me sanse konvertirati - jer BORG JE IZMISLIO ASIMILACIJU!
Spot Perdita kaže: Ovo mi djeluje kao previse jednosmjeran pogled na problem seksualnog zlostavljanja religioznim ustanovama.
[/SIZE]
Moze ti djelovati kako god ti zelis.
Jos jednom, u Americi, u 90% slucajeva sex skandala unutar RKC, radi se o Homosexualcima koji su postali svecenicima.
Nikakvi Bullshit argument ovdje nece proci da je kriv nekakvi celibat. Jer abuse medju Rabbi-ima i drugih, upravo dokazuje suprotno.
Dakle, radi se o devijantima. A u slucaju RKC, radi se o homosexualnim devijantima, sto su istrazivanja dokazala. Naravno da postoji slucajeva drugacijih zlostavljanja. However, that wasn't my point.
My point was, da nece nitko ovdje napadati Katolicku Crkvu, toboze da sama proizvodi zlo--- s druge strane braniti i forsirati pederska nastojanja i "prava," ---
A PEDERI su upravo krivi za 90% sranja unutar RKC u Americi...
A sto se tice "imputiranja," drago je nekima kada mogu mlatiti po Katolike, te dovesti celibat u pitanje (koji bullshit argument), a kada im se donese malo istine o drugim svecenicima i redovnicima, onda je to odmah "imputiranja," i "pribacivanje lopte."
Problem je u tome, sto bi neki htili da je vruci krompir nonstop kod Katolika, a kad se uzme medijski coverage u obzir, nonstop i jest.
Ali to moze proci kod budala i naivaca, ne kod mene.
Ugodna vam noc.
you a customer crony
Baron Samedi kaže: Greska, homoseksualizam nije BOLEST, nego KEMIJSKI "poremecaj" (kazem: poremecaj uvjetno).
Prije nekoliko mjeseci britanski znanstvenici dokazali su da je trik u odnosima hormona: testosterona i esterogena.
Napravili su i test koji je snimljen i koji sam gledao. MUSKOM stakoru odrezali su testise i nafilali su ga progesteronom do te mjere da su mu prakticki nulificirali esterogen. ZENSKOM stakoru napravili su obrnuto. I promatrali reakcije:
ZENSKI je pokusao NAGUZITI muskoga koji SE NAMJESTIO za to. Dapace, ZENSKI je pokazivao IZRAZITU AGRESIVNOST, napadao, grizao, dok je muski bio vrlo miran i ponasao se - kao zensko.
NAPOMENA: OVIM JE DOKAZANO ZA ONAJ POSTOTAK "PRIRODNIH" HOMOSEKSUALACA koji su to od kad su se rodili! Postoji i DRUSTVENO uvjetovana homoseksualnost (primjerice, Stara Grcka ili Sindrom Duge Robije) ali ona je sad druga prica...
Ovo što ti pišeš... te su eksperimente radili i u vrijeme kad je Weininger pisao svoju glasovitu knjigu SPOL I KARAKTER. Ti na ovaj način želiš OPRAVDATI pederluk. Želiš reći da čovjek nema VLAST nad svojim postupcima??
Onda bi čovjek bio - životinja. A čovjek nije životinja. Osim darwinisti, oni neka vjeruju da su i gliste ako tako vole...
Nije Isus slučajno kazao "ako te ruka tvoja sablažnjava odsjeci je i odbaci od sebe..." Misleći pri tom na - grijeh i iskušenje. Ako osjećaš pederske porive - uvijek imaš opciju - isključiti seksualnost. I ne maltretirati ni sebe ni društvo.
A najvažnije od svega je: da su mi forumske vlasti - brisali postove! Bravo demokracijo!
I osobno mi se pedofilija gadi. Pederastija - to je njihov problem. Kao sto rekoh - voli p***u, iako mi to cesto nije pametno, a i nemaju me sanse konvertirati - jer BORG JE IZMISLIO ASIMILACIJU!
Znaš li koga ovdje zovu BORGOm davno prije nego si se ti pojavio na forumu? Očito da nemaš blage... Kako volite sebi laskati!
Pedofilija je NUŽNO povezana s pederastijom. I obrnuto. Zato već i pedofili traže svoja prava, po uzoru na pedere.
Ovo što ti pišeš... te su eksperimente radili i u vrijeme kad je Weininger pisao svoju glasovitu knjigu SPOL I KARAKTER. Ti na ovaj način želiš OPRAVDATI pederluk. Želiš reći da čovjek nema VLAST nad svojim postupcima??
DI sam ja to napisao? Ja sam pisao o NAGONU! NI O CEMU DRUGOM!
PEDOFILIJA I PEDERASTIJA su ISTO i ne širi laži! I u čijem to interesu radiš? Svaki pedofil je u biti i - peder. I to se zna. Kao što i svaki peder ima - pedofilske želje (smao je pitanje koliko ih smije ostvariti radi - zakona)
Pedofil zlostavlja djecu, a pederast ima homoseksualne odnose sa adolescentima, ali nije homoseksualac, tako nesto?
Baron Samedi kaže: Mislim, slazem se, ali tu je glavni CLASH POINT!
JE LI GAY NESTO STO JE ODREDILA PRIRODA ILI DRUSTVO?
U TOME JE CITAVA BIT!
