ajme, ova tema postoji D:
edit: očito sam to napisala i prošli puta xD
a ne vjerujem da će u hrvatsku opet, ali ja ih čekam da se vrate u europu, pa ih hvatam negdje. rammsteina nikad dosta.
heheh, ima još ovisnica, trust me!!
gdje si to saznala? ja sam vidla na forumu wearerammstein.com da su si uzeli odmor i poslije ide nova turneja, nadam se da će doć u HR, ipak je to posebno kad dođu samo nama. ali nije neki bed potegnut u AUS ili negdje blizu
gledala sam na youtube nastup iz Arene, napravili su poseban Dick predobro
nisam saznala da neće doći u hrvatsku, nego kažem da mislim da neće. dva puta u godinu dana, s tim da drugi puta ni atmosfera ni ništa nije bilo ni upola ko drugi puta... hm.
ali definitivno će doći negdje blizu opet, pa idem.
taj top imaju još od lifad turneje, ali baš u obliku Dicka () je bio samo na početku MiG turneje.
nisam saznala da neće doći u hrvatsku, nego kažem da mislim da neće. dva puta u godinu dana, s tim da drugi puta ni atmosfera ni ništa nije bilo ni upola ko drugi puta... hm.
ali definitivno će doći negdje blizu opet, pa idem.
taj top imaju još od lifad turneje, ali baš u obliku Dicka () je bio samo na početku MiG turneje.
aha okej onda ima još nade
haha, da. želim biti iznenađena i vidjeti što će slijedeće instalirat ili će biti neki performans u dvoje ili više hahaha.
i šteta za novi friz. ona malo dulja iznad čela mu je tako dobro stajala. ova nova obrijana sa strane i u repiću mi ne ideeee
Danas sam ga vidjela u Vlaskoj, ista građa, ista frizura ko i ovdje s repićem http://www.youtube.com/watch?v=QDSPH8PSTho, maskirne hlače , nisam vidjela boju očiju ali jako sličan i fizionomija a i modni stil (ak mogu sudit samo po hlačama) pa ak se ne dočepate Tilla ima i kopija ovdje kod kuće.
Jbg kad nisam fan tip... iako... kad vidim koji pogled ima skoro da bi mu se i učlanila u klub, i oči bi bile dovoljne.
Kad sam prvi put vidjela ovo ostala sam zgranuta- "Koliko pari prekrasnih okica (i koliko muškaraca na kupu koji su namazani make-upom s reflektirajućim pigmentima )"
Ovaj topic sam pročitao od prvog do posljednjeg posta.Bilo bi mi drago kad bi se priključile(Ako to već niste,a imate svoj Facebook profil...)i Rammstein/Croatian Fan Pageu na Facebooku.Rammsteinova službena Facebook stranica ga je uvrstila među svoje službene podstranice,a imao sam i priliku upoznati djelatnika Rammsteinovog marketinga(Od 1996. do danas je bio na 200-tinjak Rammsteinovih koncerata...),koji mi je rekao da su ga iz menadžmenta banda itekako svjesni i da pomno prate svaku objavu.Svakodnevno objavljujem različite objave,u Photoshopu uređujem i objavljujem fotografije,otvorio sam i službeni Rammstein/Croatian Fan Page kanal na Youtubeu,gdje sam zasad objavio 15-ak video materijala...(Raznoraznih Introa,outroa s koncerata s različitih turneja,svojih omiljenih isječaka iz pjesama,nešto rijeđih zanimljivih nastupa,itd.)