I sad sam pod dojmom jedne sitnce s kraja, pa da podijelim: mislim da Doctor nije rekao Amy pravi razlog zašto se vratio po nju. Ono da je usamljen.
Clue: na spravi iza se u tom trenu vidi krivulja u obliku koji bi mogao biti oblik pukotine sa zida
Evo sad sam i ja lijepo pogledao epizodu s titlovima (na engleskom naravno) kak spada i mogu reći WUUU HUUU! Eto vidio sve - doktor je brbljav i dalje...shvatio sam da Matt ima iste rečenice, sve što bi rekao i David, samo s drugačijom facom koja me ponavljam podsjeća na mog kolegu pa mi nije sjela (ko da njega gledam...strašno čudno). NO, priviknut ću se vjerojatno...ova sezona bude definitivno zanimljiva, samo što je drugačije. Ali, to ne znači da je loše! A sad na posao! Tresite se do slijedeće subote
Još jedna definitivna stvar koja mi se sviđa je ljubav prema brodu. Lik naravno ima veliku ljubav prema Tardisu, kao Han Solo prema Falconu (Izvor: Star Wars za sve koje ne znate...), ili kao što bi ja imao veliku ljubav prema svojoj bebici (da ju imam :P). I to, drage dame i gospodo je jedna stvar koju morate zapamtit, volite svoj svemirski brod i sve će biti u redu ^^
Allonzy and Geronimooo
odspavala sam epizodu .. amy je odlučna, bossy, malo na svoju ruku i stvarno me odševila .. istovremeno mi je i jako žao nje .. dijete, sprema stvarčice u koferčić, nada se da će ju čojvjek s plavom kutijom povesti u neke sretnije dane .. i onda ju iznevjeri, ostavi samu, lišće žuti ..
Who's Amy? You were Amelia.
Yeah, now I'm Amy.
Amelia Pond - that was a great name.
Bit fairy tale.
..
And what sort of job's a kissogram?
I go to parties and I kiss people. With outfits. It's a laugh.
You were a little girl five minutes ago.
You're worse than my aunt.
I'm the Doctor, I'm worse than everybody's aunt.
ajde tu se malo iskupi
So... coming?
No!
You wanted to come 14 years ago.
I grew up.
Don't worry. I'll soon fix that. kaže to kao da je bolesna
epizoda mi je na početku bila strašna .. baš spooky .. sva sreća da su razbili to sa smiješnim scenama inaće bi pokrivena dekom nastavila gledati
i sviđa mi se to što su odmah na ozbiljne stvari prešli the universe is cracked..the Pandorica will open...silence will fall.. možda ima veze s događajima iz end of time ..
jeff mi je bio presmješan i doctor dok mu je laptop pogledao .. ja bi njega radije gledala nego rorya
Super mi je to bilo snimljeno. I mala Amy je bas pridonijela komicnosti scene, Ono kad joj je rekao, you're Scottish, fry something (ili tako nesto) i ova mu isla peci slaninu i pripremati grah I onda kad kroz vrata izbaci kruh i putar, haha.
beans are evil..bacon, are you trying to poison me.. bread and butter,now you're talking..pa kad tanjur ko frizbi zafitilji
Izgleda da mala amy više nije mala amy nego je velki komad
Quote:
VaVaVoom kaže:
the universe is cracked..the Pandorica will open...silence will fall.. možda ima veze s događajima iz end of time ..
Meni zvuči ko smak svijeta. OPET. Taj doktor, samo nevolje s njim, spasi svemir i Zemlju samo da bi nabasao na još veću nevolju od te i morao opet spasit Zemlju i svemir. Po meni, svaka sezona je zapravo veliko spašavanje . I LIKE IT vidjet ćemo.
jeste zapamtili? ''voli svoj svemirski brod i sve će biti u redu''
Uglavnom, ne zelim spoilati jer vecina drustva vjerojatno jos nije gledala, no samo jedna mala sitnica, ja sam se tako odvalila kad je rekao da je jumpy A bas nam je sav twitchy taj Matt, i meni jako, jako, jako simpatican
On je meni sav neki lud, zaboravljiv, sasav, brbljav, bas nekako...mladenacki, i to mislim u najboljem mogucem smislu Svidja mi se ovakav karakter Doktora Ali, moram se naviknuti jos na njega kao na Doktora, i na to da on rjesava stvari.
