Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Automobili
Korisničko ime
Lozinka

Automobili Život na kotačima
Podforumi: Nautika, Motori i skuteri, Autoplin

Odgovor
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.03.2010., 20:38   #1
Slucajnigost
Registrirani korisnik
 
Slucajnigost Avatar
 
Registracija: Feb 2008.
Postova: 852
Egr ventil i senzor protoka zraka

Radi se o Fiatu Doblo 1.3jtd 16v multijet kupljen 2007.Komp. dijagnoza je pokazal ili egr ventil ili senzor al nejdem više u servis A. jer mi je moj mehaničar nakon servisa rekao da nikad nisu ni filter promjenili i B ljut sam jer auto ima 30 000i taman mu je istekla garancija tako da... Zanima me jeli moguce zatvoriti bez posljedica egr ventil(cisto da vidim jel do njega) kao na starijim modelima jer ne bih mijenjao senzor ako auto bude isao kak treba jer simptomi u voznji ukazuju na egr ventil.
Hvala na odgovorima
__________________
If a dog will not come to you after having looked you in the face, you should go home and examine your conscience.
Slucajnigost is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2010., 20:52   #2
Josip4
Cenzurirani korisnik
 
Josip4 Avatar
 
Registracija: Mar 2007.
Lokacija: Mars
Postova: 12,082
Quote:
Slucajnigost kaže: Pogledaj post
Radi se o Fiatu Doblo 1.3jtd 16v multijet kupljen 2007.Komp. dijagnoza je pokazal ili egr ventil ili senzor al nejdem više u servis A. jer mi je moj mehaničar nakon servisa rekao da nikad nisu ni filter promjenili i B ljut sam jer auto ima 30 000i taman mu je istekla garancija tako da... Zanima me jeli moguce zatvoriti bez posljedica egr ventil(cisto da vidim jel do njega) kao na starijim modelima jer ne bih mijenjao senzor ako auto bude isao kak treba jer simptomi u voznji ukazuju na egr ventil.
Hvala na odgovorima
Ako je senzor zraka onda ti baca u safe mode auto, a opiši malo simptome ako je egr ventil možeš ga probati očistiti, a da se i začepiti ali to ti nebi preporučil ako misliš zadržati auto.

Ako ti se začepil taj egr postoji mogučnost da si mučio motor tipa voziti se 70 u petoj mučiti auto u brdima i tak. To su slabi motori i gledaj da ti od treće na dalje nepada ispod 2000 rpm i nečeš imati brige.

Moj GP ima 110 tkm i nikad se nije zaštopal, a frend se sa istim vozi 60 u petoj i začađil je motor na nekih 60 000. to je slabi motor i nemre ići u petu ispod 80 a da ga nemučiš.
__________________
Besplatan odvoz i zbrinjavanje bijele tehnike
Josip4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2010., 21:02   #3
Slucajnigost
Registrirani korisnik
 
Slucajnigost Avatar
 
Registracija: Feb 2008.
Postova: 852
Smile

Quote:
josip4 kaže: Pogledaj post
Ako je senzor zraka onda ti baca u safe mode auto, a opiši malo simptome ako je egr ventil možeš ga probati očistiti, a da se i začepiti ali to ti nebi preporučil ako misliš zadržati auto.

Ako ti se začepil taj egr postoji mogučnost da si mučio motor tipa voziti se 70 u petoj mučiti auto u brdima i tak. To su slabi motori i gledaj da ti od treće na dalje nepada ispod 2000 rpm i nečeš imati brige.

Moj GP ima 110 tkm i nikad se nije zaštopal, a frend se sa istim vozi 60 u petoj i začađil je motor na nekih 60 000. to je slabi motor i nemre ići u petu ispod 80 a da ga nemučiš.
Simptomi su da mu fali snage i ne vrti preko 3500 okretaja ali mislim da nije u safe modu ,bar ne piše da je i nije stalno bilo ,tako neko vrijeme je samo cukao al se stvar pogoršavala . gore je kad se auto ugrije mada ovo zadnje ne mora bit nego mi se cini i nije da ga natjeravam al ne vozim 60 u petoj.
__________________
If a dog will not come to you after having looked you in the face, you should go home and examine your conscience.
Slucajnigost is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2010., 21:14   #4
Josip4
Cenzurirani korisnik
 
Josip4 Avatar
 
Registracija: Mar 2007.
Lokacija: Mars
Postova: 12,082
Ako imaš multi funkcionalni display onda ti piše safe mode, a ako nemaš onda ti bi trebala biti upaljena žuta lampica kvara tada je auto u safe modu i kad je u safe modu sporo ubrzava i ide do nekih 2700 okretaja.

