Evo javio nam se i sam "Papa" i najveći apostol u njoj, a usto i prorok. Sve u jednom.
Kupiš jedan, dobiš komada tri, to se zove marketing.
Uplate na žiro već znate....članarina i u naturi (samo za one dobro građene muškiće).
Požurite..........ili nema veze cyber Papa iz OKC, ex derivat SDB, traži samo uplate......
Spasite svoju dušu od pakla masona, pedera EU, SAD, BBC, CNN, BSG, Dalay-lame...Mickey Mousa....
Žene i psi isključeni iz OKC. Trajno. Ilovom enciklikom "Tri u jedan;Papa, apostol i prorok-to sam ja".
I.L kaže: Koji ti je ovo primjer? Skrećeš s teme! Klasično ... za ljubitelje pedera i njihove "normalnosti"!
Primjer dobar onome tko je u stanju shvatiti poantu.
Quote:
I.L kaže: Moje je pravo i da živim u zdravom okruženje. A to je pogotovo pravo - dječice. Da ne MORAJU gledati duševno bolesne ljude u prljavštini mentalnog silovanja javnosti...
A narkomani ti ne smetaju? Niti igle koje ostavljaju svud uokolo?
Čuj, ja sam i sam otac. Nemoj meni o dječici.
Tebe nešto puno mentalno opterećuje. Ja bih na tvome mjestu potražio stručnu pomoć.
Quote:
I.L kaže: Postoji samo jedna kršćanska vjera. ja nemam pojma koja je to tvoja. Moja je kršćanska vjera, sveta KATOLIČKA i apostolska.
Jedna?
A da ti, umjesto čitanja na netu, pročitaš Bibliju, odeš na koju misu i tako. Očito ne znaš puno. I povijest ti ne bi škodila. Čuo ikad za crkveni raskol?
Nemruth Dagi kaže: Evo javio nam se i sam "Papa" i najveći apostol u njoj, a usto i prorok. Sve u jednom.
Uplate na žiro već znate....članarina i u naturi (samo za one dobro građene muškiće).
Požurite..........ili nema veze cyber Papa iz OKC, ex derivat SDB, traži samo uplate......
Spasite svoju dušu od pakla masona, pedera EU, SAD, BBC, CNN, BSG, Dalay-lame...Mickey Mousa....
Žene i psi isključeni iz OKC. Trajno. Ilovom enciklikom "Tri u jedan;Papa, apostol i prorok-to sam ja".
Nemruth Dagi kaže: Evo javio nam se i sam "Papa" i najveći apostol u njoj, a usto i prorok. Sve u jednom.
Fant, naj ga srat! I ineče ovaj post mi polamo ide na k...linac Meni se ovo čini samo kao dobra reklama za pedere i lezbače! Možda sam u krivu??????????????
__________________ Nihil humane mihi alienum est! Srrrrrdačan pozdrav iz sunčanog Poreča
Barba Branko kaže: Fant, naj ga srat! I ineče ovaj post mi polamo ide na k...linac Meni se ovo čini samo kao dobra reklama za pedere i lezbače! Možda sam u krivu??????????????
__________________ Gay u obitelji
Drugi korak - Centar za društvenu integraciju spolnih i rodnih manjina
Barba Branko kaže: Fant, naj ga srat! I ineče ovaj post mi polamo ide na k...linac Meni se ovo čini samo kao dobra reklama za pedere i lezbače! Možda sam u krivu??????????????
HrvojeHorvat kaže: Ove godine su dakle pederi odlucili dirnuti u ono sto znaju da nam je najsvetije i to najsvetije nam zele uprljati svojom bolescu. Umjesto da se ljece oni zele zaraziti cim vise zdravih Hrvata, a mi cemo to bespomocno gledati jer ce ih opet cuvati policija.
Ono sto me uzrujava otkriva samo moje "negativne" osobine i samo kada promjenim sebe, promjenicu i ljude oko sebe.!!!!
P.S. na sto te asocira banana kada je gulis, i jeli ko u filmu "Diktator",kada je C. Chaplin gulenjem odmah baca ?
Tema je gay parada protiv crkve...i vi napadate gay populaciju...a što je sa klerom koji zlostavlja maloljetnike?i oni nisu normalni,ali ne znači da je čitavo svećenstvo takvo...
Peviše se bavite generalizacijom
__________________ "Imaš veliku karakternu manu.Naravno,manu u doba gmizavaca.Ne želiš puzati.Ni pred kime"
A zašto osuđujete ljudi na osnovu toga jer su drugačiji od vas?
Ne isuđujemo an osnovu toga da su drugačiji, nego zato jer su bolesni i vode nas u propast svojim načinom života.
Quote:
Tema je gay parada protiv crkve...i vi napadate gay populaciju...a što je sa klerom koji zlostavlja maloljetnike?i oni nisu normalni,ali ne znači da je čitavo svećenstvo takvo... Peviše se bavite generalizacijom
Jasno da ne znači da je cjelo svećeništvo takvo. Zato jer svećenici ne propagiraju silovanje djece. Ali pederi propagiraju seks sa osobama istog spola, a to je bolesno.
Da je slučajem Crkva organizovala antigay paradu, odmah bi svi po crkvi udarili, kao ovakvoj, ili onakvoj, a u ovom slučaju će vjerovatno sve biti sloboda govora. Kojeg vraga uopšte organiziraju te parade, to je isto da sada heteroseksualci organisuju neku heteroseksualnu paradu, ČEMU??
homoseksualci zaista pretjruju sa svojim istupima. zbilja, ne sviđa mi se kad ih ljudi osuđuju, mrze ili još gore napadaju zbog onoga što jesu, i zbog načina na koji žive svoj privatni život.
nitko ne voli kad mu se drugi gura u privatnost i govori kako bi trebao živijeti.
no njihova težnja da nas sve skupa uvjere kako je biti gay jednako dobro kao i biti straight je zbilja pretjerivanje. homoseksualnost je ISKLJUČIVO besplodna, i kao takva se ne može smatrati jednako požljnom kao heteroseksualnost. da smo svi homoseksualni, ne bi nas bilo.
ponavljam, sva mržnja, osude, nasilje i uvrede spram njih smatram perverzijom morala, jer su oni naposto to što jesu.
ipak, očekivati da društvo homoseksualnost počne smatrati nečim poželjnim i jednakim kao heteroseksualnost je nerazumno.
Eto, postuju se zakoni koje je covjek izmislio, a nitko ne postuje ono sto nam je Bog nalozio...zalosno....
a koji to bog?
onaj koji tretira žene kao hrpu govana ili onaj čiji kipovi stoje po crkvama?
ajde pusti pedere nek se .... u guzicu to je njihovo pravo i ONI se .... u guzicu a ne ti,ako ti smeta to što se oni .... okreni glavu na drugu stranu i nastavi sa čitanjem biblije.