ajoj...listn careffulybaba 1. talijanka iz istre, did 1. mađar, did 2. libijac, baba 2. libijka
mama rođena u zadru, otac došao učiti za pilota / tako je
nekad bilo yu i libija dva oka u glavi/
poslije je išla živit kod njih u libiju ali očito nije usvojila ondašnje žemske običaje pa se proslavila u trenutku stine svojim nekim navikama
voli muško i žensko isto, a najviše svi skupa, najvoli s prijateljima,/icama/ vjerojatno radi praktičnosti
Prvo seksualno iskustvo sa ženom imala sam sa 20 godina. Spavala sam s najboljom prijateljicom. Žene su zapravo odlične ljubavnice jer dobro poznaju žene. Ali ipak seks sa ženom ne može se usporediti sa seksom s muškarcem, kaže Angie Garany. U “Trenutku istine” osvojila je 25.000 kuna. Zadranka talijanskih korijena kaže da je divlja i strastvena žena koja voli izazove. Iako u seksu za nju ne postoje granice, nevinost je s muškarcem izgubila u 21. godini. Trenutačno radi kao konobarica, ali željela bi postati ozbiljna novinarka.
__________________ Glede tvrdnja da su u Matici postojali euroskeptici, a sad već i eorofobi, kako je to rastumačeno u jednom dnevnom listu, Zidić smatra da se "pomalo radi o jednoj progresivnoj paranoji" te da se na taj način neće nikoga spriječiti da postavlja pitanja "što je točno ta Europa u koju Hrvatska ide". : s
Meni je nebitno tko je kojeg porijekla..ovo je "farma" i cijenim one koji se snalaze u datim..teškim uvjetima. Angie mi od svih cura najfleksibilnija i djeluje najsposobnije. Njoj veliki plus!
Al ZASAD!