Ali po ovom tvojem kaj si napisao je 1000% egr ventil, novi ti košta cca 700 kn., a da se i taj stari očistiti ako nije previše začađen.


Sve u svemu taj dizelski motor drži iznad 2000 okretaj i onda sve sagorijeva, a ako se mući motor svo gorivo dobro ne sagori i začađi se motor, a onda kad se to desi pripremi nekoliko tisuća kuna.

Inaće lik nam u firmi dostavlja robu sa takvim doblom i ima oko 250 000 i ide ko mutav veli lik bez kvara, a ganja ga ko luđak jer je auto od firme.
__________________
Besplatan odvoz i zbrinjavanje bijele tehnike
Josip4 is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement
 
Advertisement
Old 15.03.2010., 21:19   #5
Slucajnigost
Registrirani korisnik
 
Slucajnigost Avatar
 
Registracija: Feb 2008.
Postova: 852
Thumbs up

Quote:
josip4 kaže: Pogledaj post
Ako imaš multi funkcionalni display onda ti piše safe mode, a ako nemaš onda ti bi trebala biti upaljena žuta lampica kvara tada je auto u safe modu i kad je u safe modu sporo ubrzava i ide do nekih 2700 okretaja.

Ali po ovom tvojem kaj si napisao je 1000% egr ventil, novi ti košta cca 700 kn., a da se i taj stari očistiti ako nije previše začađen.


Sve u svemu taj dizelski motor drži iznad 2000 okretaj i onda sve sagorijeva, a ako se mući motor svo gorivo dobro ne sagori i začađi se motor, a onda kad se to desi pripremi nekoliko tisuća kuna.

Inaće lik nam u firmi dostavlja robu sa takvim doblom i ima oko 250 000 i ide ko mutav veli lik bez kvara, a ganja ga ko luđak jer je auto od firme.
I ja sam ga kupio jer sam cuo da su dobri al sad ne znam vise sa da mislim inace osim toga zadovoljan.
Hvala ti na odgovoru
Ja se nadam da je egr iako su na servisu rekli da je 1500kn a ne 700 tako da ce prvo probat s ciscenjem
__________________
If a dog will not come to you after having looked you in the face, you should go home and examine your conscience.
Slucajnigost is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2010., 21:25   #6
Josip4
Cenzurirani korisnik
 
Josip4 Avatar
 
Registracija: Mar 2007.
Lokacija: Mars
Postova: 12,082
Frend je za bmw 3 iz 2004 platio oko 100 eura u karatu u zg, pa neznam baš da bi za fiat bil 1500 kn. al možda je i moguće, otiđi ti nekom dobrom majstoru i očisti ga.
Nije ti to neki veliki kvar desi se zbog gušenja auta ili lošeg goriva, današnji auti su ti jednostvno takvi sad neki senzor, pa sad ovo ono, a sve skupo ko vrag, nije to ko nekad toči i vozi.
__________________
Besplatan odvoz i zbrinjavanje bijele tehnike
Josip4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2010., 21:34   #7
charly2
FIAT u ♥
 
charly2 Avatar
 
Registracija: Jan 2007.
Lokacija: Zagorje
Postova: 1,586
kad si ga zadnji put pošteno izganjal? čini se da još nisi. probaj prvo laganom vožnjom dobro zagrijati motor i onda ga ganjaj jedno vrijeme (cca 10-15 min) na visokim okretajima. to bi trebalo pročistit EGR. ak ne pomogne, možeš ga začepit pa onda probat. nebuš imal nikakvih posljedica jer EGR služi samo ekologiji. ak je riknul, ja bi ga trajno začepil i mirna bosna.
charly2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2010., 21:37   #8
Slucajnigost
Registrirani korisnik
 
Slucajnigost Avatar
 
Registracija: Feb 2008.
Postova: 852
Quote:
josip4 kaže: Pogledaj post
Frend je za bmw 3 iz 2004 platio oko 100 eura u karatu u zg, pa neznam baš da bi za fiat bil 1500 kn. al možda je i moguće, otiđi ti nekom dobrom majstoru i očisti ga.
Nije ti to neki veliki kvar desi se zbog gušenja auta ili lošeg goriva, današnji auti su ti jednostvno takvi sad neki senzor, pa sad ovo ono, a sve skupo ko vrag, nije to ko nekad toči i vozi.
Tako cu i napravit a sta se tice toci i vozi nadam se uskoro kad iz boxa izadje w123 200d brojim sekunde
__________________
If a dog will not come to you after having looked you in the face, you should go home and examine your conscience.
Slucajnigost is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2010., 21:42   #9
CDRW
Registrirani korisnik
 
Registracija: Jan 2007.
Postova: 26,819
EGR se na njemu ne da blokirat - palit će grešku (jebeni Euro 4 motori).

