zna li neko da li je sobni bajk ct 5.1 Magnetic kvalitetan imalo za osobu do 110kg? kosta oko 1550kn, da li vrijedi tih para? ko je proizvodjac?
molim da mi sto prije odgovorite sta znate.
zna li neko da li je sobni bajk ct 5.1 Magnetic kvalitetan imalo za osobu do 110kg? kosta oko 1550kn, da li vrijedi tih para? ko je proizvodjac?
molim da mi sto prije odgovorite sta znate.
tnx
To je brand od intersporta koji se radi u kini ne vrijedi tih para skupo za skoro te novce se kupi kettler koji je 3x bolji od njega
namjeravam kupit sobni bicikl u Metrou u Zagrebu, pa me zanima da li se moze taj bicikl sam slozit ili se mora placat serviserima. I da li je to problem slozit. kako je uopce rastavljen taj bicikl, sto je u komadu, a sto treba sastavit? I da li ima uputstva za slaganje?Koji alat treba?
Mozes ga sloziti sam ali koliko ja znam onda ne vrijedi garancija u metrou barem je tako za olpran bicikle u metrou koje svakako ne preporucam kupiti jer ne valjaju
Promijenila sam 2 sobna bicikla jer mi nisu bili udobni za leđa. Oba su bila klasični model tipa:
Prije dosta godina imala sam prilike vježbati na sobnom biciklu koji je imao puno ugodniji položaj za leđa. Postojao je naslon i pedale su bile više prema naprijed. Nešto tipa:
Da li mi netko može reći hrvatski naziv za takav tip sobnog bicikla i gdje, ako igdje, bi ga bilo pametno potražiti u Zagrebu i okolici. Dal da tražim samo "bicikl s naslonom" ili ima neko konkretno ime?
Hvala!
P.S. Na engleskom je naziv:
A recumbent bicycle, sometimes called a “bent” is a type of stationary bike
that is more laid back…literally. It places the body in a semi or fully reclining
position, taking pressure off the back area.
Because of the reclining position, a recumbent bike works the abdominal
muscles more and also creates more hamstring action. The lower center
of gravity makes for better balance as well.
The recumbent bikes also bring your feet more closely in line with your heart,
keeping blood pressure low and providing for a safer overall workout.
Molim preporučite mi neki sobni bicikl da teram sad u zimske dane
usvinjio sam se pošteno, a radim do 5, doma sam oko 6 i rijetko mi se da ići do teretane. A i nisam pri lovi, a mislim da je ulaganje u tak neku spravu ok.
tak da ono... molim pomozite
hvala unaprijed
shoki
__________________ I hate people who find "messages" and "signs" in their conincidences.
There are 7 billion people in the world. One-in-a-million coincidences happen each day to 7000 people.
kaj nitko ne tera biciklč doma?
zanimajku me osobna iskustva, ako ste imali s kojim problema, ili ako je neki neuništiv...
__________________ I hate people who find "messages" and "signs" in their conincidences.
There are 7 billion people in the world. One-in-a-million coincidences happen each day to 7000 people.
istina, al orbitrek daleko više košta, a i ne znam kud bih ga stavio...
al hvala na prijedlogu, pogledat ću po dućanima
iako...
sve više razmišljam da si kupim vijaču i sačuvam lovu...
cura si zeli kupiti sobni bicikl (njezina ''pamet'', njezini novci), pa me zanima da li imate kakvu preporuku do 2000kn jer za te novce ne moze dobiti kettlera?
cura si zeli kupiti sobni bicikl (njezina ''pamet'', njezini novci), pa me zanima da li imate kakvu preporuku do 2000kn jer za te novce ne moze dobiti kettlera?