super su mi ova pravila/smjernice za kompoziciju. kad nekom zelis objasniti malo o kompoziciji, super dodu. trazio sam malo po netu neke jednostavne a koncizne upute ali ovo je puno bolje. tema je bila malo zakopana ali sam je uspio ponovno naci
vježbam kompozicije pa me zanima jesam li s ovom fotkom na dobrom putu. osim položaja šalice, nastojala sam da svijetlo bude u službi kompozicije - prozor iznad šalice i odsjaj u mobitelu nisu slučajni. tabletice iza su zbog dubine, cigara je tu jer sam pila kavu
vježbam kompozicije pa me zanima jesam li s ovom fotkom na dobrom putu. osim položaja šalice, nastojala sam da svijetlo bude u službi kompozicije - prozor iznad šalice i odsjaj u mobitelu nisu slučajni. tabletice iza su zbog dubine, cigara je tu jer sam pila kavu
...i imaš psa koji nije raspoložen za poziranje jer mu je pao imunitet pa mu daješ vitamine...