Vrlo je čudno da EGR sam tak ode - iako za Doblo je bila kardinalna greška uzet 1.3 motor - za njega je 1.9 prava mjera (ima ih HEP desetine i idu ko gluhe svinje - auti s najmanje problema, nakon Unića jasno). Jel se auto mrcvari samo po gradu? Stalno je pun?

Po meni bi trebalo prvo probat s temeljitim čišćenjem (što su kolege već napisali) - sprej u ruke i začađit se.
CDRW is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2010., 21:50   #10
Slucajnigost
Registrirani korisnik
 
Slucajnigost Avatar
 
Registracija: Feb 2008.
Postova: 852
Thumbs up

Quote:
CDRW kaže: Pogledaj post
EGR se na njemu ne da blokirat - palit će grešku (jebeni Euro 4 motori).

Vrlo je čudno da EGR sam tak ode - iako za Doblo je bila kardinalna greška uzet 1.3 motor - za njega je 1.9 prava mjera (ima ih HEP desetine i idu ko gluhe svinje - auti s najmanje problema, nakon Unića jasno). Jel se auto mrcvari samo po gradu? Stalno je pun?

Po meni bi trebalo prvo probat s temeljitim čišćenjem (što su kolege već napisali) - sprej u ruke i začađit se.
Ma ja ga cak jako malo vozim 2 x sedmicno po gradu i tu i tamo na put slazem se da je motor mogao bit jaci ali snage mu ne fali 62kw ide on dobro.
Ako se ne da zatvorit onda ga cistimo ne
Hvala na odgovoru
__________________
If a dog will not come to you after having looked you in the face, you should go home and examine your conscience.
Slucajnigost is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2010., 21:54   #11
charly2
FIAT u ♥
 
charly2 Avatar
 
Registracija: Jan 2007.
Lokacija: Zagorje
Postova: 1,586
nisam znal da se ne da začepit. sve su zasrali s tim jebenim eko normama.



@Slucajnigost - u deželi je novi Pierburg EGR 125€ http://www.herkules.si/index.php?productID=66086
charly2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2010., 21:56   #12
Josip4
Cenzurirani korisnik
 
Josip4 Avatar
 
Registracija: Mar 2007.
Lokacija: Mars
Postova: 12,082
Quote:
Slucajnigost kaže: Pogledaj post
Ma ja ga cak jako malo vozim 2 x sedmicno po gradu i tu i tamo na put slazem se da je motor mogao bit jaci ali snage mu ne fali 62kw ide on dobro.
Ako se ne da zatvorit onda ga cistimo ne
Hvala na odgovoru
Da se on zatvorit ali će ti stalno pokazivati grešku i ako se nekaj drugo desi nečeš znati sve dok te ne ostavi na cesti.

Ako se malo kužiš očistiš ga sam, imaš tu negdje na forumu objašnjeno ako se nevaram (ili na crofiat forumu), a ako ti ga majstor čisti mislim da bi trebao uzeti cca 200 kn. nije to neka lova.

I kad voziš taj auto koristi turbinu i poteraj ga i nečeš imati problema, jer to kaj se tebi desilo kao što sam već rekao ili je loše gorivo ili gušiš auto.
__________________
Besplatan odvoz i zbrinjavanje bijele tehnike
Josip4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2010., 22:02   #13
Josip4
Cenzurirani korisnik
 
Josip4 Avatar
 
Registracija: Mar 2007.
Lokacija: Mars
Postova: 12,082
Quote:
charly2 kaže: Pogledaj post
nisam znal da se ne da začepit. sve su zasrali s tim jebenim eko normama.



@Slucajnigost - u deželi je novi Pierburg EGR 125€ http://www.herkules.si/index.php?productID=66086
Pa rekel sam mu da je oko 700 kn., tolko je frend platil za BMW iz 2004., ovi u servisu kemijaju na sve strane.

Pazi prije nekoliko godina na Bravi mi otišo senzor radilice, zovem u Bauer veli lik 700 kn, a pošto sam picajzla kaj se cijena tiće pa na nekoliko mjesta provjerim tako sam nazvao Gorički i lik mi veli cca 300 kn. originalni pa ti budi pametan, i zovem ja opet Bauer onak iz sprdačine i velim im kak to da je tam pola jeftiniji, a oni vele nisam dobro videl vidim da je i kod nas takkva cijena, krivo je vidjel kao.

