Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > IT Help service
Korisničko ime
Lozinka

IT Help service Ovdje postavite sva vaša pitanja i probleme informatičke prirode
Podforumi: Tutorials, Security

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.02.2010., 17:18   #1
emerge
Registrirani korisnik

Registracija: Jan 2009.
Multimedia Audio Controller - zuti usklicnik

Ovako,bio sam skinuo neki program koji se zove Driver Max koji exsportira sve drivere na jedno mjesto te nakon formatiranja diska i reinstalacije Windowsa nudi brzu opciju za vratiti to sve natrag na komp u kako rece 5 minuta,svrha programa je da ne treba traziti drivere jedan po jedan nakon reinstalacije jer ih ovako kao imamo sve na jednom mjestu i za 5 minuta eto ih sve natrag.No cim sam exportirao drivere odmah sam uocio neke zajebe na kompu (npr. nestao mi Notepad).Onda isao sve to vratiti natrag no nije bilo bas nekog efekta cini mi se ili sam ja to napravio van procedure sad ne znam vise. Kako nisam znao sto bi ja isao na System Restore i to je ako nista drugo vratilo Notepad . No kad sam pogledao u Device Manager vidim zuti usklicnik na Multimedia Audio Controlleru:

U properties pise da ovog drivera nema instaliranog.Ja kliknuo na Update driver i krenuo na ovog Hardware Update Wizard te na Install the software automatically i nakon kraceg vremena trazenja dobio ovo upozorenje:

Sad ne znam sta da radim,da li da nastavim proceduru updatea ili sta drugo?

Moja zvucna kartica je,po Everestu, Intel 82801 EB ICH5 - AC'97 Audio Controller (A-2/A-3).

Da spomenem da imam zvuk na kompu,beepovi su tu, sad reproducirao normalno pjesme i sa WMP 11.U cemu bi se zapravo trebali ocitovati problemi sa ovim usklicnikom na Multimedia Audio Controller?

Znam da prije nego sam upotrijebio taj Driver Max program tog usklicnika nije bilo tamo.Jos se sjecam da kad sam sa tim programom htio vratiti drivere natrag i krenuo u Restore Drivers da se dogodila neka zbrka sa tim AC/97,otvorio mi se prozor da instaliram to natrag ili tako nesto i onda to nije islo i tako nesto,uglavnom neka zbrka.

Uglavnom, kako da se rijesim tog usklicnika?
emerge is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2010., 17:31   #2
tirox
Van Halen Fan

tirox Avatar

Registracija: Nov 2007.
Pošalji poruku preko MSN korisniku tirox Pošalji poruku preko Skype korisniku tirox
Zakaj si uopce isel instalirat taj nepotreban program pa si samo probleme napravil. Ne popravljaj kaj nije pokvareno pa ak ti sad zvuk radi normalno ne diraj nist vise a taj Drivermax deinstaliraj s kompa jer ti uopce ne treba nek ga voda nosi.
tirox is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2010., 17:52   #3
emerge
Registrirani korisnik

Registracija: Jan 2009.
Quote:
tirox kaže: Pogledaj post
Zakaj si uopce isel instalirat taj nepotreban program pa si samo probleme napravil. Ne popravljaj kaj nije pokvareno pa ak ti sad zvuk radi normalno ne diraj nist vise a taj Drivermax deinstaliraj s kompa jer ti uopce ne treba nek ga voda nosi.
Ma taj Driver Max je otisao sa System Restoreom,nema ga vise hvala bogu.Pitas zasto sam ga instalirao,pa eto tako,ljudi instaliraju kad misle da ce im to olaksati stvari no ne ispadne uvijek tako.

No meni zvuk nikad nije radio normalno ni prije ovoga, odnosno cesto mi zna iznenada nestati na cijelom kompu sto bih rjesavao restartom.Paradoksalno da sad kad je taj usklicnik tu da imam zvuk.
emerge is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja