Ovako,bio sam skinuo neki program koji se zove
Driver Max koji exsportira sve drivere na jedno mjesto te nakon formatiranja diska i reinstalacije Windowsa nudi brzu opciju za vratiti to sve natrag na komp u kako rece 5 minuta,svrha programa je da ne treba traziti drivere jedan po jedan nakon reinstalacije jer ih ovako kao imamo sve na jednom mjestu i za 5 minuta eto ih sve natrag.No cim sam exportirao drivere odmah sam uocio neke zajebe na kompu (npr. nestao mi Notepad).Onda isao sve to vratiti natrag no nije bilo bas nekog efekta cini mi se ili sam ja to napravio van procedure sad ne znam vise. Kako nisam znao sto bi ja isao na System Restore i to je ako nista drugo vratilo Notepad

. No kad sam pogledao u Device Manager vidim zuti usklicnik na Multimedia Audio Controlleru:

U properties pise da ovog drivera nema instaliranog.Ja kliknuo na
Update driver i krenuo na ovog
Hardware Update Wizard te na
Install the software automatically i nakon kraceg vremena trazenja dobio ovo upozorenje:

Sad ne znam sta da radim,da li da nastavim proceduru updatea ili sta drugo?
Moja zvucna kartica je,po Everestu, Intel 82801 EB ICH5 - AC'97 Audio Controller (A-2/A-3).
Da spomenem da imam zvuk na kompu,beepovi su tu, sad reproducirao normalno pjesme i sa WMP 11.U cemu bi se zapravo trebali ocitovati problemi sa ovim usklicnikom na Multimedia Audio Controller?
Znam da prije nego sam upotrijebio taj Driver Max program tog usklicnika nije bilo tamo.Jos se sjecam da kad sam sa tim programom htio vratiti drivere natrag i krenuo u Restore Drivers da se dogodila neka zbrka sa tim AC/97,otvorio mi se prozor da instaliram to natrag ili tako nesto i onda to nije islo i tako nesto,uglavnom neka zbrka.
Uglavnom, kako da se rijesim tog usklicnika?