Zato ako trebaš baš novi raspitaj se na nekoliko mjesta, jer bi bilo glupo da je egr za BMW jeftiniji od fiatovog.
__________________
Besplatan odvoz i zbrinjavanje bijele tehnike
Josip4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2010., 22:14   #14
charly2
FIAT u ♥
 
charly2 Avatar
 
Registracija: Jan 2007.
Lokacija: Zagorje
Postova: 1,586
pa ak je iz zg, nek nazove goričkog i pita. bedekovčina joj nije ne znam kak daleko od zg.
charly2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2010., 22:21   #15
Josip4
Cenzurirani korisnik
 
Josip4 Avatar
 
Registracija: Mar 2007.
Lokacija: Mars
Postova: 12,082
Večina ljudi koja ima jedno loše iskustvo na nekom ovlaštenom servisu prestane ići u ovlašteni servi, a pritom se ne raspita za ostale servise.

Ja recimo idem u Gorički i sa novim autom i sa Bravom starom 12 godina, jer me to uvjek jeftinije ispadne nek da mi neki mehaničar priča možda je ovo, pa možda ono...

Kao što sam jednom već pisao izmjenili mi ulje, filtar ulja i zraka i usluga servisa je bila 60 kn., e ak je to puno onda stvarno neznam nikog ko bi to radio jeftinije, a i u servisnu dobijem žig od njih i kad ću prodqavati auto vidjet će se da je redovno servisiran.

Nedavno kad sam su mi brtvili tl. pmpu nije uspjelo od prve dofurao opet auto dečki složili i nisam niš platil, a kod nekih domačih majstora to nije običaj.
__________________
Besplatan odvoz i zbrinjavanje bijele tehnike
Josip4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2010., 22:40   #16
hcerinski
Registrirani korisnik
 
Registracija: Feb 2010.
Postova: 2,078
e dajte mi recite kakva iskustva imate s Bauerima?

Inače kaj se tiče EGR ventila, ima jedna caka a to je limena pločica na kojoj se probuše tri rupe i time se blindira EGR ventil a da ne pali lampicu od motora.

Postoji servisna obavjest o tome i to bi se trebalo riješiti preko kampanje (reklamacije).

Senzor radilice ima i zamanje od 300 kn, mislim da ti je Gorički dao cijenu zamjenskog a Bauer org dijela.

Inače, frend mi je popravljao udarenu Alfu, lagani karambol, Gorički mu je uzeo 10500 kn bez pdv-a s time da su svi dijelovi bili od stranke. Kaj kažete na to? Udaren blatobran, lampa hauba, hladnjak i ventilator.

Nije da branim Bauere i meni su se zgadili.
hcerinski is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2010., 22:46   #17
charly2
FIAT u ♥
 
charly2 Avatar
 
Registracija: Jan 2007.
Lokacija: Zagorje
Postova: 1,586
Quote:
hcerinski kaže: Pogledaj post
e dajte mi recite kakva iskustva imate s Bauerima?

Inače kaj se tiče EGR ventila, ima jedna caka a to je limena pločica na kojoj se probuše tri rupe i time se blindira EGR ventil a da ne pali lampicu od motora.

Postoji servisna obavjest o tome i to bi se trebalo riješiti preko kampanje (reklamacije).

Senzor radilice ima i zamanje od 300 kn, mislim da ti je Gorički dao cijenu zamjenskog a Bauer org dijela.

Inače, frend mi je popravljao udarenu Alfu, lagani karambol, Gorički mu je uzeo 10500 kn bez pdv-a s time da su svi dijelovi bili od stranke. Kaj kažete na to? Udaren blatobran, lampa hauba, hladnjak i ventilator.

Nije da branim Bauere i meni su se zgadili.
s bauerima, loša. nebum već pisal jer nemam volje. a već sam i pisal o tome pa ak je kome dosadno, nek traži.

a kolko bi mu ti uzel da imaš ovlašteni servis? sigurno 1000 kn.
charly2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2010., 23:00   #18
Josip4
Cenzurirani korisnik
 
Josip4 Avatar
 
Registracija: Mar 2007.
Lokacija: Mars
Postova: 12,082
Quote:
hcerinski kaže: Pogledaj post
e dajte mi recite kakva iskustva imate s Bauerima?

Inače kaj se tiče EGR ventila, ima jedna caka a to je limena pločica na kojoj se probuše tri rupe i time se blindira EGR ventil a da ne pali lampicu od motora.

Postoji servisna obavjest o tome i to bi se trebalo riješiti preko kampanje (reklamacije).

