pametne bilježnice su zapravo ne predebele knjigice, onak taman za listat ljepo i ponavljat. daklem to je knjigica u kojoj je sve lijepo sistematizirano, napisano u natuknicama, lekciju po lekciju, koda si je netko pisal to za vrijeme nastave najbitnije stvari, kronologije...
mislim, baš onak kak bi trebale izgledati bilješke s predavanja nekog dobrog profesora iz pov. eto
moje se zovu Koraci kroz vrijeme 1,2,3,4 u izdanju Školske knjige. autori talargić i despot
pametne bilježnice su zapravo ne predebele knjigice, onak taman za listat ljepo i ponavljat. daklem to je knjigica u kojoj je sve lijepo sistematizirano, napisano u natuknicama, lekciju po lekciju, koda si je netko pisal to za vrijeme nastave najbitnije stvari, kronologije...
mislim, baš onak kak bi trebale izgledati bilješke s predavanja nekog dobrog profesora iz pov. eto
moje se zovu Koraci kroz vrijeme 1,2,3,4 u izdanju Školske knjige. autori talargić i despot
Jao, povijest.
Na probnoj sam dobila 3, ali nisam se ni pripremala nista, a vecinu odgovora sam isla na eci-peci-pec. Iako inace volim povijest, i isla sam i na natjecanja mislim da ipak malo previse traze na DM. To su sami detalji iz sve 4 godine.
A ja se jos nisam ni pocela pripremati. Ima vremena, ne?
no ja se nadam da cu rasturiti pig pa da mi povijest i nece biti potrebna uopce.
Stvarno jesu. Svi izdavaci i autori zele dobro zaraditi na nasim mukama.
A nista, ucit cu po svojim udzbenicima i nekim skriptama koje nam je profesorica dala, valjda ce biti dovoljno.
ma sigurno. da ne bih i to kupovala. možemo mi iz knjiga
ja sam si kopirala to od svoje profe iz povijesti. stvarno su dobre, i nisu napravljene baš za državnu maturu, jer znam da ih je moja profa imala još davno prije dok nas je spremala za natjecanja, a nije se još ni znalo da ćemo pisat DM. dakle nije pokušaj zarađivanja na nama.
to se i vidi u njima jer su stvarno dobro napravljene, a ne ovo kaj su neki autori zbrčkali u zadnjih par mj i nas jadne panične pogodili ravno u živac s knjigama tipa Kako napisati esej na državnoj maturi. ma ajde molim te.
potrudite se malo, ima ih sigurno netko negdje, a ak nema, lijepo se dogovorite svi koji pišete povijest na školi, skupite lovu, kupite te knjigice ili jedan dio njih i lijepo si ih međusobno skopirajte. i problem riješen
Nas piše dvoje na školi:S povijest na maturi. (lupa glavom u zid)
Ja prijavila pov zbog pedagogije i one kulturologije os. Danas sam tek otvorila udž i to uzela od brata iz osnovne šk, sve je isto samo skraćena verzija i baš me briga, ionako mi to nije 1. izbor. Al još ću nabaviti neke udž iz gim, a sad koliko ću učiti.. tješim se ovdje vidim da ni vi ne učite