I, btw, pitaj ju je su li je ikad privlacile ZENE. Nadam se da ste si toliko dobre?
Opet tebi "pametni" pitanje: A KAKVE VEZE IMA to jesu li je privlačile žene? Zar ona nema vlast nad svojim stavovima i odlukama? Pitam te, jer znam da znaš u skladu i s učenjem Tore, ali ovdje kršćanima (i polukršćanima) pokušavaš prodavati talmudske teze bajate od mraka... vjekova...
Čovjek moralno mora ići prema - gore. Postaviti se iznad nagona... nije li to i cilj sveukupne religije - pa i filozofije? Uzdići se iznad sudbine same.
I.L kaže: Opet tebi "pametni" pitanje: A KAKVE VEZE IMA to jesu li je privlačile žene? Zar ona nema vlast nad svojim stavovima i odlukama? Pitam te, jer znam da znaš u skladu i s učenjem Tore, ali ovdje kršćanima (i polukršćanima) pokušavaš prodavati talmudske teze bajate od mraka... vjekova...
Čovjek moralno mora ići prema - gore. Postaviti se iznad nagona... nije li to i cilj sveukupne religije - pa i filozofije? Uzdići se iznad sudbine same.
DAJ SHVATI DA JA NE PROPOVIJEDAM PEDERASTIJU!!!!!!
MENE SAMO I JEDINO ZANIMA JEDNO: JE LI ONA DOBIVENA RODJENJEM ILI JE NAUCENA U ZIVOTU!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Re: Re: Homosexual Priests Target Teenage Boys
Quote:
I.L kaže: PEDOFILIJA I PEDERASTIJA su ISTO i ne širi laži! I u čijem to interesu radiš? Svaki pedofil je u biti i - peder. I to se zna. Kao što i svaki peder ima - pedofilske želje (smao je pitanje koliko ih smije ostvariti radi - zakona)
O.K. a kako onda opravdavas silovanje malih CURICA?
Ja znam da je BORG jedna rasa iz Star Treka. Ti to znas?
Znas da sam bas danas mislio kako te nema i da nam nedostajes...
Nema me? Stvarno? Što ćeš, kad mi preko noći nestaju postovi... cyber forumska inkvizicija ima tajno - čistilište pa se "brinu" da tko ne pročita moje pametne postove... Tvoje neće brisati, ne boj se...
Ljuti, na momente mi izgledas inteligentan covjek, na trenutke se svojski trudis biti debil!
TKO JE OVDJE REKAO DA JE ISKLJUCIVO CELIBAT KRIV ZA SVE OVO!
I TI SI DOKAZAO TO - I SLAZEM SE! DA! CELIBAT SAM PO SEBI NE VODI PEDOFILIJI!
JA SAM SAMO REKAO DA MOZE BITI JEDAN OD SASTOJAKA! A TI SI NA MENE NAVALIO KAO "GLE, PIZDA ZIDOVSKA, NAPADA KC!"
Baron Samedi kaže: Mozda ti padas marsa - ALI TO NIJE BILA MOJA TEMA!
JA SAM SAMO PRICAO OKO TOGA JE LI TO SOCIJALNO ILI PRIRODNO UVJETOVANO! JE LI NESTO STO JE DOBIVENO RODJENJEM ILI NAUCENO!!!!!!!!
Pa KAKVE TO SVE SKUPA IMA VEZE S LJUDSKIM MORALOM I - ODLUKOM - KAKO ĆEŠ ŽIVJETI????
Nemoj samo početi s novom tezom, da su ubojice "jadne" jer moraju ubijati... što ćeš... "dokazano" nekakvim kemijskim reakcijama. Znaš li ti kamo takav nauk vodi? U OPRAVDAVANJE zla i zločina! Ti si već na putu...
BroadwayBlueshirt 68 kaže: (...)
My point was, da nece nitko ovdje napadati Katolicku Crkvu, toboze da sama proizvodi zlo--- s druge strane braniti i forsirati pederska nastojanja i "prava," ---
A PEDERI su upravo krivi za 90% sranja unutar RKC u Americi...
A sto se tice "imputiranja," drago je nekima kada mogu mlatiti po Katolike, (...)
Problem je u tome, sto bi neki htili da je vruci krompir nonstop kod Katolika, a kad se uzme medijski coverage u obzir, nonstop i jest.
(...)
Zar ti Wall-ov nick ne govori sve?
*edit*
Ovo sam zaboravila: ako su navodi da su, sto se tice seksualnog zlostavljanja u KC U.S. , pocinitelji u 90% slucajeva homoseksualci, onda je to nesto za strucnjake da se istrazi.
Te zlocince se treba tretirati kao silovatelje, koji imaju svojstven profil , isto kao sto se heteroseksualne silovatelje tretira kao silovatelje.
Zadnje uređivanje Spot Perdita : 08.06.2004. at 22:32.
Re: Re: Re: Re: Homosexual Priests Target Teenage Boys
Quote:
Baron Samedi kaže: O.K. a kako onda opravdavas silovanje malih CURICA?
Zar opravdavam? Zar upravo ja već dugo pišući u javnosti ne tražim jake kazne za takve?? Kakve veze ima silovanje malih curica s PEDERIMA i PEDOFILIJOM? Si nešto pio?