Senzor radilice ima i zamanje od 300 kn, mislim da ti je Gorički dao cijenu zamjenskog a Bauer org dijela.

Inače, frend mi je popravljao udarenu Alfu, lagani karambol, Gorički mu je uzeo 10500 kn bez pdv-a s time da su svi dijelovi bili od stranke. Kaj kažete na to? Udaren blatobran, lampa hauba, hladnjak i ventilator.

Nije da branim Bauere i meni su se zgadili.
Gle i u Baueru originalni stoji 300 kn, ali prvo je koštal kao 700 kn., a i bilo je to prije par godina pa su se i cijene možda kaj korigirale.

Moja šogorica je platila samo lakiranje auta i sva nova slova i neke male neravnine po auto oko 13 000 kn. Za Bravo 2000. g. naravno preko kasko osiguranja.

Ako nemaš kasko i nemaš love nemaš kaj tražiti u ovlaštenom servisu, a Bauer kolko ja znam ne radi limariju ni nelakira nego to radi kod nekog majstora koji ima autolakirerski/ limarski obrt.

Ja sam lupil malo rubnik na GP prošle godine i malo zadnji branik i popravak je vil oko soma eura, ali pošto imam kasko cijena mi nije bitna nego samo kvaliteta.
U Goričkom mi je tako stručno pofarbal taj dio da nemam riječi nemreš skužiti, a i bravo od šogorice je pre dobro napravljen.
Prijatelj je auto vozil u neku fuš lakirnicu pa mu se za godinu dana počel skidat lak sa haube i naravno tip koji mu je lakiral nije htio ponovo pod isti račun da popravi.

Gorički farba po komadu mislim oko 800 kn., a ima i komoru.

Ja sa Bauerom nisam zadovoljan iz dva razloga:

1. preskupi su
2. nemaju prave majstore koji bi znali raditi posao i koje bi
zanimal taj posao.

Auto mi bio star nekoliko mjeseci i nije palil po zimi dobro, došo u Bauer i rekli da je normalno da lampica grijača svijetli sekundu do dvije po zimi.
Palila mi se po ljeti dok je bila uključena klima samo druga brzina ventilatora, oni rekli da je to normalno jer je vani jako vruće, a kad se pali samo druga brzina sve cagne u autu (struja) i radi 3 sekunde pa se ugasi, pa je pet sekundi ugašen pa se ponovo pali... i to je njima bilo normalno.

Kad sam došao u Gorički promijenili softver paljenja i kad je i -20 auto pali ko mina jer kad je jako zima lampica grijača radi i po nekoliko sekundi, što prije nije bio slučaj.

Izmjenu ulja i filtera u Baueru na 15 000 naplatili 183 kn, kad sam rekao da je to previše stavili 91,50 kn. što je isto previše ali sam onda platio.

Kad sam u Goričkom spomenuo preblem sa ventilatorom kilera nisu mi se smijali u facu i rekli da je vani vruće nego su auto priključili na komp i vidjeli da je otišel potenciometar na ventilatoru zamjenili ga i radila samo prva brzina kako i treba.
__________________
Besplatan odvoz i zbrinjavanje bijele tehnike

Zadnje uređivanje Josip4 : 15.03.2010. at 23:06.
Josip4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.03.2010., 06:03   #19
ZEGA
Electronics freak
 
ZEGA Avatar
 
Registracija: Jul 2003.
Lokacija: US of A
Postova: 1,959
Pošalji poruku preko Yahoo korisniku ZEGA
ako su ti rekli bas tako "potenciometar na ventilatoru" ja bi bjezao od njih, majstori nema sto!
ZEGA is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.03.2010., 08:39   #20
ferrari lover
Registrirani korisnik
 
Registracija: Oct 2008.
Postova: 634
Quote:
Slucajnigost kaže: Pogledaj post
I ja sam ga kupio jer sam cuo da su dobri al sad ne znam vise sa da mislim inace osim toga zadovoljan.
Hvala ti na odgovoru
Ja se nadam da je egr iako su na servisu rekli da je 1500kn a ne 700 tako da ce prvo probat s ciscenjem


Neeee ni slučajni,ja sam platio servis erg ventila 90 kuna na stilu jtd 115 i ima euro 4
ferrari lover is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement
 
Advertisement
Odgovor


Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smajlići su On
[IMG] kôd je On
HTML kôd je Off

Kreni na podforum




Sva vremena su GMT +1. Trenutno vrijeme je: 05:43.



Powered by vBulletin Version 3.8.4 (hrvatski)
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site content ©1999-2014 Forum.hr
Ad Management by RedTyger