jebali vas faksevi, može li netko napisati službenu literaturu za povijest iz onih brošura o DM?
__________________ "Ne igram da bih se dopao jebenim kritičarima. Igram iz svog uživanja i ljubavi prema košarci. Igram za pobjedu. To su stvari za koje živim" Kobe Bryant
dobro, gdje u katalogu da nađem literaturu za državnu maturu?
il sam ja luda jer to ne mogu naći ili što?
pa ja sam prije mjesec dana našao u jednom službenom katalogu/brošuri, popis svih predmeta i što treba za svaki naučiti i službenu literaturu i sad to nemrem više naći...pa ako neko zna na kaj mislim nek stavi link
__________________ "Ne igram da bih se dopao jebenim kritičarima. Igram iz svog uživanja i ljubavi prema košarci. Igram za pobjedu. To su stvari za koje živim" Kobe Bryant
pa ja sam prije mjesec dana našao u jednom službenom katalogu/brošuri, popis svih predmeta i što treba za svaki naučiti i službenu literaturu i sad to nemrem više naći...pa ako neko zna na kaj mislim nek stavi link
ee dobra ideja. ako netko nađe, neka skenira/stavi link/ nešto.
imaš ovo, ali ni tu ne piše baš literatura, nego sam područja, odnosno razdoblja koja će biti...Ali negdje je baš literatura pisala.jojj..
jeste li poceli s ucenjem ili cekate uskrsnje praznike? ja nazalost nikad nisam imala normalnog profesora iz povijesti (prva je zavrsila u ludnici,drugi je bio predobar da bi ucenike mucio s gradivom)pa sam morala sve ispocetka ucit, ali sam oduvijek obožavala povijest tako da se nadam da ce mi to bit dobar poticaj da jos vise ucim..da li netko od vas koji pisete povijest namjerava upisati povijest/arheologiju?
p.s. slazem se da @crvena ima savrsen potpis...balasevic