Quote:
talula kaže:
I dok sam gledala Confidential prisjetila sam se jos par scena koje sam zaboravila komentirati ranije. Bilo mi je zaaaakon kad ga je Amy zarobila zatvorivsi mu vrata auta na kravatu I svidio mi se trenutak s onom izrezbarenom jabukom, onako mala pauza u svoj akciji i jurnjavi okolo, i kako se pojavi neko plavo svjetlo preko ekrana dok je trazi da mu vjeruje, onako bas misticno. I kasnije su rekli u DWCu da je to bilo mrvicu slow motion (sto ja nisam sama skuzila) bas kako bi se postigao taj efekt.
Meni je bila jako smijesna ta scena s kravatom Bas zenska ima stav Ali, malo mi je posla i na zivce jer nije mogla vjerovati, tu zavrsava svijest za 20 min., a ona njega gnjavi da li je to isto Doktor.
Quote:
talula kaže:
E da, i jako mi je draga scena kad vidimo kroz oko onog aliena sve ranije Doktore i onda kad on izade iz tog plavicastog svjetla i kaze hello I'm the Doctor. Nacin na koji to kaze mi je dosta drugaciji od prijasnjih Doktora, nekako, hmm, vedrije? Ili mozda samo zato sto djeluje toliko mlade? No u svakom slucaju, to mi je bas lijepo sjelo i ful mi je simpa u toj sceni
Mozda vedrije kaze zato sto mi se ne cini da on nosi ono breme proslosti i Time War-a koji su nosili prijasnja dva Doktora. Iako, mozda se varamo i kasniej ce se pokazati i njegova mracna strana-i za Tena smo mislili da je samo brbljav pa se pokazalo da itekako ima mrcnu stranu.
U biti da, nije mi čudno samo radi Tena. Baš je ugođaj drulčiji, točno. Znam da mi je zazvonio telefon, i kad sam ga se riješila digla sam pogled i bila je scena u Tardisu i baš sam pomislila kako je neobičan kut snimanja. Ne znam. Sve, pa čak i sitnice su drukčije.
Meni isto Matt izgleda čudnjikavo. Ne znam je li to dobro ili loše, pretpostavljam da je dobro. Svima ća nam postat cute na kraju ionako, ako se ispostavi kao super Doktor. Ali ne bi bio loš ni conventionally pretty Doctor. No dosad nisu imali nijednog koji me izgledom na prvu loptu obori s nogu, pa ne moraju ni sad.
Confidential ne stignem sad gledat, ali hoću kasnije, paćmovidit šta će bit zanimljivog.
ajde tu se malo iskupi
epizoda mi je na početku bila strašna .. baš spooky .. sva sreća da su razbili to sa smiješnim scenama inaće bi pokrivena dekom nastavila gledati
i sviđa mi se to što su odmah na ozbiljne stvari prešli the universe is cracked..the Pandorica will open...silence will fall.. možda ima veze s događajima iz end of time ..
jeff mi je bio presmješan i doctor dok mu je laptop pogledao .. ja bi njega radije gledala nego rorya
Ovo mi je bilo super: I'm worse than anybody's aunt
Meni je bila strasna samo malo na pocetku kad je bilo ono odzvanjanje Prisoner Zero has escaped.....
Imam osjecaj da to misli na s4 Svakako bi trebala biti jako zanimljiva sezona, kad znamo sto bi se sve moglo dogoditi/razotkriti, i Matt
U biti da, nije mi čudno samo radi Tena. Baš je ugođaj drulčiji, točno. Znam da mi je zazvonio telefon, i kad sam ga se riješila digla sam pogled i bila je scena u Tardisu i baš sam pomislila kako je neobičan kut snimanja. Ne znam. Sve, pa čak i sitnice su drukčije.
