Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Preparativna kozmetika
Korisničko ime
Lozinka

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 06.06.2010., 12:50   #141
0merta
Registrirani korisnik

0merta Avatar

Registracija: May 2010.
Quote:
vucica_100 kaže: Pogledaj post
Ja sam jedne godine koristila Attiva bronz plus 40%, al to nije krema za samotamnjenje nego pospješuje tamnjanje za 40%.I bila sam baš zadovoljna..zato što teško pocrnim jer imam bijelu i osjetljivu put, pa sam s ovim fino dobila boju..Razmišljam ju kupit i ove godine..dođe oko 120 ili 130kn..
Također...pred par godina...znala sam se mazat i prije solarija..ali sam skužila da mi se onda pojave neke flekice na trbuhu, možda nisam dobro razmazala. Inaće sve super, koristila sam je na moru, prije kreme s faktorom...i nikad nisam pocrvenila, samo bi dobila boju.
Old 06.06.2010., 13:01   #142
vucica_100
U mislima...

vucica_100 Avatar

Registracija: May 2009.
Ja nisam imala nikakve flekice..I upravo zbog toga nikad nisam voljela te kreme za samotamnjenje jer ostaneš sav flekav..

Instrukcije u mladosti su gravure u kamenu.
vucica_100 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.06.2010., 13:09   #143
0merta
Registrirani korisnik

0merta Avatar

Ma nija ta za samotamnjenje...možda ni nisu bile flekice, možda mi se samo učinilo, bilo je davno, ne sjećam se...
Uostalom, pročitaj ovdje: http://www.attivabronz.com/hr krema je ODLIČNA !!! Barem za nas šta smo ko sirutka.
Old 06.06.2010., 16:40   #144
vucica_100
U mislima...

vucica_100 Avatar

Ma znam da nije to ta za samotamnjenje nego općenito kažem da ne volim te kreme za samotamnjenje..A ova attiva je meni super stvar...nisam imala nikad bolju boju nego s njom...Morat ću je kupit opet Baš ko sirutka,užas!

vucica_100 is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 06.06.2010., 21:02   #145
0merta
Registrirani korisnik

0merta Avatar

Aha aha nisam te bila skontala...tj. da to ti pišeš.
Morat ću i ja.
Old 06.06.2010., 21:58   #146
vucica_100
U mislima...

vucica_100 Avatar

Onda nam ništa ne preostaje nego u ljekarnu po to..ljeto dolazi a ja bijela ko sir... a bijela put je in..

vucica_100 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2010., 14:40   #147
0merta
Registrirani korisnik

0merta Avatar

Da porculanska, aristokratska put
Vidi ovu temu: http://www.forum.hr/showthread.php?t=12480

U biti, problem je kod mene, što ja NEMAM tako bijelu ČISTU put...
Puna sam madeža, pjegica i onih žilica, kapilara i to mi izgleda ružno...kao da sam prozirna.
Zato biram solarij i sunčanje vanka...da bar malo prikrijem te nepravilnosti.

Zadnje uređivanje 0merta : 07.06.2010. at 14:51.
0merta is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2010., 15:19   #148
vucica_100
U mislima...

vucica_100 Avatar

Ja imam bijelu, mekanu kožu plus osjetljivu...Na plaži se vidim sto kilometara,hahaha...Zaručnik mi brzo pocrni, onda smo kao bijela i crna čokolada..Jako sunce izbjegavam jer dobijem alergiju...Solarij ne prakticiram. Općenito se vratim s mora kao s nekom bojicom, al to je ništaaa..i zato mi je ona attiva bronz baš pomogla jedne godine.

vucica_100 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2010., 17:18   #149
DoT
my wish is your command

DoT Avatar

Registracija: Sep 2007.
Nitko ne zna kako meni pomoć?
DoT is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.06.2010., 12:48   #150
marija82
beautyholic

marija82 Avatar

Registracija: Mar 2006.
cure, nakon koliko se vi vremena što se mažete kremom za samotamnjenje ponovo ispilingirate? evo ja mažem noge već tri dana ravno, e sad, ne znam dal trebam danas piling napravit pa tako dalje proceduru ponavljat ili što? tuširam se normalno, af kors.
marija82 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.06.2010., 23:21   #151
Estee Lauder
Registrirani korisnik

Estee Lauder Avatar

Registracija: Jun 2008.
Ja sam već tjedan dana potamnjena sa fake bakom. Jako sam zadovoljna s bojom s obzirom da sam svjetloputa.Trebam paziti samo dio oko stopala koji se lako može zacrniti, ako je koža suha i gruba, a budući da se boja odmah vidi, vrlo lako se sve može isprati i ponoviti mazanje.

