-Eh, sad dosta formalnosti
-Idemo sa par slikica u novoj obitelji
-Moja Prva slika, baš sam si.. mmmm slatkiš
-Ja mala a već u stavu kao prava
-Ja i moj nanii u večernjoj šetnji, inaće nama jedna od dražih slika, ako se mama potrudi pa sliku malo dotjera u famoznom photoshopu, sigurno ćemo ju uramit i objesit na zid
Ja sam (neupućeno) mislila da se ono "udomljen" odnosi samo na pse čija je budućnost bila neizvjesna. Sad me zbunilo to 2udomljena" kod pasića s ponzatim roditeljima.....
jeste li vi sigurni da pas neće grickati el.kablove kad mu prolaze pred njuškicom?
želim vam puno ugodnih susreta, novih prijateljstava i sretnih druženja!
ja sam donedavno imala predrasude prema amstaffima, ali ih je raspršila preslatka Nera (tako je zovu oje kćeri). Na žalost, nisu se svima raspršile te predrasude i Nerinoj vlasnici skoro pa redovito skoči tlak zbog toga.
Ja sam (neupućeno) mislila da se ono "udomljen" odnosi samo na pse čija je budućnost bila neizvjesna. Sad me zbunilo to 2udomljena" kod pasića s ponzatim roditeljima.....
jeste li vi sigurni da pas neće grickati el.kablove kad mu prolaze pred njuškicom?
želim vam puno ugodnih susreta, novih prijateljstava i sretnih druženja!
ja sam donedavno imala predrasude prema amstaffima, ali ih je raspršila preslatka Nera (tako je zovu oje kćeri). Na žalost, nisu se svima raspršile te predrasude i Nerinoj vlasnici skoro pa redovito skoči tlak zbog toga.
Udomljena... to sam napisao onako svojim rijecima, mislio sam pritom datum kad je dosla k nama, nije to nikakav strucni naziv, nisam ni ja siguran i ja sam mislio isto sto i ti
Za kablove za sad se uspostavilo da ih uopce ni ne gleda, a i to njeno mjesto je privremeno tu dok ne nadjemo bolje rijesenje, ali sve u svemu ona ne gricka po kuci kao sto se moze cut od raznih vlasnika, ima svoje igracke i one kozice i to je to
A kakve predrasude ono tipa opasni i to?
Ako je to u pitanju, mislim svako ima svoje misljenje a razuvjerit nekog mozes samo ako doce u kontakt sa takvim psom
Bila je bijela favorit ono, i dok nisam doso tamo nisam znao koju bih, mislim sto se tice boje defonitivno mi je i sad lijepsa bijela, ali ova ima taj temperament koji me osvojio i prva me zaskocila tako da..
Kako stvari stoje sada ne zalim ni najmanje i stvarno me odusevljava iz dana u dan
Malo prije smo bas bili u setnji sa susjedima koji isto imaju dva staffica, i bas smo happy, sutra cemo stavit i slike naseg veselog drustva Pozz
wooohoooo, cestitaaaaaam! ljepotica prava
najdraze su mi fotke sa djecom, a vidim da curka ima jednog decka za igru i navlacenje po kuci, a kasnije i stvaranje nereda
Uzivajte i izvjestavajte sa fotkama
i maknite onaj kabel iz kuta sobe, mislim da ga nece biti kada krenu zubici rasti (a moglo bi biti i opasno po nju)
Ha!ha! Vjerujem da je Kika dovoljno lukavica da kao posluša, a onda kad ona misli da vi spavate i da je nitko ne gleda/ne čuje, krenu kandžice po kući i ujutro se kao sva iznenađena budi pored vašeg ili Ivanovog kreveta. To radi naš mali Nestor.
spava u kupatilu za sad, jer je lakse ocistit plocice nego tepih.
Ali to da je lukava i da radi pzdr... kad je "niko negleda" uuu
S tim da je Ivano kolovodja, on nju povede sa sobom i onda krene rusenje...
-Moram vam stavit par slika sa druzenje kod susjeda i njihovih staffica, posto su generacija to je sad igra dominacije predobro