Meni isto Matt izgleda čudnjikavo. Ne znam je li to dobro ili loše, pretpostavljam da je dobro. Svima ća nam postat cute na kraju ionako, ako se ispostavi kao super Doktor. Ali ne bi bio loš ni conventionally pretty Doctor. No dosad nisu imali nijednog koji me izgledom na prvu loptu obori s nogu, pa ne moraju ni sad.
Bas to, drugaciji je sasvim ugodjaj, i to nema veze sa promjenom Doktora nego i s promjenom ekipe, pogtovo scenarista (znamo da je Moffat totalno drugaicji nego RTD i da pazi na drugacije stvari) i spice, a da ne govorim da je sve nekako vedrije (ili je to mozda pod utjecajem zadnjih nekoliko specijala s Tenom), pazi se na drugacije detalje. Ali vjerujem da ce nam i Matt i Eleven sjesti na kraju
I Sretan Uskrs ljudi
Who's Amy? You were Amelia.
Yeah, now I'm Amy.
Amelia Pond - that was a great name.
Bit fairy tale.
..
ajde tu se malo iskupi
So... coming?
No!
You wanted to come 14 years ago.
I grew up.
Don't worry. I'll soon fix that. kaže to kao da je bolesna
Odlični su citati
Amy bi mogla biti jako dobar companion Samo još da mi Karen sasvim sjedne kao glumica i bit će
I da, slažem se da je ugođaj drugačiji nego do sada. Sigurno zbog promjene cijele ekipe, kako Dugonoga kaže.
Gledala sam neki intervju s Moffatom jučer gdje priča kako ga je RTD zvao da napiše Elevena na kraju End of time.
Kao, da je Russel to mogao sam napravit po svome, kao veliki boss, ali mu je dao priliku da ga napravi potpuno svojim. I kaže kako je RTD super lik
Odlični su citati
Amy bi mogla biti jako dobar companion Samo još da mi Karen sasvim sjedne kao glumica i bit će
I da, slažem se da je ugođaj drugačiji nego do sada. Sigurno zbog promjene cijele ekipe, kako Dugonoga kaže.
Gledala sam neki intervju s Moffatom jučer gdje priča kako ga je RTD zvao da napiše Elevena na kraju End of time.
Kao, da je Russel to mogao sam napravit po svome, kao veliki boss, ali mu je dao priliku da ga napravi potpuno svojim. I kaže kako je RTD super lik
Mogla bi biti, ali da, treba mi jos sjesti kao glumica i pojaviti se ona neka prisnost koja je bila s prijasnjim Doktorima i cimpanions.
Ma RTD je divan
vidim po smajlićima da vam se sviđa. meni se još nije skinulo, još me net zajebava, mislim da ću tek navečer gledat.
još nijedan torrent ne radi kak spada, jedino sam confidential skinuo, al badava mi to gledat tako da ću potražit megaupload link, ili ako neko ima molio bih na pm po mogućnosti onaj link di skineš cijelu epizodu odjednom, ne u dijelovima
"People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linnear, non-subjective viewpoint, it's actually more like a big bowl of wibbly-wobbly, timey-whimey...stuff." ~The Doctor
A da si jednostavno skratiš muke pa pogledaš epizodu na youtubeu?
Pa ako hoćeš imat skinuto, poslije traži neki prikladan link, bež žurbe- Bitno da pogledaš. Ajdeajde gledajgledajgledaj.
Dobar početak. I sviđa mi se nova tema za Doctora, al ona unutar epizoide, špica je smeće i to žešće, nema žestine kojom su zračile prethodne sezone...
A da si jednostavno skratiš muke pa pogledaš epizodu na youtubeu?
Pa ako hoćeš imat skinuto, poslije traži neki prikladan link, bež žurbe- Bitno da pogledaš. Ajdeajde gledajgledajgledaj.
nikad nisam gledao na jutubu niti neću. nije mi to to, rađe ovako pričekam malo, kad sam već mogao čekat od sinoć, mogu i sad još malo
"People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linnear, non-subjective viewpoint, it's actually more like a big bowl of wibbly-wobbly, timey-whimey...stuff." ~The Doctor