Prva 3 dana sam se mazala svaku večer i boja se tuširanjem ispirala, ali je uvijek ostajala dovoljna količina na tijelu. U ostatku tjedna, boja se više nije tuširanjem skidala i sada se spreman za novo temeljno mazanje.

@ Marija ja sam se pilingirala na početku mazanja i sad ću opet nakon 7 dana prije ponovnog mazanja. Tako ću raditi konstantno.
Treba samo ukloniti sva zadebljanja na koži, jer na tim mjestima se boja neravnomjerno nanosi i ostaju kao prljave fleke. Bitno je i ta mjesta dobro hidratizirati.

Sve u svemu jako sam zadovoljna sa ovim fake bake-om i iznenadila sam se kako ga malo treba. I još jedna dobra stvar što se sa ovim preparatom odmah tamni pa se odmah vide rezultati koji se po potrebi mogu odmah i korigirati.
Estee Lauder is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.06.2010., 14:20   #152
sunčica_zg
Registrirani korisnik

sunčica_zg Avatar

Registracija: Jun 2009.
Quote:
Estee Lauder kaže: Pogledaj post
@ Marija ja sam se pilingirala na početku mazanja i sad ću opet nakon 7 dana prije ponovnog mazanja. Tako ću raditi konstantno. Treba samo ukloniti sva zadebljanja na koži, jer na tim mjestima se boja neravnomjerno nanosi i ostaju kao prljave fleke. Bitno je i ta mjesta dobro hidratizirati..
e vis to ja nisam znala!ja piling nisam htela napravit kao da ne zgulim svu boju al jucer kad sam skuzila da se boja skida svakak, napravila piling i sve 5 ..malo je otislo svejedno boje al bolje i tak nego da se sva gulim svakak ..sto izgleda katastrofa!

i daj mi reci kak ti na moru?meni se prosle godine sve nes ispralo ..

e i jel netko čuo nešto o st.morizu?malo gledam po netu da su skoro dobri kao st.tropez i puno jeftiniji ..

Zadnje uređivanje sunčica_zg : 11.06.2010. at 15:19.
sunčica_zg is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.06.2010., 15:29   #153
sunčica_zg
Registrirani korisnik

sunčica_zg Avatar

Registracija: Jun 2009.
Quote:
DoT kaže: Pogledaj post
Cure, pozdrav!
I ja sam extra bijela pa sam odlučila probat kremu za samotamnjenje. Kupila sam Coppertonovu u DM-u i nakon 5 nanošenja dobila lijepu boju.
Al postoje 3 problema :
Problem No 1 - iako nisam na mrlje i ravnomjerno sam stavila kremu, boja se ne skida ravnomjerno. Ne znam da li da dalje nanosim kremu jednako po cijelom tijelu iako su neki dijelovi sad malo svijetliji? Kako to riješit?
Problem No 2 - kad sam se tuširala i počela brijat, boja s nogu se počela ispirat i cijedit niz noge. Opet su bile bijele. Mislila sam da umijesto žileta koristim depilacijsku kremu zbog nježnijeg skidanja dlačica pa neće bit grebanja kože?
Problem No 3 - ovo me najviše zbunilo - nekad nakon brijanja po nogama imam točice zbog iziritiranosti kože al one brzo prođu. Sad nakon korištenja kreme imam ponovno te točkice ali nisu od iziritiranosti nego su tamnije boje od kože i ne prolaze. Kao da je boja ušla. Ima li ko iskustva s tim?
Znam da gnjavim al nemam koga pitat.
Unaprijed hvala na odgovorima!
budem ja pomogla nekak ..valjda

prvi problem riješiš pilingom i nanosiš kao i prije (po potrebi češće ak ti se više boje skine, barem ja tak trenutno radim)
drugi i treći.. hm,možda da onda probaš depilacijskom kak kažeš ..ja imam isti problem al su mi dlačice tanke pa kad se izdepiliram te točkice se ne vide baš tak jako pa ni ne obraćam pažnju na to .. pa neznam baš kak bi ti tu pomogla ..a to što ti se onda boja skida, to ti je normalno ..namažeš se kasnije malo više tu di si se izdepilirala i to je to ..
Old 11.06.2010., 22:54   #154
DoT
my wish is your command

