U svjetlu novih obećanja o ulasku Medveda u Kontinentalnu Ligu, pitam se imamo li pojma o istočnom pandanu Stanley Cup-a, KHL-ovom Gagarinovom Kupu? ( Кубок Гагарина ) Osobno baš i nisam znao previše, no evo..
Da si složio malo ljepši uvod, predstavio kompletni KHL i neku najavu ove sezone složio, sigurno bi se našlo zainteresiranih za raspravu o drugoj najjačoj hokejaškoj ligi na svijetu.
Da si složio malo ljepši uvod, predstavio kompletni KHL i neku najavu ove sezone složio, sigurno bi se našlo zainteresiranih za raspravu o drugoj najjačoj hokejaškoj ligi na svijetu.
Izgleda da je tak. Nekak sam krivo pretpostavil da KHL-u ne treba neko posebno predstavljanje, a uostalom na eta krasnaja hokeju ionak vise sam kužitelji
Krivo, no ne da mi se forumske vrapčeke zašprehavat s glomaznim uvodima, ko kuži kuži, ko ne ionak nije tu. Kašalj, kašalj, daklem - Ima li znalca s voljom da prikaže Kup ili još bolje, komparativno usporedi druga Gagarina i gospodina Stanleya?
bilo bi najpoštenije
pekka rinne zadrža blokericu, hvataljku i štitnike od predsa.
odlično mu stoje na plavom dresu dinama iz minska, pari klaun
ali brani odlično, nema mu se šta reć, sjebat će mi moj ''više golova'' listić
Sad me živo zanima jesmo li ili nismo ispali iz priče za KHL. Kristan je rekal da bu ostal u Medvedima ak odu u kontinentalnu. Na službenom siteu osim stare vijesti od 29. ožujka (http://en.khl.ru/news/2013/3/29/25119.html) nema niš novo.