DoT Avatar

Registracija: Sep 2007.
Puno ti hvala na odgovorima !
DoT is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.06.2010., 18:28   #155
marija82
beautyholic

marija82 Avatar

Registracija: Mar 2006.
Quote:
Ja sam već tjedan dana potamnjena sa fake bakom. Jako sam zadovoljna s bojom s obzirom da sam svjetloputa.Trebam paziti samo dio oko stopala koji se lako može zacrniti, ako je koža suha i gruba, a budući da se boja odmah vidi, vrlo lako se sve može isprati i ponoviti mazanje.

Prva 3 dana sam se mazala svaku večer i boja se tuširanjem ispirala, ali je uvijek ostajala dovoljna količina na tijelu. U ostatku tjedna, boja se više nije tuširanjem skidala i sada se spreman za novo temeljno mazanje.

@ Marija ja sam se pilingirala na početku mazanja i sad ću opet nakon 7 dana prije ponovnog mazanja. Tako ću raditi konstantno.
Treba samo ukloniti sva zadebljanja na koži, jer na tim mjestima se boja neravnomjerno nanosi i ostaju kao prljave fleke. Bitno je i ta mjesta dobro hidratizirati.

Sve u svemu jako sam zadovoljna sa ovim fake bake-om i iznenadila sam se kako ga malo treba. I još jedna dobra stvar što se sa ovim preparatom odmah tamni pa se odmah vide rezultati koji se po potrebi mogu odmah i korigirati.
hvala, draga! tako ću onda i ja napravit. svaki dan se dobro istrljam dok se tuširam, al piling ću radit jednom tjedno. evo da velim da se već tjedan dana mackam balea kremom za samotanjenje (nekih 15 kn, svijetložuta bočica) i naizmjence koristim sundance sprej za samotamnjenje (baš sprej, ko lak za kosu izgleda, ne fluid) i lagano tamnim, ništa too much, nisam flekava, samo naravno treba dobro umasirat i čekat da se posuši. sprej se instant posuši, njega ni ne stigneš umasirat. al sve pet. zasad sam jako zadovoljna.

čula sam da je xen tan super, ali po recenzijama na mua vidim da st. tropez ima bolje ocjene. pretpostavljam da je sve to tu negdje, i st. tropez i xen tan i fake bake, sve su to dosta kvalitetne stvari i dobre ako ih se koristi kako treba. kako sam ja "djevica" u tom području kozmetike , zasad mi je čist fajn i balea i sundance.
marija82 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.06.2010., 10:37   #156
Bubica30
Registrirani korisnik

Bubica30 Avatar

evo link na video kako se nanosi krema-pjena za samotamnjenje

http://www.sttropeztan.com/bronzing-...lication-video
Bubica30 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.06.2010., 15:02   #157
Estee Lauder
Registrirani korisnik

Estee Lauder Avatar

Quote:
bublica28 kaže: Pogledaj post
evo link na video kako se nanosi krema-pjena za samotamnjenje

http://www.sttropeztan.com/bronzing-...lication-video
Čini mi se da se ova pjena bolje razmazuje nego krema, a i ova je rukavica super, mene gumene rukavice nerviraju. Morat ću naručiti tu pjenu da isprobam.
Estee Lauder is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.06.2010., 15:03   #158
Bubica30
Registrirani korisnik

Bubica30 Avatar

Quote:
Čini mi se da se ova pjena bolje razmazuje nego krema, a i ova je rukavica super, mene gumene rukavice nerviraju. Morat ću naručiti tu pjenu da isprobam.
jest jer je top pjena, a krema je gusca....
Bubica30 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.06.2010., 15:15   #159
Estee Lauder
Registrirani korisnik

Estee Lauder Avatar

Quote:
bublica28 kaže: Pogledaj post
jest jer je top pjena, a krema je gusca....
Bublice jesi ti ono prodavala st Tropez?
Estee Lauder is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.06.2010., 15:21   #160
Bubica30
Registrirani korisnik

Bubica30 Avatar

jes, jos uvik
Bubica30 is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement